NRK > Nyheter

Tuesday, 22 May, 17:43

NRK - 13 Feb 18 kl. 07:25

Ødelagt av piller – får erstatning

En Kongsvinger-mann får erstatning fra Norsk pasientskadeerstatning etter at Pasientskadenemnda ikke anker dommen fra Glåmdal tingrett. Fra 1990-tallet og fram til idag, fikk han utlevert store mengder vanedannende medisiner. Han er 100 prosent ufør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsvinger, Norsk, Pasientskadenemnda, Glåmdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødelagtav , pillerfår , erstatning
NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning fra Israe

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

Dagbladet - 17 Nov 17 kl. 10:55

Ny studie: P-piller øker kvinners risiko for selvmord

En ny dansk undersøkelse viser at alle former for hormonell prevensjon, deriblant P-piller, øker risikoen for selvmord og selvmordsforsøk..

Hegnar.no - 09 Dec 17 kl. 08:40

Nabo fikk ikke-økonomisk million-erstatning for tapt utsikt

Naboen til et nytt hus i Drammen fikk ødelagt utsikten i strid med en 120 år gammel servitutt om byggeforbud. Naboen krevet huset revet, men fikk millionerstatning for ikke-økonomisk skade i tillegg til erstatning for økonomisk tap..

P4 - 17 Nov 17 kl. 11:47

P-piller øker risiko for selvmord

P-piller øke risikoen for at kvinner tar selvmord. Det viser en ny, dansk studie. Spesielt tenåringsjenter er utsatt, og tendensen toppet seg 3-6 måneder etter at jentene begynte med prevensjonen, melder den danske avisen Politiken..

NRK - 07 May 18 kl. 07:19

200 hus ødelagt i Salvador-skjelv

Mer enn 200 hus er ødelagt etter en serie jordskjelv sør i El Salvador, men det er ikke meldt om alvorlige personskader. Minst elleve hus er fullstendig ødelagt, mens mer enn 180 hus har tatt betydelig skade av jordskjelvene, opplyser sivilforsvaret i landet..

P4 - 12 May 18 kl. 12:16

Erstatning etter drap til Høyesterett

Høyesterett skal nå avgjøre om det var riktig at en 16-åring som ble dømt for to drap i Kristiansand i 2016 må betale erstatning. Den nå 17 år gamle gutten ble dømt til til 11 års fengsel og til å betale 1,4 millioner kroner i erstatning til de dreptes etterlatte. 17-åringens forsvarer sier til NTB at det er galt at barn at skal idømmes erstatning..

P4 - 16 Mar 18 kl. 08:07

1 av 3 gir piller på grunn av tidsnød

1 av 3 sykepleiere gir pasienter beroligende piller på grunn av tidsnød. Det går frem i en omfattende undersøkelse fagbladet Sykepleien har gjort. I undersøkelsen svarer sykepleierne at dette skjer månedlig eller oftere, og at pasienter blir avhengig av medikamentene.

P4 - 24 Oct 17 kl. 12:50

Krever høyere erstatning etter drapssiktelse

Tre av de fire lyngdølene som ble siktet for drapet på Tina Jørgensen krever høyere erstatning. De tre fikk erstatning for siktelsene, som viste seg å være uriktige. De mener de fikk for lite og saksøker nå staten.

P4 - 02 Dec 17 kl. 17:22

Får erstatning etter hundeangrep

To hundreeiere får tilkjent 80.000 i erstatning etter at hunden deres ble angrepet av en annen hund. Hunden ble hardt skadet og fikk behandling i fem måneder før den måtte avlives, skriver NRK.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 May 18 kl. 13:00

Det er nå journaliststreik i NRK

1700 medlemmer av Norsk Journalistlag (NJ) i NRK er nå i streik fordi det er brudd i meklingen mellom NJ og arbeidsgiver Spekter/NRK. Det betyr at ingen NJ-medlemmer ansatt i NRK lager innhold for radio, tv eller nrk.no, så lenge streiken varer..

NRK - 15 May 18 kl. 12:09

-Uakseptabel svekkelse av beredskap

I revidert nasjonalbudsjett foreslår regjeringen å flytte 6 helikoptre til Rygge, og kun la 3 helikoptre stå igjen på Bardufoss.- Dette er en helt uakseptabel svekkelse av beredskapen, uttaler stortingsrepresentantene fra Arbeiderpartiet i Troms..

NRK - 15 May 18 kl. 12:37

Arbeidsulykke i Tvedestrand

Luftambulansen og nødetatene rykket ut etter at en mann havnet i klem i en arbeidsulykke i Tvedestrand. Personen skal være livstruende skadd. Arbeidsulykken skjedde på anleggsområdet til den nye E18 mellom Tvedestrand og Arendal, skriver Agderposten..

NRK - 15 May 18 kl. 12:38

Overfylte sykehus i Gaza

Røde Kors sier kapasiteten ved sentralsykehuset i Gaza er sprengt etter det som omtales som den dødeligste dagen siden 2014. Tirsdag er det varslet nye demonstrasjoner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:55

Det blir streik i NRK

Det er brudd i meklingen mellom Norsk Journalistlag og NRK/Spekter. 1700 medlemmer i Norsk Journalistlag går ut i streik fra 13:01 tirsdag..

NRK - 15 May 18 kl. 11:44

Vil styrke nødhjelpen til Jemen

Nødhjelpen til krigsherjede Jemen og Kongo foreslås økt i revidert nasjonalbudsjett. – De humanitære behovene globalt er økende, fastslår regjeringen i forslaget. Budsjettposten «nødhjelp og humanitær bistand» skal derfor økes med 116,2 millioner..

NRK - 15 May 18 kl. 11:24

Fare for skogbrann

Lite regn og høye temperaturer gjør at det er stor skogbrannfare i store deler av landet. Noen steder et faren for skogbrann på rødt nivå..

NRK - 15 May 18 kl. 11:33

2,5 millionar kroner til Vikersund

Vikersund hoppsenter får 2,5 millionar kroner i revidert statsbudsjett, melder Bygdeposten. Aldri før har eit idrettsanlegg fått driftsmidlar over statsbudsjettet..

NRK - 15 May 18 kl. 11:41

– Dommen vil bli anket

Forsvarer Aasmund Olav Sandland kommenterer dommen mot Angelica som døde 13 år gammel..

NRK - 15 May 18 kl. 11:42

Nye uroligheter i Gaza

Nye uroligheter i Gaza.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt