NRK > Nyheter

Torsdag, 26 November, 11:24

NRK - 21 okt. 20 kl. 18:58

Øker eierandeler i SAS

Danmark og Sverige går inn som garantister og tegner seg for cirka 9,5 prosent av de tilbudte aksjene i SAS' emisjon, opplyser selskapet. 84 prosent av aksjene ble tegnet av eksisterende aksjonærer, skriver E24. SAS får i nesten 4 milliarder kroner..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sverige, SAS, E24

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Øker, eierandeleri , SAS
E24 - 03 nov. 20 kl. 22:06

SAS har hentet frem gamle planer: Nå er EuroBonus skilt ut i et eget selskap

I 2017 presenterte SAS ambisiøse planer om å skille ut bonusprogrammet og muligens børsnotere det. Tre år har gått, en pandemi har kommet og nå skilles EuroBonus ut for å «synliggjøre verdier» i SAS-aksjen..

NRK - 06 nov. 20 kl. 11:20

Lave passasjertall for SAS

SAS hadde 78,7 prosent færre passasjerer i oktober sammenliknet med samme måned i fjor. Koronapandemien fortsetter å påvirke flyselskap hardt, og passasjertallene til SAS er i hovedsak på linje med de fra september, opplyser flyselskapet..

Aftenposten - I førrgår: 15:17

Børskommentar: Fryktelig dyrt gullkort med SAS-kjøp

SAS-aksjen flyr høyt og ignorerer realitetene. Trafikken er elendig og en eventuell Norwegian-kollaps vil ikke nødvendigvis være noe SAS vil tjene på..

E24 - 25 okt. 20 kl. 22:30

SAS kutter i kapasiteten på grunn av lavere etterspørsel

Flyselskapet har tilpasset tilbudet av flyreiser kontinuerlig siden mars, og merker nå effekten av nye reiserestriksjoner. I Norge øker samtidig SAS antallet avganger på de største rutene..

E24 - 21 okt. 20 kl. 17:38

Den svenske og danske staten rykker inn med mer enn sin eierandel i SAS-emisjon

Resultatene fra den ene emisjonen til SAS er nå klar, melder flyselskapet i en børsmelding onsdag ettermiddag..

E24 - 22 okt. 20 kl. 09:59

SAS-selskap vil hjelpe Wizz Air i Norge

SAS datterselskap vil sikre driften på flyplassene, slik at den ungarske nykommeren kan operere ved Oslo Lufthavn..

Aftenposten - 22 okt. 20 kl. 09:59

SAS-selskap vil hjelpe Wizz Air i Norge

SAS datterselskap vil sikre driften på flyplassene, slik at den ungarske nykommeren kan operere ved Oslo Lufthavn..

P4 - 27 okt. 20 kl. 21:08

130 Widerøe-ansatte mister jobben

130 ansatte i Widerøe på Flesland i Bergen mister jobben. Ifølge Bergensavisen har Widerøe Ground Handling, som leverer bakketjenester til forskjellige flyselskaper på flyplassen, nylig mistet anbudskontrakten med SAS. De hadde fra før kontrakt med KLM, Widerøe og SAS.

E24 - 12 nov. 20 kl. 09:05

Oslo Børs i pluss - SAS stiger over 17 prosent

Oslo Børs stiger midt i handelsdagen etter en urolig start. SAS er en av dagens vinnere etter rapport om fremtiden til Norwegian..

E24 - 12 nov. 20 kl. 09:05

Urolig på Oslo Børs - SAS stiger over 18 prosent

Oslo Børs har vinglet mellom minus og pluss torsdag formiddag. SAS er en av dagens vinnere etter en rapport om fremtiden til Norwegian..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

CIA-offiser drept i Somalia

En offiser i CIAs topphemmelige kampenhet Special Activities Center (SAC) er drept i Somalia, skriver New York Times. USA har rundt 700 soldater og et ukjent antall etterretningsoffiserer stasjonert i landet..

NRK - 15 timer siden

Politiet etterforsker arbeidsplass

Politiet i Trondheim undersøker en arbeidsplass der minst ni personer er smittet. Ifølge kommunen skal utenlandske arbeidere ha delt kjøkken og bad med beboerne ved to ulike adresser. Arbeiderne skal heller ikke ha testet seg ved innreise til Norge..

NRK - 15 minutter siden

Kongeparet har ikke korona

Kongeparet er testet, og det er ikke påvist smitte med Covid-19, melder Slottet..

NRK - 15 minutter siden

Bot for brudd på karantenereglene  

En mann i 20-åra fra Drangedal har fått en bot på 20.000 kroner etter å ha brutt karantenebestemmelsene. Mannen kom hjem fra en fritidsreise til Sverige lørdag 21.

NRK - 30 minutter siden

Passasjer på Kiel-ferge smittet

En av de reisende på Color Lines Kiel-ferge Color Magic var smittet med koronaviruset. Folkehelseinstituttet (FHI) har orientert samtlige som var med på seilingen fra 22. til 24.

NRK - 45 minutter siden

Sp vil kutte matmomsen

Senterpartiet foreslår i sitt alternative budsjett for neste år å kutte matmomsen med 2,8 milliarder kroner. Partiet foreslår å redusere matmomsen til svensk nivå i to steg, for å redusere grensehandelen. Det vil koste 4,8 milliarder kroner i 2022..

NRK - 1 time siden

Frykter tredje bølge

Det er fare for en tredje bølge av koronasmitte når vaksineringen mot viruset starter. Det sier assisterende helsedirektør Espen Rostrup Nakstad, som frykter folk blir fristet til å slappe av, selv om det vil ta tid å vaksinere alle..

NRK - 1 time siden

Fire elever siktet etter lærerdrap

Ytterligere fire skoleelever er siktet etter drapet på den franske læreren Samuel Paty, melder AFP. Tre skolelever er tidligere siktet i saken. Paty ble drept etter at han viste fram tegninger av Profeten Muhammed i undervisningen..

NRK - 1 time siden

Hønneland ny generalsekretær

Geir Hønneland (54) blir ny generalsekretær i Den norske Helsingforskomité. Hønneland er statsviter og tidligere russlandsforsker ved Fridtjof Nansens Institutt. For øyeblikket er han tilknyttet Norsk Utenrikspolitisk Institutt, NUPI..

NRK - 1 time siden

Nytt koronadødsfall ved Ahus  

Ahus bekrefter at en pasient ved sykehuset døde av korona i går, skriver rb.no. Det er så langt usikkert om dødsfallet er knyttet til smitteutbruddet på sykehjemmet Villa Skaar Valstad i Eidsvoll..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt