P4 > Nyheter

Saturday, 30 May, 00:16

P4 - 23 May 20 kl. 15:27

Ødegaard får snart spille

Martin Ødegaard får snart spille fotballkamper igjen.
Spanias statsminister annonserte i dag at La Liga kan starte opp igjen fra 8. juni, melder flere spanske medier.
Ødegaards lag, Real Sociedad er for tiden nummer fire på listen, 12 poeng bak Barcelona..
Les mer på P4


Les mer om:
La Liga, Sociedad, Barcelona

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødegaardfår snart , spille
Aftenposten - 11 Mar 20 kl. 19:11

Ødegaard må vente på å spille cupfinale

Den spanske cupfinalen i fotball mellom Athletic Bilbao og Real Sociedad utsettes som følge av spredningen av koronavirus i landet..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 22:45

Ødegaard med perlescoring – briljerte i seier

Martin Ødegaard herjet for Real Sociedad mot Osasuna..

Aftenposten - 10 Mar 20 kl. 17:06

Ødegaard må stå over lokalderby

Martin Ødegaard spiller ikke for Real Sociedad i baskerderbyet borte mot Eibar i La Liga tirsdag..

Aftenposten - 09 Feb 20 kl. 13:46

Ødegaard utelatt fra troppen til lokaloppgjør

Martin Ødegaard spiller ikke for Real Sociedad i søndagens baskerderby mot Athletic Bilbao..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 22:45

Ødegaard med perlescoring – briljerte for Sociedad

Martin Ødegaard herjet for Real Sociedad mot Osasuna..

Aftenposten - 29 Jan 20 kl. 22:45

Ødegaard med drømmescoring – briljerte for Sociedad

Martin Ødegaard herjet for Real Sociedad mot Osasuna..

Aftenposten - 29 Apr 20 kl. 11:00

Treningscomeback for Ødegaard – håp om kamper i juni

Spanske myndigheter har gitt grønt lys for at Martin Ødegaard og de øvrige fotballspillerne i landet kan gjenoppta individuell trening fra mandag..

VG - 02 Mar 20 kl. 09:13

Ødegaard om Haaland: – Sinnssykt

Martin Ødegaard (21) forteller i et større intervju med avisen El Diario Vasco at han går for en ny sesong i Real Sociedad - akkurat som planlagt..

P4 - 29 Jan 20 kl. 22:57

Ødegaard briljerte

Martin Ødegaard storspilte og var involvert i alle Real Sociedads tre mål da de slo Osasuna 3-1 i kveld. Nordmannen scoret et mål på frispark og hadde to målgivende pasninger da Real Sociedad ble klare for kvartfinale i den spanske cupen..

Aftenposten - 17 May 20 kl. 12:22

Gladmelding for Ødegaard – grønt lys for ny treningsfase

Martin Ødegaard og resten av La Liga kan fra mandag trene i mindre grupper. Dermed igangsettes fase to av den trinnvise veien tilbake til kampaktivitet..

Fler nyheter fra P4

P4 - 1 time siden

Trump: - Situasjonen må ikke få fortsette

- Situasjonen i Minneapolis må ikke få utvikle seg til anarki. Det sa USAs president Donald Trump for kort tid siden, etter opptøyene som har oppstått i kjølvannet av dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Påtalemyndigheten pågrep og siktet i dag politimannen som knelte over Floyd for uaktsomt drap.

P4 - 30 minutter siden

Trump: - Forferdelig å se på

- Måten George Floyd ble behandlet på av politiet er helt forferdelig. Det sier USAs president Donald Trump i kveld. Debatten om politivold og rasisme har igjen blusset opp i USA etter at den afroamerikanske mannen George Floyd døde i Minneapolis etter en brutal pågripelse.

P4 - 45 minutter siden

La ut personlig informasjon om 4800 lærlinger

Private opplysninger om nesten fem tusen lærlinger er blitt delt på Viken fylkeskommune sine nettsider. Listen inneholdt navn, fødsels- og personnummer, e-postadresse og mobilnummer til 4800 lærlinger, og lå ute i to dager forrige uke før feilen ble oppdaget, melder NRK. Fylkesdirektør Solveig Olsen i Viken sier de er svært lei seg for det som har skjedd, og beklager hendelsen.

P4 - 1 time siden

Ungdommer pågrepet på Trosterud

Store politistyrker er på Trosterud i Oslo etter opptil 20 ungdommer skal ha begynt å kaste steiner mot en politipatrulje. Ungdommene er i alderen 15 til 20 år. Politiet hadde opprinnelig stoppen bil uten gyldig førerkort, da hissige ungdommer skal ha begynt å kaste småstein og kvist, og etter hvert større stein som traff en av betjentene.

P4 - 1 time siden

Innfører portforbud i Minneapolis

Myndighetene i Minneapolis innfører portforbud i et forsøk på å stanse de voldsomme opptøyene som har oppstått etter dødsfallet til afroamerikanske George Floyd. Borgermesteren opplyser i kveld at portforbudet vil gjelde gjennom hele helgen. Politimannen ble i kveld pågrepet og siktet for uaktsomt drap, og dødsfallet har ført til opptøyer og uro i flere dage rpå rad..

P4 - 2 timer siden

Alvorlig motorsykkelulykke i Skien

Luftambulansen er på vei til Skien etter at en motorsykkel har kjørt av veien. Motorsyklisten ble funnet av forbipasserende utenfor veibanen. Skadeomfanget er ukjent..

P4 - 3 timer siden

Åpner opp for mer sykehjembesøk

Alle sykehjem og helsehus i Oslo kommuner åpner opp for besøkende fra og med 2. juni med visse unntak. Dette gjelder folk som er syke, har vært utenfor Norge de siste ti dagene, er i hjemmekarantene eller har vært i nærkontakt med noen som har fått påvist smitte.

P4 - 3 timer siden

Trump trekker støtten til WHO

USAs president Donald Trump bryter forholdet og trekker støtten til Verdens helseorganisasjon, WHO. I stedet vil han bruke penger på andre organisasjoner, fortalte han på en pressekonferanse som pågår akkurat nå. Presidenten har tidligere truet med å trekke støtten og har anklaget dem for dårlig innsats mot koronautbruddet og for å være ukritisk overfor Kina.

P4 - 3 timer siden

Masseslagsmål i Sandvika

Mellom 15 til 20 ungdommer har vært involvert i et masseslagsmål utenfor Bærum rådhus i Sandvika i kveld. Politiet fikk inn flere meldinger om slåsskampen, og de involverte skal ha brukt steiner og belter. Noen av de involverte er pågrepet, mens politiet leter etter de andre mistenkte.

P4 - 4 timer siden

Siktet for drap på George Floyd

Politimannen som knelte på nakken til afroamerikanske George Floyd på mandag er siktet for uaktsomt drap. Det opplyste aktor Hennepin County, Mike Freeman, på en pressekonferanse i kveld. Floyd døde etter politimannens behandling, til tross for at han gjentatte ganger fortalte at han ikke fikk puste.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt