VG > Økonomi

Sunday, 16 February, 19:38

VG - Igår: 04:47

Ødegaard-derby i fare på grunn av brann

Søndagens oppgjør lokaloppgjør mellom Real Sociedad og Eibar står i fare for å bli utsatt på grunn av gifte gasser i luften..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Real Sociedad, Eibar

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ødegaard-derbyi , fare, grunnav , brann
NRK - 30 Nov 19 kl. 20:35

Brann i tomannsbolig

Det er brann i en tomannsbolig på Jeløya i Moss. Alle beboere skal være gjort rede for. Naboer evakueres på grunn av fare for spredning..

P4 - 01 Feb 20 kl. 19:45

Evakueres på grunn av brann

Flere naboer er evakuert på grunn av en boligbrann i SKien nå i kveld. Huset er overtent og det er mye røyk i området. Det er ikke registrert beboere i det brennende huset, og ikke fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 28 Nov 19 kl. 04:07

Evakuerte flytter hjem etter brann

De sju naboene som ble evakuert da det brøt ut brann i en bygning i Hongfjord i Nordland, kunne ved 03.30-tiden flytte hjem igjen. Naboene ble evakuert på grunn av fare for eksplosjon og spredning av brannen i et kombinert fjøs og garasje..

NRK - 11 Jan 20 kl. 18:14

Evakuerte sykehus på grunn av brann

10 pasienter og 10 ansatte ble evakuert på grunn av brann ved Sykehuset Innlandet Reinsvoll i Vestre Toten lørdag ettermiddag. Ingen personer er skadet. Brannen er nå slukket..

P4 - I førrgår: 15:40

Fare for flom, skred og sterk vind

Det er fare for flom og skred flere steder i landet, nå når mange tar vinterferie. I Sør-Norge kan det bli snøfokk i fjellet, og det er fare for flom og jordskred på grunn av mye nedbør i sør og på Vestlandet i helgen..

NRK - 26 Dec 19 kl. 21:39

Notre-Dame kan framleis rase saman

Over åtte månadar etter at Notre-Dame blei herja av brann, står katedralen framleis i fare for å falle saman. Stillaset som blei sett opp som ein del av restaureringsarbeidet før det brann, må fjernast før katedralen ikkje lenger skal vere i fare..

NRK - 19 Jan 20 kl. 05:17

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 29 Dec 19 kl. 18:25

Brann i garasje i Akershus

Naudetatane er på veg til ein garasjebrann på Flateby i Enebakk. Politiet blei varsla like før klokken 18.00 om at eit køyretøy i garasjen brann og opplyser at det er fare for at brannen spreier seg..

Aftenposten - 23 Oct 19 kl. 11:11

«Brann-supportere er som isbjørner. De står i fare for å dø ut»

BLOGG: Nå må Brann gi fansen noe å glede seg over, mener Doddo..

NRK - 07 Jan 20 kl. 18:26

Driver ikke slukking fra innsiden

På grunn av fare for sammenrasing går ikke brannvesenet inn i parkeringshuset. – På grunn av fare for at det skal bli en sammenrasing går ikke brannvesenet inn og driver slukking fra innsiden, sier innsatsleder Runar Heggen i politiet til NRK..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Øyevitne til VG: - Anslår over 50 døde

Over 40 personer skal ha omkommet i en alvorlig trafikkulykke i Kinshasa i Kongo..

VG - 1 time siden

Slik vurderte VGs lesere MGP-deltakerne: Ulrikke og Rein var best

Etter at 200.000 terninger var trillet, seilet Ulrikke Brandstorp til topps – også i VGs «Folkets dom». Men leserne ville samtidig ha Rein Alexander som superfinalist..

VG - 3 timer siden

Suveren Johaug reagerte med et brøl: - Er du gæren?

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Therese Johaug (31) virker fullstendig uslåelig på historiens første Ski Tour. Men på spørsmål om hun kan vinne lang-etappen med fire minutter, da reagerer hun stort..

VG - 2 timer siden

NRK droppet reprisesending av MGP-finalen – varsler full gjennomgang

Melodi Grand Prix-finalen som egentlig skulle sendes i reprise på NRK2 klokken 15:45 søndag, er strøket fra programmet. På skjermen vises nå Norge Rundt..

VG - 2 timer siden

Son skrev historie da Spurs snudde til seier

(Aston Villa - Tottenham 2–3) Toby Alderweireld gjorde opp for seg etter et selvmål, men det så lenge ut til å kun ende med ett poeng til hvert av lagene. Så dukket Heung-min Son opp på overtid..

VG - 3 timer siden

Sørloth avgjorde toppkampen - måtte forklare seg til presidenten for å spille

(Trabzonspor - Sivasspor 2–0) Med familien på tribunen scoret Alexander Sørloth (24) i toppkampen da Trabzonspor inntok tabelltoppen i den tyrkiske superligaen. Men han skulle egentlig ikke spille kampen..

VG - 6 timer siden

Stöckl om «Johansson-ranet» i Kulm: – Jeg ble sint

Robert Johansson (29) lå an til pallplass – kanskje seier – i skiflygingen i Kulm da rennet ble stoppet av juryen med tre hoppere igjen i finaleomgangen. Landslagstrener Alexander Stöckl tok tenning etter avgjørelsen om én tellende omgang..

VG - 3 timer siden

VM-sølv til spurtslått Thingnes Bø – mener glipp kan ha kostet gullet

ANTERSELVA/OSLO (VG) Johannes Thingnes Bø (26) var nær en perfekt revansje etter en skuffende sprint lørdag, men ble spurtslått av franske Émilien Jacquelin (24) på jaktstarten søndag..

VG - 3 timer siden

Sørloth sendte Trabzonspor til tabelltopp

(Trabzonspor - Sivasspor 2–0) Alexander Sørloth (24) gikk til topps på toppscorertronen, og sendte samtidig Trabzonspor til topps i den tyrkiske superligaen..

VG - 5 timer siden

Klæbo langt nede etter 25. plass: Gleder seg til sesongen er over

ÖSTERSUND/OSLO (VG) Pål Golberg vant jaktstarten etter en intens duell mot Aleksander Bolsjunov. Inn til en 25. plass gikk Johannes Høsflot Klæbo, som var langt nede..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt