VG > Sport

Monday, 25 March, 08:22

VG - 08 Nov 18 kl. 15:25

Én dag til sjakk-VM: Carlsen-svar fikk frem latteren

LONDON (VG) Magnus Carlsen (27) var i storform dagen før sjakk-VM braker løs. Flere ganger fikk nordmannen den fremmøtte pressen til å trekke på smilebåndet og le..
Les mer på VG


Les mer om:
London, Carlsen, VM

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én, dag, til, sjakk-VM, Carlsen-svar, fikk, frem, latteren
Klartale - 29 Nov 18 kl. 08:51

Magnus Carlsen vant VM i sjakk

Mangnus Carlsen slo Fabiano Caruana i VM i sjakk. Nå er han verdensmester for fjerde gang..

NRK - 27 Feb 19 kl. 10:07

Fire norske byer vil ha sjakk-VM

Oslo, Kragerø, Stravanger og Bærum vil alle avholde sjakk-VM i 2020. Det skriver Norges sjakkforbund i en pressemelding. Forbundsstyret velger Norges kandidat når VM-søknaden til slutt sendes til det internasjonale sjakkforbundet..

VG - 25 Jan 19 kl. 12:14

Norge vil søke sjakk-VM 2020 - men vet ikke om Carlsen stiller

Norge vil søke sjakk-VM i 2020 - og nå starter kampen om hvilken by som skal arrangere matchen. 40–50 millioner kroner må på plass. Men vil Magnus Carlsen (28) spille?.

NRK - 24 Nov 18 kl. 18:35

Ny remis i sjakk-VM

Magnus Carlsen og Fabiano Caruana ble enige om remis i sjakk-VM lørdag. Det 11. partiet var det siste hvor Magnus Carlsen spilte med hvite brikker..

VG - 09 Nov 18 kl. 16:23

Stor dramatikk i sjakk-starten: Carlsen klaget på manglende klokke

LONDON (VG) Skuespilleren Woody Harrelson tok feil første trekk for Fabiano Caruana (26) i starten på det første partiet i sjakk-VM. Magnus Carlsen (27) klaget til hoveddommeren om at det manglet en nedtellingsklokke..

NRK - 26 Nov 18 kl. 19:07

Omspill i sjakk-VM

Magnus Carlsen må ut i omspill, etter at det ble remis i siste parti i sjakk-VM. Carlsen og Caruana må først ut i lynsjakk. Hvis ingen vinner blir det armageddon, hvor den som spiller svart klarer seg med remis, mens den som spiller hvit må vinne..

VG - 23 Jan 19 kl. 17:38

Sjakk-Bae skal kommentere skøyter på NRK

Sjakk-orakelet Torstein Bae (39) er klar for verdenscupen på skøyter i Vikingskipet som sidekommentator under NRKs sendinger – som et slags uhøytidelig innslag..

NRK - 10 Nov 18 kl. 19:16

Ny remis i sjakk-VM

Magnus Carlsen spelte remis - eller uavgjort - i sjakk-VMs andre parti. Dermed er det framleis uavgjort etter to parti mellom Carlsen og hans amerikanske motstandar Fabiano Caruana. Carlsen vart pressa mykje mot slutten, og kjempa i land ein remis..

Hegnar.no - 08 Nov 18 kl. 19:57

- Teslas nye styreleder er kjedelig, men akkurat hva selskapet trenger

- Kan hun holde Elon i sjakk? Jeg er ikke sikker,  og jeg er heller ikke sikker på om noen kunne holdt han i sjakk. Kanskje hans bror, men jeg tror at hvis de hadde hans bror som styreleder ville folk slengt armene i været, mener ekspertene.

VG - 12 Nov 18 kl. 07:44

VM-sjokket: Erkefienden støtter Magnus Carlsen

LONDON (VG) Magnus Carlsen (27) opplevde søndag den tredje «remis» i London da han var tilskuer i Chelseas 0–0- kamp mot Everton. Nå får Norges sjakk-ess overraskende støtte fra sin erkefiende ved sjakk-brettet..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Aftonbladet-profil: – Sverige har for liten respekt for Norge

STOCKHOLM (VG) Sverige har vært i EM hver gang siden 2000. Skal Lars Lagerbäck, av alle, ødelegge den perfekte statistikken?.

VG - 7 timer siden

Tallenes klare tale: Sjekk den utrolige norske dominansen

Johannes Høsflot Klæbo (22) er skisesongens store stjerne. Samtidig har Norges langrennsdominans økt voldsomt både i verdenscupen, Tour de Ski og mesterskap gjennom de siste tre sesongene..

VG - 9 timer siden

Tyskland slo Nederland i ny thrillerkamp

(Nederland-Tyskland 2–3) For tredje gang på litt over fem måneder møttes fotballstormaktene Nederland og Tyskland i en obligatorisk landskamp. Det ble et herlig drama..

VG - 9 timer siden

Engelsk avis: Derfor nekter de å betale for den døde fotballstjernen

Cardiff nekter fortsatt å betale for Emiliano Sala, den argentinske fotballstjernen som døde i en flystyrt på vei til sin nye klubb. Premier League-klubben mener at kontrakten ble ugyldig da Sala døde, ifølge Telegraph..

VG - 11 timer siden

Dobbel smell for Storhamar: Tap og Thoresen skadet

(Stavanger-Storhamar 3–2) Det ble en marerittsøndag for Storhamar: Tap i Stavanger, og Patrick Thoresen måtte forlate isen med skade..

VG - 17 timer siden

Lagerbäck har sin rolle, mediene har sin – det er uproblematisk

At en leder for et fotball-landslag ser ting annerledes enn mediene, det er sånn det bør være – spesielt når det kommer kritikk av enkeltspillere. Vi har forskjellige roller..

VG - 12 timer siden

Norge slo Frankrike i Golden League-finalen

(Frankrike-Norge 22–24) Landslagstrener Thorir Hergeirsson ga tommelen opp til Henny Reistad (20) - og det herlige underarmsskuddet avgjorde finalen i Golden League..

VG - 13 timer siden

Aleesami slaktes på børsen: – Jeg driter fullstendig i det

VALENCIA (VG) Haitam Aleesami (27) får hard medfart på spillerbørsene etter 2–1-tapet mot Spania, men venstrebacken sier han bryr seg svært lite om hva som skrives om ham..

VG - 15 timer siden

Ny maktdemonstrasjon av Thingnes Bø: - Må klipe meg i armen

HOLMENKOLLEN (VG) Johannes Thingnes Bø (25) avsluttet med en overlegen seier på fellesstarten i Holmenkollen. Et nærmest feilfritt renn satte punktum for en utrolig sesong for 25-åringen – og resten av de norske skiskytterne..

VG - 14 timer siden

Fjørtoft mener at «Jogi» har sovet i timen

Jan Åge Fjørtoft (52) tenker at Tyskland-sjef Joachim Löw (59) er for sent ute med generasjonsskiftet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt