NRK > Nyheter

Sunday, 16 February, 20:24

NRK - Igår: 01:33

Én drept og fire skadd i Berlin

En person ble drept i det som omtales som en konfrontasjon ved en konsertscene i sentrum av den tyske hovedstaden fredag kveld. Fire personer ble behandlet av ambulansepersonell, skriver avisa Bild. For tre av dem er skadene regnet som alvorlige..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bild, Berlin

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, dreptog , fire, skaddi , Berlin
NRK - 27 Oct 19 kl. 23:16

To drept etter skyting på fest

To personer er drept, og tolv skadd, etter at en mann skal ha begynt å skyte på en studentfest i Texas. Ifølge nyhetsbyrået AP tror politiet at mannen i utgangspunktet var ute etter én bestemt person. Fire av de skadde, er kritisk skadd..

Dagbladet - 06 Dec 19 kl. 14:50

Fire drept etter skyting på marinebase

Fire person er drept og minst elleve skadd etter at en person åpnet ild på en militær flybase i Pensacola i Florida..

NRK - 04 Dec 19 kl. 22:53

Fire skadd i arbeidsulykke

Fire personer har blitt skadd i en arbeidsulykke på Helgeland i Nordland. Sterk vind gjør at de fire mennene ikke er berget ned. – To av dem burde ha hatt helsehjelp, opplyser politiet..

NRK - 03 Feb 20 kl. 06:52

Tyrkiske soldater drept

Fire tyrkise soldater skal være drept etter et angrep fra syriske styrker i Idlib-provinsen, melder det tyrkiske forsvarsdepartementet, ifølge Afp. Ni andre soldater ble skadd i angrepet..

NRK - 13 Jan 20 kl. 04:10

5 drept, 12 skadd i Baltimore

Fem mennesker er drept og 12 skadd i åtte ulike skyteepisoder Baltimore i USA søndag, melder politiet ifølge nyhetsbyrået AP. I Baltimore er over 300 mennesker drept årlig, hvert år de siste fem årene..

NRK - 07 Nov 19 kl. 15:29

Demonstranter drept i Bagdad

Fire personer ble drept og minst 24 andre skadd da irakiske sikkerhetsstyrker skjøt med skarp ammunisjon og brukte tåregass mot demonstranter i Bagdad. Tusenvis av mennesker har de siste ukene demonstrert mot korrupsjon og høy arbeidsledighet..

NRK - 20 Dec 19 kl. 16:31

Fire drept i nye sammenstøt i India

Fire demonstranter er drept i nye protester mot statsborgerskapsloven i India. Dermed er dødstallet steget til 14 etter over en uke med demonstrasjoner. De fire drepte ble fraktet til et sykehus i Meerut i det nordlige India fredag..

NRK - 30 Dec 19 kl. 09:22

Fire drept i luftangrep i Somalia

Minst fire personer ble drept i amerikanske bombeangrep mot al-Shabaab-mål i Somalia søndag, melder AFP. Bombeangrepene skjedde etter at minst 79 ble drept og over 100 såret da en bilbombe eksploderte i hovedstaden Mogadishu lørdag..

P4 - 09 Nov 19 kl. 17:46

Fire drept i Irak

Fire demonstranter er drept og 108 skadet i Iraks hovedstad Bagdad i dag. Tre døde etter å ha blitt skutt, den fjerde døde etter å ha fått en boks med tåregass i hodet, ifølge anonyme kilder i irakisk helsevesen, melder nyhetsbyrået AP. De siste to ukeren er over 100 mennesker drept i demonstrasjoner mot regjeringen i Irak..

Aftenposten - 08 Nov 19 kl. 05:50

Fire døde og minst 70 skadd etter jordskjelv i Iran

Et jordskjelv med styrke 5,9 rammet den nordvestlige delen av Iran torsdag kveld. Fire personer er meldt omkommet og minst 70 er skadd..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Syriske styrkar rykkjer i Aleppo

I fylgje syriske medium har regjeringsstyrkane rykka inn i mesteparten av Aleppo-provinsen, som er eit av dei siste opprørsstyrte områda. Sidan desember har russisk-støtta syriske styrkar rykka fram i Aleppo, Idlib og område i Latakia-provinsen..

NRK - 1 time siden

40 amerikanarar smitta

40 av amerikanarane på cruiseskipet Diamond Princess er smitta av det nye koronaviruset. Det melder AFP. Dei vert evakuerte frå skipet, men må vere på eit sjukehus i Japan..

NRK - 1 time siden

Må innstille avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er innstilte i morgon. Avgangane er innstilte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

– Løsningen var ikke bra nok

Charlo Halvorsen, underholdningsredaktør i NRK, innrømmer at back up løsningen under MGP-finalen ikke var bra nok. – Dette var ikke planen vår, det var en kriseløsning, forteller han..

NRK - 1 time siden

Ein person knivstukken i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at dei har arrestert to personar ettar at ein person vart knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person i 20-åra skal vere kritisk skada..

NRK - 1 time siden

Må kansellere avgangar

Alle avgangane til Fjord Line er kansellerte i morgon. Avgangane er kansellerte på grunn av dårleg vêr, melder Fjord Line..

NRK - 1 time siden

Fleire knivstukke i London

Politiet i Barking & Dagenham skriv på Twitter at fleire personar er knivstukke på Sandringham Road i London. Ein person er kritisk skada, og politiet ber folk om å halde seg unna området..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for høy vannstand

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for høy vannstand i Østfold, Oslo, Akershus, Buskerud og Vestfold. Vannet kan bli 90-115 cm høyere enn normalt fra mandag morgen. Vannstanden er ventet å være på det høyeste omkring klokka 10-12..

NRK - 1 time siden

Norsk selskap bidreg til ISS

Kongsberg Gruppen skal bidra med breibandstilkobling til Den internasjonale romstasjonen (ISS), som vil forbetre kommunikasjonen mellom astronautar og jorda. Det skriv NTB..

NRK - 1 time siden

Norwegian satsar på langdistanse

Fleire flygingar til Nord-Amerika og nye ruter til Asia og Europa skal vere ein del av løysinga på krisa i Norwegian, seier selskapets nye sjef Jacob Schram til TT. Norwegian hadde eit underskot på 1,7 milliardar kroner i 2019..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt