VG > Innenriks

Tirsdag, 26 Januar, 13:20

VG - 27 nov. 20 kl. 04:14

Én av to mener de bruker mobilen for mye under pandemien

Vi bruker telefonene våre betydelig mer nå enn før coronapandemien. Samtidig er to av fem nordmenn skeptiske til at myndighetene bruker mobildata til smittesporing, viser en fersk rapport..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Én av to menerde , bruker, mobilen, for, mye, under pandemien
VG - 24 des. 20 kl. 09:45

«25 under 25»: Legg vekk mobilen i jula!

Hvis skjermtiden din har økt siden 12. mars vil jeg anbefale at du bruker denne muligheten til å legge vekk mobilen. Du trenger ikke å følge med på alt som blir lagt ut på Instagram hvert 20.

Aftenposten - 29 nov. 20 kl. 13:24

Sivilombudsmann Hanne Harlem: – Feilspor å fokusere på mobilen

Få blir nektet å bruke mobilen på institusjoner, viser ferske tall. Ansatte har lite kunnskap om hva ungdommer gjør på sosiale medier..

VG - 11 des. 20 kl. 11:30

Nå tripler regjeringene bøtene for å gjøre dette: – Det skal svi

Hvis du bruker mobilen mens du kjører, kan du fra 1. januar 2021 straffes med 5000 kroner i bot og tre prikker. Det bestemte regjeringen i dag..

NRK - 15 des. 20 kl. 10:18

Flere bruker digitale verktøy

86 prosent av befolkningen bruker digitale verktøy som internett, smarttelefon, datamaskin eller nettbrett, kommer det fram i en undersøkelse fra Kompetanse Norge. De siste ti årene har andelen ikke-digitale falt fra 24 til 14 prosent..

NRK - 01 jan. 21 kl. 00:27

Få bruker vernebriller

To av tre menn under 30 år bruker ikke vernebriller når de skyter opp raketter. Hadde ikke Karl Ivar Fjell brukt briller nyttårsaften 2013 ville han trolig vært blind i dag..

VG - 20 jan. 21 kl. 14:43

Bruker Irland som skrekk-eksempel: – Vi må være varsomme

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være strenge, understreker helseministeren. Nå bruker han Irland som skrekk-eksempel..

VG - 20 jan. 21 kl. 14:43

Helseministeren bruker Irland som skrekk-eksempel: – Vi må være varsomme

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være strenge, understreker helseministeren. Nå bruker han Irland som skrekk-eksempel..

VG - 20 jan. 21 kl. 14:43

Helseministeren bruker Irland som skrekkeksempel: – Vi må være varsomme

På grunn av fortsatt høye smittetall må tiltakene fortsatt være strenge, understreker helseministeren. Nå bruker han Irland som skrekkeksempel..

NRK - 8 timer siden

FHI advarte om konsekvenser

I 2017 advarte Folkehelseinstituttets direktør Camilla Stoltenberg om at nedbemanning og store kutt skapte tvil om at FHI var i stand til å løse sitt samfunnsoppdrag. Danmark bruker bare tre dager på virusanalyse, mens Folkehelseinstituttet bruker 13 dager. Årsaken til forskjellen kan ifølge Stoltenberg være store budsjettkutt fra 2015 fram til 2019, skriver Klassekampen..

NRK - 11 des. 20 kl. 11:35

Tredoblar bøtene for mobilbruk

Regjeringa tredoblar bøtene for å bruke mobilen medan du køyrer bil, melder VG. Frå nyttår kan du verte straffa med 5000 kroner i bot og tre prikkar på førarkortet..

Fler nyheter fra VG

VG - 3 timer siden

Nordre Follo: Knytter flere tilfeller til barneskole

Tirsdag morgen er det ingen nye registrerte smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar tilknyttet Kolbotn barneskole.

VG - 3 timer siden

Nordre Follo: Venter på svar på 150 prøver

Tirsdag morgen er det ingen nye smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar..

VG - 3 timer siden

Nordre Follo: Venter på analyse av 150 prøver

Tirsdag morgen er det ingen nye smittede med det muterte viruset i Nordre Follo. Kommunen er imidlertid forberedt på at det kan komme flere positive prøvesvar..

VG - Igår: 09:35

Nordre Follo: Mutantsmitten oppstod i romjulen

Så langt i dag er det varslet åtte nye tilfeller av det britiskmuterte coronaviruset i Nordre Follo. Det tallet kan snart stige etter hvert som flere prøveresultater kommer inn. Ordføreren opplever likevel at de har kontroll på utbruddet..

VG - 23 jan. 21 kl. 10:42

Vinmonopolet ber kunder fra tiltakssonene om å holde seg unna - lange køer

I dag stengte Vinmonopolet 45 butikker i 9 kommuner. De kunne holdt oppe til 12, men har valgt å ikke åpne dørene i dag..

VG - 22 jan. 21 kl. 18:28

Mener Kripos-statistikk gir feilaktig bilde: – Ingen grunn til å rope «Ulv, ulv»

Kripos sier de er bekymret etter at deres tall viser en tredobling i drapsforsøk de siste fem årene. – Reflekterer ikke virkeligheten der ute, mener lederen for Advokatforeningens Forsvarergruppe..

VG - 22 jan. 21 kl. 15:13

Regjeringen står klar til å ta grep raskt

Regjeringen er i beredskap til å fatte regionale tiltak etter virusutbruddet i Nordre Follo. Dersom utbruddet har spredd seg, kan de nasjonale tiltakene bli strengere og vare lenger..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Hustak løsnet og takplater fløy i lufta

Isende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Hustak løsnet og takplater flyr i lufta

Isnende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag..

VG - 21 jan. 21 kl. 07:54

Ekstremvær i nord: Lastebil blåst av veien

Isnende kulde og ekstremt kraftige vindkast opp mot 50 meter i sekundet ventes i Nordland og Troms fra i ettermiddag. En lastebil blåste av veien nord for Mosjøen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt