VG > Sport

Monday, 19 November, 20:21

VG - 08 Nov 18 kl. 15:25

Én dag til sjakk-VM: Carlsen-svar fikk frem latteren

LONDON (VG) Magnus Carlsen (27) var i storform dagen før sjakk-VM braker løs. Flere ganger fikk nordmannen den fremmøtte pressen til å trekke på smilebåndet og le..
Les mer på VG


Les mer om:
London, Carlsen, VM

Dele artikeln

243 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, dag, til, sjakk-VM, Carlsen-svar, fikk, frem, latteren
VG - 09 Nov 18 kl. 16:23

Stor dramatikk i sjakk-starten: Carlsen klaget på manglende klokke

LONDON (VG) Skuespilleren Woody Harrelson tok feil første trekk for Fabiano Caruana (26) i starten på det første partiet i sjakk-VM. Magnus Carlsen (27) klaget til hoveddommeren om at det manglet en nedtellingsklokke..

NRK - 10 Nov 18 kl. 19:16

Ny remis i sjakk-VM

Magnus Carlsen spelte remis - eller uavgjort - i sjakk-VMs andre parti. Dermed er det framleis uavgjort etter to parti mellom Carlsen og hans amerikanske motstandar Fabiano Caruana. Carlsen vart pressa mykje mot slutten, og kjempa i land ein remis..

Hegnar.no - 08 Nov 18 kl. 19:57

- Teslas nye styreleder er kjedelig, men akkurat hva selskapet trenger

- Kan hun holde Elon i sjakk? Jeg er ikke sikker,  og jeg er heller ikke sikker på om noen kunne holdt han i sjakk. Kanskje hans bror, men jeg tror at hvis de hadde hans bror som styreleder ville folk slengt armene i været, mener ekspertene.

VG - 12 Nov 18 kl. 07:44

VM-sjokket: Erkefienden støtter Magnus Carlsen

LONDON (VG) Magnus Carlsen (27) opplevde søndag den tredje «remis» i London da han var tilskuer i Chelseas 0–0- kamp mot Everton. Nå får Norges sjakk-ess overraskende støtte fra sin erkefiende ved sjakk-brettet..

VG - 09 Nov 18 kl. 06:45

Nå kan du bli med på «Folkets sjakk-VM» – på Oslo S og Times Square

Det er ikke bare VM-duellen mellom Magnus Carlsen (27) og Fabiano Caruana (26) som starter med et smell i dag. VGs sjakk-oppgjør mellom nordmenn og amerikanere starter bare timer før VM-duellen, og du kan være med på å avgjøre det hele..

Fler nyheter fra VG

VG - 15 minutter siden

Narvik er Norges VM-kandidat: Smart og spektakulært!

Prosjektledelsen i Narvik nektet konsekvent å argumentere med at «nå er det Nord-Norges tur». De ville vinne fordi søknaden var best. Det var en klok strategi..

VG - 45 minutter siden

Ny Carlsen-remis: – Jeg er glad at jeg overlevde

LONDON (VG) (Fabiano Caruana-Magnus Carlsen 1/2–1/2) Magnus Carlsen (27) og Fabiano Caruana (26) har spilt sin åttende remis i sjakk-VM. Verdensmesteren brukte de røde sokkene han vant med for to år siden. Det hjalp ikke..

VG - 45 minutter siden

Ny Carlsen-remis: – Han hadde tapet fra 2016 i bakhodet

LONDON (VG) (Fabiano Caruana-Magnus Carlsen 1/2–1/2) Magnus Carlsen (27) og Fabiano Caruana (26) har spilt sin åttende remis i sjakk-VM..

VG - 1 time siden

Narvik valgt til Norges søker-kandidat til alpin-VM

GARDERMOEN (VG) Skistyret valgte mandag kveld enstemmig Narvik til søker-by for det som kan bli Norges første VM i alpint..

VG - 2 timer siden

Ekspert: – Pep har skylden for Tysklands nedtur

Etter VM-seieren i 2014 har det gått nedover med Tysklands A-landslag. Den tidligere landslagsstjernen Hans-Peter Briegel (63) gir Pep Guardiola (47) skylden..

VG - 2 timer siden

Igor (58) er Norges spion i dobbeltdramaet

LARNAKA (VG) Norge har plassert sin egen mann bak «fiendens linjer» i kampen for å komme til EM-sluttspillet om to år. NFF-spionen heter Igor. Men han kommer ikke fra russisk etterretning.

VG - 2 timer siden

I kveld kan de norske spillerne bli historiske

LARNACA (VG) Det er alltid vanskelig å sammenligne tider og type motstand. Men fakta er i hvert fall at med seier mot Kypros i kveld så gjør det norske herrelandslaget i fotball sitt resultatmessig beste år siden – hold deg fast – 1929 ....

VG - 4 timer siden

Slik skal talentet sikre VM-plass: – Løypa passer meg bra

Eksperter mener Kristine Stavås Skistad (19) har noe i VM å gjøre, men foreløpig lar verdenscup-debuten vente på seg..

VG - 5 timer siden

Langrennskommentator mener fremtiden tilhører Sverige – og at Norge har et problem

Expressen-kommentator Tomas Pettersson mener fremtiden for svensk damelangrenn aldri har sett bedre ut og at Norge har et problem. Landslagstrener Ole Morten Iversen er ubekymret..

VG - 7 timer siden

Kritiske sjakkeksperter: – Carlsen har mistet drapsinstinktet

LONDON (VG) Flere sjakkeksperter er kritiske til Magnus Carlsens spill i VM-matchen mot Fabiano Caruana. Syv partier har endt med remis. Mandag kan det bli «rekord»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt