VG > Økonomi

Mandag, 13 Juli, 21:56

VG - 15 feb. 20 kl. 04:47

Ødegaard-derby i fare på grunn av brann

Søndagens oppgjør lokaloppgjør mellom Real Sociedad og Eibar står i fare for å bli utsatt på grunn av gifte gasser i luften..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Real Sociedad, Eibar

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødegaard-derbyi , fare, grunnav , brann
NRK - 30 nov. 19 kl. 20:35

Brann i tomannsbolig

Det er brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss. Alle beboere skal være gjort rede for. Naboer evakueres på grunn av fare for spredning..

P4 - 01 feb. 20 kl. 19:45

Evakueres på grunn av brann

Flere naboer er evakuert på grunn av en boligbrann i SKien nå i kveld. Huset er overtent og det er mye røyk i området. Det er ikke registrert beboere i det brennende huset, og ikke fare for at brannen skal spre seg..

VG - 10 april 20 kl. 22:58

Bohinen skjelt ut av Derby-treneren etter Treholt-vits

Lars Bohinen (50) lyktes ikke best i Derby County, men han hadde noen interessante år – der også (1998–2001). Spesielt på grunn av det merkelige forholdet til manager Jim Smith..

NRK - 28 nov. 19 kl. 04:07

Evakuerte flytter hjem etter brann

De sju naboene som ble evakuert da det brøt ut brann i en bygning i Hongfjord i Nordland, kunne ved 03.30-tiden flytte hjem igjen. Naboene ble evakuert på grunn av fare for eksplosjon og spredning av brannen i et kombinert fjøs og garasje..

NRK - 28 juni 20 kl. 16:46

Skogbrann ute av kontroll i Snåsa

Et skogområde på rundt 20 mål står i brann i Snåsafjellene, og på grunn av sterk vind er det stor fare for at brannen sprer seg..

NRK - 11 jan. 20 kl. 18:14

Evakuerte sykehus på grunn av brann

10 pasienter og 10 ansatte ble evakuert på grunn av brann ved Sykehuset Innlandet Reinsvoll i Vestre Toten lørdag ettermiddag. Ingen personer er skadet. Brannen er nå slukket..

P4 - 14 feb. 20 kl. 15:40

Fare for flom, skred og sterk vind

Det er fare for flom og skred flere steder i landet, nå når mange tar vinterferie. I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred på grunn av mye nedbør i sør og på Vestlandet i helgen..

P4 - 28 juni 20 kl. 16:44

Brann ute av kontroll i Snåsa

En skogbrann er ute av kontroll på Snåsafjellene i Trøndelag. Det er et skogområde på rundt 20 mål som brenner, og på grunn av sterk vind er det fare for spredning. Operatør ved 110-sentralen i Namsos Halvor Kongsmo sier de har koblet inn Sivilforsvaret for bistand..

Aftenposten - 1 time siden

Brann i Ski – fare for spredning

Et hus er overtent i Ski, men alle beboere i huset er ute, ifølge politiet. Det er fare for spredning, og brannvesenet prøver å nå få kontroll på brannen..

NRK - 26 des. 19 kl. 21:39

Notre-Dame kan framleis rase saman

Over åtte månadar etter at Notre-Dame blei herja av brann, står katedralen framleis i fare for å falle saman. Stillaset som blei sett opp som ein del av restaureringsarbeidet før det brann, må fjernast før katedralen ikkje lenger skal vere i fare..

Fler nyheter fra VG

VG - 5 minutter siden

Loe snakker ut: Gir bort «Bjerketvedt-pengene»

Erik Loe (63) fikk 150.000 kroner av Norges Fotballforbund fordi han følte seg krenket av generalsekretær Pål Bjerketvedt (60). Nå gir han pengene videre til kvinnefotballen i Stabæk..

VG - 2 timer siden

Marerittstart for Hamkam - tapte på overtid

Til tross for ny scoring fra Marcus Pedersen fortsetter den elendige sesongstarten for Hamkam, mot nederlagsdømte Øygarden tapte de kampen på overtid, for andre gangen denne sesongen..

VG - 2 timer siden

Politiet har gjort funn i innsjø hvor «Glee»-stjerne forsvant

Det skal ha blitt gjort funn av levninger i innsjøen Lake Piru hvor savnede Naya Rivera (33) forsvant onsdag i forrige uke..

VG - 4 timer siden

Kygo slipper låt med Tina Turner

Kygo skriver på Twitter at han skal slippe låt sammen med rockelegenden Tina Turner..

VG - 9 timer siden

Mener City-dommen svekker UEFA-reglene: – Femtilapp i bot for å kjøre i 150

Manchester Citys seier i ankesaken mot UEFA gjør at problemene med finansiell doping i fotballen trolig bare vil fortsette, mener økonomiprofessor Harry Arne Solberg..

VG - 10 timer siden

Svarer Sanna Sarromaa: Norgesferie er nydelig!

Jeg unner Sanna Sarromaa den planlagte turen til Frankrike. Men jeg er uenig i påstanden om at Norgesferie er en så dårlig erstatning som hun gir inntrykk av i sin tekst i VG, skriver Ole Michael Bjørndal..

VG - 11 timer siden

Menneskesmugling og myndighetsforbrytelser

I et intervju i VG 6. juli sier tidligere finansminister Siv Jensen at hun har sett seg lei på Ocean Viking-dramaet i Middelhavet. Hun ber sin egen – vår norske – regjering sette en stopper for organisasjoner og skip som redder flyktninger fra å drukne.

VG - 14 timer siden

Kelly Preston døde av brystkreft

Skuespiller Kelly Preston (57), som er kona til skuespiller John Travolta, tapte kampen mot brystkreft. Det opplyser ektemannen selv på Facebook..

VG - 14 timer siden

Les dagens VG her

Roar Christensen (78) fra Mandal havnet i koma etter at han fikk en sjelden flåttsykdom. Les hvordan han berget livet i dagens avis..

VG - 19 timer siden

Linda (18) har vært savnet siden juni: Fredag ble en mann pågrepet for kidnapping

En mann er pågrepet og siktet for kidnapping av den 18 år gamle amish-jenta Linda Stoltzfoo i Pennsylvania. Men Linda er fortsatt sporløst borte..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt