NRK > Nyheter

Thursday, 21 February, 06:43

NRK - 13 Feb 18 kl. 07:25

Ødelagt av piller – får erstatning

En Kongsvinger-mann får erstatning fra Norsk pasientskadeerstatning etter at Pasientskadenemnda ikke anker dommen fra Glåmdal tingrett. Fra 1990-tallet og fram til idag, fikk han utlevert store mengder vanedannende medisiner. Han er 100 prosent ufør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsvinger, Norsk, Pasientskadenemnda, Glåmdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødelagtav , pillerfår , erstatning
Hegnar.no - 22 Dec 18 kl. 07:40

Russefyll ødela ferien - får erstatning

Familie fikk ferieturen til Kos ødelagt av fulle festruss. Nå får de erstatning..

NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning fra Israe

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

Dagbladet - 17 Nov 17 kl. 10:55

Ny studie: P-piller øker kvinners risiko for selvmord

En ny dansk undersøkelse viser at alle former for hormonell prevensjon, deriblant P-piller, øker risikoen for selvmord og selvmordsforsøk..

Hegnar.no - 09 Dec 17 kl. 08:40

Nabo fikk ikke-økonomisk million-erstatning for tapt utsikt

Naboen til et nytt hus i Drammen fikk ødelagt utsikten i strid med en 120 år gammel servitutt om byggeforbud. Naboen krevet huset revet, men fikk millionerstatning for ikke-økonomisk skade i tillegg til erstatning for økonomisk tap..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 19:29

Han så hjembyen bli ødelagt av piller. Nå leder han rettsaken mot selskapene som hektet USA.

WEST VIRGINIA (Aftenposten): Farmasiindustrien har tjent hundrevis av milliarder på pilleavhengige amerikanere. Kostnadene har vært enorme. Nå vil lokalsamfunn over hele USA ha pengene tilbake..

P4 - 17 Nov 17 kl. 11:47

P-piller øker risiko for selvmord

P-piller øke risikoen for at kvinner tar selvmord. Det viser en ny, dansk studie. Spesielt tenåringsjenter er utsatt, og tendensen toppet seg 3-6 måneder etter at jentene begynte med prevensjonen, melder den danske avisen Politiken..

Dagbladet - 22 Dec 18 kl. 00:16

Russefyll ødela ferien - familie får erstatning

Tre generasjoner i familien Hafredal fikk ferieturen til Kos ødelagt av fulle festruss på hotellet. Nå får de tilbake 46 000 kroner av reiseselskapet.

NRK - 13 Jan 19 kl. 18:23

Tiltalt for å importere narkotika

Ei kvinne i 60-årene er tiltalt for å ha prøvd å importere nærmere 1500 narkotiske piller via posten, melder Hamar Arbeiderblad. Ifølge avisen er det blitt stanset tre pakker med narkotiske piller som kvinnen fikk tilsendt fra Sveits og India..

NRK - 07 May 18 kl. 07:19

200 hus ødelagt i Salvador-skjelv

Mer enn 200 hus er ødelagt etter en serie jordskjelv sør i El Salvador, men det er ikke meldt om alvorlige personskader. Minst elleve hus er fullstendig ødelagt, mens mer enn 180 hus har tatt betydelig skade av jordskjelvene, opplyser sivilforsvaret i landet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Øksemann framstilles varetekt

Mannen som er siktet for å ha drept en kvinne i 60-årene på en gravlund i Haugesund tirsdag, framstilles for varetektsfengsling i Haugaland tingrett torsdag. Kvinnen døde av skadene natt til onsdag. Mannen er ifølge politiet domfelt over 20 ganger..

NRK - 30 minutter siden

To personer skutt og drept

To personer er skutt og drept i Sverige, melder Aftonbladet. En person er pågrepet etter at to personer ble funnet drept i Upplands-Bro nord for Stockholm natt til torsdag. Ifølge vitner skal det ha blitt skutt 10-15 ganger i området ved en skole..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i Bangladesh

Minst 69 personer mistet livet i en brann i et leilighetsbygg som også huset et lager for kjemikalier i Dhaka i Bangladesh. Ifølge brannvesenet lå bygningen i den eldre delen av hovedstaden i Bangladesh..

NRK - 1 time siden

Guaido reiser til grensa

Venezuelas opposisjonsleder Juan Guaido planlegger å reise til grensen mot Colombia i dag. Han vil forsøke å bryte militærblokaden, og få varer inn i landet. Det opplyser Guaidos medhejlpere.

NRK - 2 timer siden

Færre gårder brenner

Det er færre branner i driftsbygg enn tidligere, men trenden er motsatt når det gjelder gårdshus. På tre år har antallet branner i gårdshus doblet seg, viser tall fra Landbrukets brannvernskomite, ifølge Nationen..

NRK - 3 timer siden

– Håp om fred i Midtøsten svinner

FNs midtøstenutsending Nikolaj Mladenov sier utsikten til fred mellom israelere og palestinere svinner for hver dag som går, mens radikalisering og vold øker. Til sikkerhetsrådet onsdag sa Mladenov at «risikoen for krig fortsetter å øke og er stor»..

NRK - 4 timer siden

Mener Smollett lyver om overfall

Skuespilleren Jussie Smollett er tiltalt for ordensforstyrrelse og for å ha avgitt falsk forklaring. 36-åringen fikk sterke sympatierklæringer i USA da han sa han ble utsatt for et rasistisk og homofobisk overfall. Nå sier politiet at han lyver..

NRK - 4 timer siden

Milliondryss over Arbeiderpartiet

LOs største forbund, Fagforbundet, gir Arbeiderpartiet 6 millioner kroner etter at partisekretæren ba om penger for å vinne årets valgkamp, melder Aftenposten. SV og Sp fikk i fjor en million kroner hver. Også de vil få nye millioner i år..

NRK - 4 timer siden

Tre traff biler i Oslo

Schultz gate i Oslo har et nesten 15 meter høyt tre falt ned og truffet flere biler. Brannvesenet er i ferd med å kappe og fjerne treet, melder politiet på Twitter..

NRK - 5 timer siden

Ærklærer støtte til Guaido

Venezuelas militærattaché i FN har offisielt anerkjent opposisjonsleder Juan Guaido som landets midlertidige president. I en video på Twitter går oberst Pedro Chirinos ut med sin erklæring og offentlige støtte til Guaido som midlertidig president..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt