NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 08:26

NRK - 15 feb. 20 kl. 01:33

Én drept og fire skadd i Berlin

En person ble drept i det som omtales som en konfrontasjon ved en konsertscene i sentrum av den tyske hovedstaden fredag kveld. Fire personer ble behandlet av ambulansepersonell, skriver avisa Bild. For tre av dem er skadene regnet som alvorlige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bild, Berlin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én dreptog , fire, skaddi , Berlin
NRK - 27 okt. 19 kl. 23:16

To drept etter skyting på fest

To personer er drept, og tolv skadd, etter at en mann skal ha begynt å skyte på en studentfest i Texas. Ifølge nyhetsbyrået AP tror politiet at mannen i utgangspunktet var ute etter én bestemt person. Fire av de skadde, er kritisk skadd..

Dagbladet - 06 des. 19 kl. 14:50

Fire drept etter skyting på marinebase

Fire person er drept og minst elleve skadd etter at en person åpnet ild på en militær flybase i Pensacola i Florida..

Aftenposten - 10 des. 19 kl. 05:36

Putin: Georgisk mann drept i Berlin var en «forbryter»

Den georgiske mannen som ble drept i Berlin i august, var en «forbryter» som var involvert i et angrep i Moskva, sier Russlands president Vladimir Putin..

NRK - 30 des. 19 kl. 14:43

Stor politiutrykning i Berlin

Tysk politi sier de har kontroll på situasjonen etter å ha rykket ut til meldinger om at en person avfyrte skudd i det som antas å være et ransforsøk i Berlin. Politiet opplyser foreløpig ikke hvorvidt om noen er skadd eller pågrepet etter episoden..

NRK - 22 juni 20 kl. 07:17

Flere drept og skadd på motorsykkel

Antallet som blir drept eller hardt skadd på motorsykkel har økt med 50 prosent siden 2011. I fjor omkom 16 personer og 134 ble hardt skadd, mot 86 personer som ble drept eller hardt skadd i 2011, viser tall fra Trygg Trafikk..

NRK - 04 des. 19 kl. 22:53

Fire skadd i arbeidsulykke

Fire personer har blitt skadd i en arbeidsulykke på Helgeland i Nordland. Sterk vind gjør at de fire mennene ikke er berget ned. – To av dem burde ha hatt helsehjelp, opplyser politiet..

NRK - 24 mai 20 kl. 17:46

Fire personer skadd i kollisjon

Alle de fire som var involvert i møteulykken mellom to biler på E6 på Gratangsfjellet i Nordland, er skadd. To av dem har alvorlige skader og to lettere. Det er avisa Nordlys som melder om skadegraden..

NRK - 03 feb. 20 kl. 06:52

Tyrkiske soldater drept

Fire tyrkise soldater skal være drept etter et angrep fra syriske styrker i Idlib-provinsen, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet, ifølge Afp. Ni andre soldater ble skadd i angrepet..

Aftenposten - 22 mai 20 kl. 20:18

Bundesliga direkte: Både Jarstein og Skjelbred starter i Berlin-derbyet

Følg byderbyet mellom Hertha Berlin og Union Berlin her..

NRK - 13 jan. 20 kl. 04:10

5 drept, 12 skadd i Baltimore

Fem mennesker er drept og 12 skadd i åtte ulike skyteepisoder Baltimore i USA søndag, melder politiet ifølge nyhetsbyrået AP. I Baltimore er over 300 mennesker drept årlig, hvert år de siste fem årene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 15 minutter siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 45 minutter siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 45 minutter siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Varsler kamp mot nye EU-arbeidsbyrå

Fremskrittspartiets Erlend Wiborg mener Norge må si nei til å bli med i EUs nye arbeidsmarkedsbyrå ELA. – Jeg mener dette er en sak som det er verdt å ta kampen på, sier Wiborg til NTB..

NRK - 1 time siden

Smitterekord i Mexico

Mexico registrerte torsdag 7.280 nye tilfeller av koronasmitte, det høyeste antall på én dag hittil. Dessuten døde 730 mennesker.

NRK - 1 time siden

Hongkong stenger skolene

Alle skolene i Hongkong skal stenges på grunn av et nytt utbrudd av koronasmitte i byen. 42 nye tilfeller er oppdaget, og 34 av dem er smittet i byen, melder avisa South China Morning Post..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt