NRK > Nyheter

Monday, 20 August, 05:18

NRK - 13 Feb 18 kl. 07:25

Ødelagt av piller – får erstatning

En Kongsvinger-mann får erstatning fra Norsk pasientskadeerstatning etter at Pasientskadenemnda ikke anker dommen fra Glåmdal tingrett. Fra 1990-tallet og fram til idag, fikk han utlevert store mengder vanedannende medisiner. Han er 100 prosent ufør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsvinger, Norsk, Pasientskadenemnda, Glåmdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødelagtav , pillerfår , erstatning
NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning fra Israe

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

Dagbladet - 17 Nov 17 kl. 10:55

Ny studie: P-piller øker kvinners risiko for selvmord

En ny dansk undersøkelse viser at alle former for hormonell prevensjon, deriblant P-piller, øker risikoen for selvmord og selvmordsforsøk..

Hegnar.no - 09 Dec 17 kl. 08:40

Nabo fikk ikke-økonomisk million-erstatning for tapt utsikt

Naboen til et nytt hus i Drammen fikk ødelagt utsikten i strid med en 120 år gammel servitutt om byggeforbud. Naboen krevet huset revet, men fikk millionerstatning for ikke-økonomisk skade i tillegg til erstatning for økonomisk tap..

P4 - 17 Nov 17 kl. 11:47

P-piller øker risiko for selvmord

P-piller øke risikoen for at kvinner tar selvmord. Det viser en ny, dansk studie. Spesielt tenåringsjenter er utsatt, og tendensen toppet seg 3-6 måneder etter at jentene begynte med prevensjonen, melder den danske avisen Politiken..

NRK - 07 May 18 kl. 07:19

200 hus ødelagt i Salvador-skjelv

Mer enn 200 hus er ødelagt etter en serie jordskjelv sør i El Salvador, men det er ikke meldt om alvorlige personskader. Minst elleve hus er fullstendig ødelagt, mens mer enn 180 hus har tatt betydelig skade av jordskjelvene, opplyser sivilforsvaret i landet..

P4 - 12 May 18 kl. 12:16

Erstatning etter drap til Høyesterett

Høyesterett skal nå avgjøre om det var riktig at en 16-åring som ble dømt for to drap i Kristiansand i 2016 må betale erstatning. Den nå 17 år gamle gutten ble dømt til til 11 års fengsel og til å betale 1,4 millioner kroner i erstatning til de dreptes etterlatte. 17-åringens forsvarer sier til NTB at det er galt at barn at skal idømmes erstatning..

NRK - 06 Jun 18 kl. 05:38

Hundrevis av hus ødelagt på Hawaii

Ytterligere hundrevis av hus er ødelagt på Hawaii etter at lava rant ut fra Kilauea-vulkanen tirsdag. De nye ødeleggelsene kommer i tillegg til de 117 hjemmene som fra tidligere er rapportert ødelagt, bekrefter Snyder..

NRK - 04 Jun 18 kl. 10:48

Få får erstatning for fødselsskader

Kvinner som opplever varige skader etter fødselen, får sjeldent erstatning. 7 av 10 kvinner fått avslag på søknad om erstatning. Bakgrunnen for avslaget er ofte at en fødsel i seg selv er en risiko og at skadene er kjente konsekvenser..

P4 - 16 Mar 18 kl. 08:07

1 av 3 gir piller på grunn av tidsnød

1 av 3 sykepleiere gir pasienter beroligende piller på grunn av tidsnød. Det går frem i en omfattende undersøkelse fagbladet Sykepleien har gjort. I undersøkelsen svarer sykepleierne at dette skjer månedlig eller oftere, og at pasienter blir avhengig av medikamentene.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Carlsen vant over Karjakin

Etter hele seks og en halv time klarte Magnus Carlsen å slå Sergej Karjakin og vinne i Sinquefield Cup i sjakk i USA. Da de to møttes i Norway Chess tidligere i år spilte de remis etter 40 trekk. Carlsen hadde hvite brikker, og vant etter 88 trekk..

NRK - 30 minutter siden

Ansetter flere kokker og renholdere

Med 79 nye faste ansatte i forpleiningsavdelingen foretar Equinor den største oppbemanningen i selskapet siden 2007. I dag er det 858 ansatte som betjener 26 installasjoner med mer enn én millioner overnattinger i året, ifølge Stavanger Aftenblad..

NRK - 45 minutter siden

Mener sykehus ikke melder ifra

Helsetilsynet syns det er bekymringsfullt at bare 3 av 42 dødsfall som kunne vært unngått på St. Olavs hospital i Trondheim, ble rapportert inn. – Det underrapporteres trolig ved alle sykehus, sier avdelingsdirektør Brynhild Braut til Sykepleien..

NRK - 1 time siden

Svenske skutt i begge ben

En 35 år gammel mann er skutt i begge bena i en leilighet i Hallstahammar, utenfor Västerås i Sverige. Mannen er ikke livstruende skadd, skriver Aftonbladet. Politiet rykket ut til det de trodde var husbråk og fant den skadde og blodige mannen..

NRK - 2 timer siden

Minst fem døde i jordskjelv

Minst fem personer mistet livet da øya Lombok i Indonesia ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9. Store deler av Lombok har mistet strømmen.

NRK - 2 timer siden

Start-keeper ute av sykehus

Start-keeper Jonas Deumeland, som ble fraktet til sykehus etter en skade i kampen mot Strømsgodset er nå skrevet ut av sykehuset. – Jeg har litt smerter, men det går bra. Jeg skal ta det rolig noen dager, sier Deumeland på klubbens nettsider..

NRK - 2 timer siden

Danner flertallsallianse i Irak

Irakiske ledere har blitt enige om å forsøke å danne regjering, flere måneder etter valget. Alliansen til sjialederen Moqtada Sadr, som vant valget i mai, går sammen med statsminister Haider al-Abadi i håp om å få flertall i nasjonalforsamlingen..

NRK - 2 timer siden

Forsker kaller eldrebølgen en bløff

Økonom Sindre Farstad avlyser eldrebølgen. Han tror ikke andelen sysselsatte vil falle i framtida, hvis det blir færre barn og friskere eldre. – Man må forvente at en gjennomsnittlig 65-åring i 2060 er sprekere enn dagens 65-åring, påpeker Farstad..

NRK - 2 timer siden

Minst to døde i jordskjelv

Minst to personer mistet livet da øya Lombok i Indonesia ble rammet av flere jordskjelv. Det kraftigste hadde en styrke på 6,9. Store deler av Lombok har mistet strømmen.

NRK - 3 timer siden

Vil ha KrF-avklaring om Finnmark

Både fylkesordfører Tore O. Sandvik (Ap) i Trøndelag og KS-leder Gunn Marit Helgesen krever at KrF viser hvor de står i striden om sammenslåing av Troms og Finnmark. KrF-nestleder Olaug Bollestad svarer at partiet avventer regjeringens trekk..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt