NRK > Nyheter

Tuesday, 25 February, 12:31

NRK - 17 May 19 kl. 10:24

Ødegaard på årets lag

Martin Ødegaard har blitt tatt ut på årets lag i Nederland i den offisielle kåringen. Vitesse-spilleren er den eneste på laget som ikke spiller for serievinner Ajax eller PSV. Ødegaard har åtte mål og 10 målgivende denne sesongen..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nederland, Ajax, PSV

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødegaardpå årets , lag
P4 - 29 Sep 19 kl. 22:44

Ny Ødegaard-assist

Martin Ødegaard noterte seg for nok en målgivende pasning for Real Sociedad i kveld. Men det holdt ikke til poeng for Ødegaard og co, som tapte 3-2 borte mot Sevilla..

Klartale - 24 Apr 19 kl. 14:51

Ødegaard kan bli kjøpt av Ajax

Fotballspiller Martin Ødegaard kan bli kjøpt av klubben Ajax. – Den siste tiden har Ødegaard blitt enda bedre, sier en fotballekspert..

VG - 25 Aug 19 kl. 20:53

Ødegaard er fortsatt unik

(Mallorca – Real Sociedad 0–1) Det er fem år og fire måneder, 1960 dager, siden Martin Ødegaard (15) debuterte for Strømsgodset. Hvis noen var i tvil: Det går fint med Martin Ødegaard (20)..

P4 - 06 Jun 19 kl. 13:38

Lagerbäck støtter Ødegaard

Landslagssjef Lars Lagerbäck går ut og støtter Martin Ødegaard etter den mye omtalte meldingen på instagram i går. Ødegaard reagerte kraftig på at Ada Hegerberg, få dager før kvinnenes VM begynner, i et interjvu kom med kraftig kritikk av Norges Fotballforbud. 20-åringen mener timingen var skrekkelig..

VG - 11 Oct 19 kl. 18:59

Spanias landslagssjef om Ødegaard: – Har vært utrolig

ULLEVÅL (VG) Spanias landslagssjef Roberto Moreno (42) roser Martin Ødegaard (20) før møtet med Norge på Ullevaal, men er uenig med Joshua King (27) i at Ødegaard ville tatt en plass på det spanske landslaget..

P4 - 14 Sep 19 kl. 20:32

Ødegaard scoret i sterk seier

Martin Ødegaard fortsetter å briljere i Spania. I dag ble han historisk og senket Atletico Madrid i en kruttsterk hjemmeseier for hans lag Real Sociedad. For han ble nemlig første målscorer på deres nyoppussede Anoeta stadion.

VG - 13 Aug 19 kl. 10:12

Ødegaard var forberedt på oppstyr etter Hegerberg-kritikken

Martin Ødegaard (20) og Ada Hegerberg (24) har ikke hatt kontakt etter den offentlige uenigheten i juni. Ødegaard innrømmer nå at han ventet bråk da han publiserte kritikken..

Klartale - 04 Oct 19 kl. 13:22

Ødegaard kåret til månedens spiller

Norske Martin Ødegaard er kåret til den beste fotballspilleren i Spania i september..

VG - 30 Oct 19 kl. 09:00

Interne e-poster: Slik fikk pappa Ødegaard avtalen til 30 mill.

Real Madrid tilbød Hans Erik Ødegaard (45) en jobb som fotballspeider i forhandlingene om Martin Ødegaard (20). Fotballspillerens far ville heller være hjelpetrener for barn og unge – og fikk en kontrakt verdt 30 millioner kroner med på kjøpet..

P4 - 05 Jun 19 kl. 20:53

Ødegaard ut mot Hegerberg

Martin Ødegaard reagerer kraftig på at Ada Hegerberg har kritisert det norske kvinnelandslaget kort tid før VM i Frankrike. I et innlegg på Instagram i kveld sier Ødegaard at timingen er skrekkelig og uforståelig og ber henne slutte å ta opp saken om hvorfor hun forlot landslaget. I et intervju med fotballmagasinet Josimar som ble publisert i dag forteller Hegerberg om avgjørelsen å stå utenfor landslaget, og at det var en stor psykisk påkjenning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Jahn Teigen hedres med statue

I hjembyen Tønsberg hedres Jahn Teigen med en statue. Artisten døde i går kveld på Ystad sykehus i Skpne hvor han har bodd de siste årene..

NRK - 45 minutter siden

Død person funnet i Trondheim

Politiet i Trøndelag melder at en død person er funnet på Ranheim. Det blir betegnet som et mistenkelig dødsfall. Politiet er på stedet og undersøker..

NRK - 30 minutter siden

Egypts Hosni Mubarak er død

Egypts tidligere president Hosni Mubarak er død, 91 år gammel, melder Reuters, som siterer egyptisk statlig fjernsyn. Han var president fra 1981 til 2011 da han ble styrtet under folkeoppstanden som ble kalt «den arabiske våren»..

NRK - 45 minutter siden

Død person funnet på Ranheim

En død person er funnet på Ranheim i Trondheim. Politiet er på stedet og undersøker hva som har skjedd..

NRK - 6 timer siden

Nekter skyld for to drap på Rv15

En 55-årig mann som er tiltalt for å ha kjørt ihjel to kvinner som gikk tur på en gangvei langs riksveg 15 i Kjølsdalen i Nordfjord i jula 2018, nekter straffskyld. Mannen kjørte i amfetaminrus og mistet kontrollen over bilen..

NRK - 1 time siden

Frifant mann i barnebrud-sak

Ein 29 år gamal irakisk mann er frifunnen i lagmannsretten for å ha forsøkt å gifte seg med ei 14 år gamal jente på Sunnmøre. Mannen var også tiltalt for seksuell omgang. Fleirtalet i retten meiner jentas alder er så usikker at mannen må frifinnast..

NRK - 1 time siden

Smelteverk får bot etter ulykke

Metallco Aluminum AS ilegges et forelegg på 2.500.000 kroner for brudd på arbeidsmiljøloven, og pålegges også å betale 653.

NRK - 1 time siden

To arrestert i skatterazzia

I en samordnet aksjon mellom politiet og Skatteetaten har flere regnskapskontorer i Oslo og omegn blitt oppsøkt tirsdag. To personer er pågrepet og siktet. Det er foretatt omfattende beslag på flere kontorer, skriver VG..

NRK - 1 time siden

Sier nei til lege-utdanning i UiS

Universitetet i Stavanger vil etablere sin egen utdanning i medisin, men det er et klart flertall av de andre universitetene sterkt kritiske til, skriver Khrono. I dag tar halvparten av alle norske medisinstudenter utdanningen sin i utlandet..

NRK - 1 time siden

Fulle fly fra Gran Canaria

Et fly fra Gran Canaria lander på Torp Sandefjord lufthavn i ettermiddag. Norwegians fly fra Torp til Las Palmas senere i dag er også fullt. Natt til i dag landet de første flyene fra Kanariøyene etter at sandstorm har hindret flyene i flere dager..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt