NRK > Nyheter

Friday, 16 November, 23:22

NRK - 13 Feb 18 kl. 07:25

Ødelagt av piller – får erstatning

En Kongsvinger-mann får erstatning fra Norsk pasientskadeerstatning etter at Pasientskadenemnda ikke anker dommen fra Glåmdal tingrett. Fra 1990-tallet og fram til idag, fikk han utlevert store mengder vanedannende medisiner. Han er 100 prosent ufør..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kongsvinger, Norsk, Pasientskadenemnda, Glåmdal

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødelagtav , pillerfår , erstatning
NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

NRK - 20 Oct 17 kl. 05:49

EU-land krever erstatning fra Israe

Åtte EU-land krever erstatning fra Israel for solcellepaneler og bygninger som er ødelagt på den okkuperte Vestbredden. Ifølge avisa Haaretz dreier det seg om solcellepaneler og mobile klasserom utplassert i flere beduinlandsbyer på Vestbredden..

Dagbladet - 17 Nov 17 kl. 10:55

Ny studie: P-piller øker kvinners risiko for selvmord

En ny dansk undersøkelse viser at alle former for hormonell prevensjon, deriblant P-piller, øker risikoen for selvmord og selvmordsforsøk..

Hegnar.no - 09 Dec 17 kl. 08:40

Nabo fikk ikke-økonomisk million-erstatning for tapt utsikt

Naboen til et nytt hus i Drammen fikk ødelagt utsikten i strid med en 120 år gammel servitutt om byggeforbud. Naboen krevet huset revet, men fikk millionerstatning for ikke-økonomisk skade i tillegg til erstatning for økonomisk tap..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 19:29

Han så hjembyen bli ødelagt av piller. Nå leder han rettsaken mot selskapene som hektet USA.

WEST VIRGINIA (Aftenposten): Farmasiindustrien har tjent hundrevis av milliarder på pilleavhengige amerikanere. Kostnadene har vært enorme. Nå vil lokalsamfunn over hele USA ha pengene tilbake..

P4 - 17 Nov 17 kl. 11:47

P-piller øker risiko for selvmord

P-piller øke risikoen for at kvinner tar selvmord. Det viser en ny, dansk studie. Spesielt tenåringsjenter er utsatt, og tendensen toppet seg 3-6 måneder etter at jentene begynte med prevensjonen, melder den danske avisen Politiken..

NRK - 07 May 18 kl. 07:19

200 hus ødelagt i Salvador-skjelv

Mer enn 200 hus er ødelagt etter en serie jordskjelv sør i El Salvador, men det er ikke meldt om alvorlige personskader. Minst elleve hus er fullstendig ødelagt, mens mer enn 180 hus har tatt betydelig skade av jordskjelvene, opplyser sivilforsvaret i landet..

P4 - 12 May 18 kl. 12:16

Erstatning etter drap til Høyesterett

Høyesterett skal nå avgjøre om det var riktig at en 16-åring som ble dømt for to drap i Kristiansand i 2016 må betale erstatning. Den nå 17 år gamle gutten ble dømt til til 11 års fengsel og til å betale 1,4 millioner kroner i erstatning til de dreptes etterlatte. 17-åringens forsvarer sier til NTB at det er galt at barn at skal idømmes erstatning..

NRK - 06 Jun 18 kl. 05:38

Hundrevis av hus ødelagt på Hawaii

Ytterligere hundrevis av hus er ødelagt på Hawaii etter at lava rant ut fra Kilauea-vulkanen tirsdag. De nye ødeleggelsene kommer i tillegg til de 117 hjemmene som fra tidligere er rapportert ødelagt, bekrefter Snyder..

NRK - 09 Nov 18 kl. 06:51

Skogbrann utslettet småby

Byen Paradise med 26.000 innbyggere i California skal i være ødelagt på grunn av skogbrann. – Byen er ødelagt, alt er ødelagt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

USA stemte imot Golan-resolusjon

USA har for første gang stemt imot en årlig FN-resolusjon som fordømmer Israels okkupasjon av Golanhøydene. Tidligere har amerikanerne avstått fra å stemme. Israel okkuperte Golanhøydene fra Syria i 1967 og annekterte området i 1981..

NRK - 14 timer siden

42 omkom i ulykke i Zimbabwe

Politiet i Zimbabwe opplyser at rundt 40 personar omkom i ei bussulykke i går kveld, melder nyheitsbyrået Ap. Rundt 20 skal vere skadde. Ulykka skjedde i Gwanda-distriktet, rundt 550 kilometer sør for hovudstaden Harare..

NRK - 1 time siden

Eksporterer olje fra Kirkuk

Irak er i gang med å eksportere olje fra byen Kirkuk igjen. Regionen vil eksportere mellom 50.000 og 100.

NRK - 1 time siden

Hevder brexitavtale vil avslås

Storbritannias tidligere brexitminister, David Davis sier til TV-kanalen CNBC at statsminister Theresa Mays forslag til brexitavtale vil bli avslått av parlamentet, og at hun må «komme med et annet alternativ»..

NRK - 1 time siden

Lothepus fekk Dialektprisen 2018

Leif Einar «Lothepus» Lothe fekk Dialektprisen 2018 av Norsk Målungdom. Prisen blei overrekt på Det Norske Teatret fredag. – Ver stolt av språket ditt, og drit i kva andre seier, oppmoda Lothepus i takketala si..

NRK - 1 time siden

Vil avholde fredssamtaler i Sverige

FNs utsending for Jemen, Martin Griffiths vil arrangere fredssamtaler snarlig i et forsøk på å få slutt på krigen som har ført til en humanitær katastrofe i landet. Ifølge Griffiths vil både landets saudisk-støttede regjering og houthiene delta..

NRK - 2 timer siden

Dømt etter angrep mot flyplass

En tyrkisk domstol har dømt seks antatte IS-tilknyttede personer til fengsel på livstid etter et angrep mot Istanbuls hovedflyplass i 2016, melder det tyrkiske nyhetsbyrået Anadolu. 45 personer ble drept i angrepet mot Atatürk-flyplassen..

NRK - 2 timer siden

Amerikaner i Nord-Korea løslatt

En amerikansk statsborger som i oktober ble arrestert etter å ha krysset grensen fra Kina til Nord-Korea ulovlig, er løslatt. USAs utenriksminister Mike Pompeo takker Nord-Korea og Sverige for samarbeidet i løslatelsen av amerikaneren..

NRK - 2 timer siden

Samtaler mellom Erdogan og Trump

Tyrkias president Erdogan og USAs president Trump skal i en telefonsamtale i dag blant annet blitt enige om at alle aspekter ved drapet på den saudiske journalisten Jamal Khashoggi skal bli avdekket..

NRK - 3 timer siden

37 drept i sammenstøt

37 personer er funnet døde i byen Alindao i Den sentralafrikanske republikk etter kamper mellom væpnede grupper i området, opplyser FN til nyhetsbyrået AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt