NRK > Nyheter

Thursday, 22 February, 23:51

NRK - 13 Feb 18 kl. 07:25

Ødelagt av piller – får erstatning

En Kongsvinger-mann får erstatning fra Norsk pasientskadeerstatning etter at Pasientskadenemnda ikke anker dommen fra Glåmdal tingrett. Fra 1990-tallet og fram til idag, fikk han utlevert store mengder vanedannende medisiner. Han er 100 prosent ufør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsvinger, Norsk, Pasientskadenemnda, Glåmdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødelagtav , pillerfår , erstatning
NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning fra Israe

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

Dagbladet - 17 Nov 17 kl. 10:55

Ny studie: P-piller øker kvinners risiko for selvmord

En ny dansk undersøkelse viser at alle former for hormonell prevensjon, deriblant P-piller, øker risikoen for selvmord og selvmordsforsøk..

Hegnar.no - 09 Dec 17 kl. 08:40

Nabo fikk ikke-økonomisk million-erstatning for tapt utsikt

Naboen til et nytt hus i Drammen fikk ødelagt utsikten i strid med en 120 år gammel servitutt om byggeforbud. Naboen krevet huset revet, men fikk millionerstatning for ikke-økonomisk skade i tillegg til erstatning for økonomisk tap..

P4 - 17 Nov 17 kl. 11:47

P-piller øker risiko for selvmord

P-piller øke risikoen for at kvinner tar selvmord. Det viser en ny, dansk studie. Spesielt tenåringsjenter er utsatt, og tendensen toppet seg 3-6 måneder etter at jentene begynte med prevensjonen, melder den danske avisen Politiken..

P4 - 24 Oct 17 kl. 12:50

Krever høyere erstatning etter drapssiktelse

Tre av de fire lyngdølene som ble siktet for drapet på Tina Jørgensen krever høyere erstatning. De tre fikk erstatning for siktelsene, som viste seg å være uriktige. De mener de fikk for lite og saksøker nå staten.

P4 - 02 Dec 17 kl. 17:22

Får erstatning etter hundeangrep

To hundreeiere får tilkjent 80.000 i erstatning etter at hunden deres ble angrepet av en annen hund. Hunden ble hardt skadet og fikk behandling i fem måneder før den måtte avlives, skriver NRK.

P4 - 21 Dec 17 kl. 22:06

16 mill etter ulveangrep

Bønder i Oppland får 13,8 millioner kroner i erstatning etter at en ulv tok over 300 sauer i sommer. Det opplyser Fylkessmannen i Oppland. De har fått inn 152 søknader om erstatning, og pengene skal bli utbetalt før utgangen av året.

Dagbladet - 23 Jan 18 kl. 22:24

Far frikjent for overgrep mot datter - må likevel betale erstatning

Erstatningsbeløpet er 250 000 kroner i erstatning..

Hegnar.no - 01 Jan 18 kl. 08:34

1.400 biler ødelagt i p-husbrann

Opptil 1.400 biler ble ødelagt da parkeringshuset ved Liverpool Echo Arena brant nyttårsaften..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Kan få millionlønn på Stortinget

SSBs prognoser viser at alle Stortingets 169 representanter vil bikke én million i lønn denne stortingsperioden, skriver Dagsavisen torsdag. I løpet av siste stortingsperiode økte representantenes lønn fra 836.579 kroner til 928.

NRK - 1 time siden

Ingen enighet om våpenhvile i Syria

Russland er fortsatt ikke villig til å støtte et forslag i FN om våpenhvile i Syria, opplyser de torsdag etter et krisemøte i Sikkerhetsrådet. FN-diplomater håper nå på votering over forslaget fredag..

NRK - 14 timer siden

Se: Nyhetssending med siste fra OL

Se: Nyhetssending med siste fra OL.

NRK - 8 timer siden

Trump: 21 års aldergrense for våpen

USAs president sier han vil innføre omfattende bakgrunnskontroll med fokus på mental helse for våpenkjøpere. Han foreslår også å øke aldersgrensa til 21 år. Trump avviser samtidig at alle lærere bør få våpen, men at lærere med erfaring bør ha våpen..

NRK - 1 time siden

Gransker rådmann og sønn i Lenvik

En tidligere rådmann i Lenvik kommune i Troms kan ha sikret sønnen millioninntekt. Kommunen ga i 2013 en kontrakt til 14 millioner kroner til et firma som rådmannens sønn var involvert i. Kontrollutvalget ber nå kommunen anmelde saken, skriver Kommunal Rapport..

NRK - 1 time siden

Svarte og mentalt syke utsatt

Det er mer enn seks ganger så sannsynlig at en svart person dør av politiets bruk av elektrosjokkvåpen, som for en hvit. Det viser en undersøkelse som Reuters har gjort blant over 1000 slike dødsfall i USA. Mange av ofrene er mentalt syke..

NRK - 1 time siden

NSB sa opp mange, mangler folk

NSB har vært nødt til å innstille en rekke togavganger på Østlandet på grunn av mangel på personell. NSB-sjef Geir Isaksen innrømmer overfor Aftenposten at de har gått for langt i nedbemanningen, og har for lav bemanning til vanlig rutetrafikk..

NRK - 2 timer siden

1400 sveisesømmer må fikses

Alle sveisesømmene på det nye renseanlegget på Odderøya må gjøres på nytt. Det var konklusjonen da Kontrollutvalget besøkte renseanlegget torsdag. Rørene må kappes og hele arbeidet må gjøres om igjen av kvalifiserte fagfolk skriver Fædrelandsvennen..

NRK - 2 timer siden

Tre henrettelser planlagt i dag

I tre amerikanske delstater er det planlagt henrettelser torsdag. De dødsdømte er Doyle Lee Hamm i Alabama, Thomas “Bart” Whitaker i Texas og Eric Scott Branch i Florida. Så langt i år er tre personer henrettet i Texas..

NRK - 2 timer siden

Vurderer trikk på Ring 2 i Oslo

Bymiljøetaten har fått i oppdrag å utrede trikk på Ring 2. Et alternativ er å stenge deler av veien for biler, og la fotgjengere, sykler og trikk råde grunnen alene, skriver Aftenposten. Også enveiskjøring blir vurdert..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt