VG > Sport

Friday, 16 November, 23:19

VG - 08 Nov 18 kl. 15:25

Én dag til sjakk-VM: Carlsens svar fikk frem latteren til sjakkpressen

LONDON (VG) Magnus Carlsen (27) fastslår at Fabiano Caruana (26) er en «formidabel motstander» i VM-matchen..
Les mer på VG


Les mer om:
London, Carlsen, Fabiano Caruana, VM

Dele artikeln

22 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, dag, til, sjakk-VM, Carlsens, svar, fikk, frem, latteren, til sjakkpressen
VG - 08 Nov 18 kl. 15:25

Én dag til sjakk-VM: Carlsen-svar fikk frem latteren

LONDON (VG) Magnus Carlsen (27) var i storform dagen før sjakk-VM braker løs. Flere ganger fikk nordmannen den fremmøtte pressen til å trekke på smilebåndet og le..

VG - 09 Nov 18 kl. 16:23

Stor dramatikk i sjakk-starten: Carlsen klaget på manglende klokke

LONDON (VG) Skuespilleren Woody Harrelson tok feil første trekk for Fabiano Caruana (26) i starten på det første partiet i sjakk-VM. Magnus Carlsen (27) klaget til hoveddommeren om at det manglet en nedtellingsklokke..

NRK - 10 Nov 18 kl. 19:16

Ny remis i sjakk-VM

Magnus Carlsen spelte remis - eller uavgjort - i sjakk-VMs andre parti. Dermed er det framleis uavgjort etter to parti mellom Carlsen og hans amerikanske motstandar Fabiano Caruana. Carlsen vart pressa mykje mot slutten, og kjempa i land ein remis..

Hegnar.no - 08 Nov 18 kl. 19:57

- Teslas nye styreleder er kjedelig, men akkurat hva selskapet trenger

- Kan hun holde Elon i sjakk? Jeg er ikke sikker,  og jeg er heller ikke sikker på om noen kunne holdt han i sjakk. Kanskje hans bror, men jeg tror at hvis de hadde hans bror som styreleder ville folk slengt armene i været, mener ekspertene.

VG - 12 Nov 18 kl. 07:44

VM-sjokket: Erkefienden støtter Magnus Carlsen

LONDON (VG) Magnus Carlsen (27) opplevde søndag den tredje «remis» i London da han var tilskuer i Chelseas 0–0- kamp mot Everton. Nå får Norges sjakk-ess overraskende støtte fra sin erkefiende ved sjakk-brettet..

VG - 09 Nov 18 kl. 06:45

Nå kan du bli med på «Folkets sjakk-VM» – på Oslo S og Times Square

Det er ikke bare VM-duellen mellom Magnus Carlsen (27) og Fabiano Caruana (26) som starter med et smell i dag. VGs sjakk-oppgjør mellom nordmenn og amerikanere starter bare timer før VM-duellen, og du kan være med på å avgjøre det hele..

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Effektiviteten må opp, Lagerbäck

LJUBLJANA (VG) (Slovenia-Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsens utligning fem minutter før slutt kan være nok til at Norge vinner sin pulje i Nations League. Men Lars Lagerbäck har fått et stort problem med effektiviteten..

VG - 45 minutter siden

Magnus Carlsen reddet såvidt remis: – Jeg misset på så mye

LONDON (VG) (Magnus Carlsen-Fabiano Caruana 1/2–1/2, totalt 3–3) Magnus Carlsen (27) rotet seg fullstendig bort da han skulle slå til med hvite brikker. Han sloss febrilsk i det sjette partiet mot Fabiano Caruana (26) - og klarte på mirakuløst vis å redde remis..

VG - 45 minutter siden

Maars Johnsen reddet livsviktig poeng for Norge

LJUBLJANA (VG) (Slovenia – Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsen (27) reddet poenget som kan bli forskjellen mellom EM-sluttspill og ikke for Norge..

VG - 30 minutter siden

Vg-bØrsen: slik spilte norge mot slovenia

LJUBLJANA (VG) (Slovenia - Norge 1–1) Bjørn Maars Johnsen (27) reddet Norge med en sen utligning på et smart hodestøtet. Men det var Ole Kristian Selnæs (24) som var Norges beste spiller..

VG - 2 timer siden

Pris for nytt X Games i Norge: 36 millioner

De norske brett- og skistjernene Marcus Kleveland (19) og Birk Ruud (18) er klare for X Games nummer fire på hjemmebane neste år – støttet av 18 millioner fra staten og fem millioner fra boliggiganten Obos..

VG - 5 timer siden

Tråkker på sine trofaste

En gjennomsnittsarbeider i Stoke-on-Trent må jobbe i mer enn 119 år for å tjene det samme som agent Jim Solbakken ligger an til å få ut av én overgang og én kontraktsforlengelse..

VG - 5 timer siden

Monaco rystes av korrupsjonsdrama. Prins Albert kaller situasjonen «ubehagelig»

I et 50 minutter langt intervju med det europeiske medienettverket EIC, der VG er med, snakker prins Albert II om kaoset i fotballklubben AS Monaco..

VG - 5 timer siden

Van Dijk prøver å lokke landsmann til Liverpool

Virgil van Dijk mener at Ajax-spiller og lagkamerat på det nederlandske landslaget, Matthijs de Ligt (19), bør stå på Liverpools liste..

VG - 6 timer siden

Lagerbäcks Norge – sterkere dag for dag

LJUBLJANA (VG) Det har skjedd mye med det norske herrelandslaget i fotball siden Lars Lagerbäck sendte ut 11 desillusjonerte spillere ut på Windsor Park i Belfast, mot Nord-Irland, 26. mars 2017. Pessimismen er blitt erstattet med realisme – og optimisme..

VG - 7 timer siden

Norges kompiskart: Her er «gjengene» på landslaget

LJUBLJANA (VG) Den norske landslagstroppen beskrives som mer harmonisk og sammensveiset enn på svært lenge. Men det finnes noen sterke grupperinger og vennskap som skiller seg ut..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt