NRK > Nyheter

Sunday, 19 January, 06:13

NRK - 24 Sep 19 kl. 12:44

Åtte tiltalte nektet straffskyld

Åtte av de ni tiltalte i den store svindelsaken mot Nav i Bergen nektet straffskyld på første rettsdag i tingretten tirsdag. Den niende var ikke til stede i retten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav, Bergen

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, tiltalte, nektet, straffskyld
Klartale - 15 Oct 19 kl. 10:59

Nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi

En russer er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en matbutikk. Han nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag..

NRK - 20 Jun 19 kl. 09:11

Nektet straffskyld

Faren til den drapstiltalte 18-åringen etter drapet på Sunniva Ødegård i fjor sommer, nektet straffskyld da rettssaken mot han startet i dag. Faren er tiltalt for bevispåvirkning..

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 10:03

Russer nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi

Den 20 år gamle russeren som er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en butikk i Oslo i januar, nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag..

NRK - 17 Jun 19 kl. 12:38

Erkjenner delvis straffskyld

En 58 år gammel mann erkjente i Bergen tingrett delvis straffskyld for en voldtekt som fant sted i 2004, melder BT. Mannen har helt siden han ble pågrepet i desember, nektet straffskyld for voldtekten av en da 20 år gammel kvinne i Os sentrum..

Dagbladet - 16 Oct 19 kl. 16:34

Nektet for å være voldsmannen. Først nå snur han

I februar nektet den tiltalte 26-åringen for at det var han som hadde angrepet Oslo-mannen etter Stavernfestivalen. Nå snur han..

NRK - 11 Nov 19 kl. 10:37

Nekter straffskyld for Varhaug-drap

Den 19 år gamle mannen som i tingretten ble dømt for drapet på Sunniva Ødegård (13), nektet mandag straffskyld da ankesaken begynte. 19-åringen ble i Jæren tingrett dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid..

NRK - 11 Nov 19 kl. 15:57

Mann tiltalt for overgrep

En mann i 70-årene er tiltalt for overgrep mot to mindreårige gutter i Harstad. Overgrepene skal ha skjedd for mer enn 20 år siden. Han var opprinnelig siktet for overgrep mot flere enn ti mindreårige.

NRK - 08 Oct 19 kl. 10:03

Iversen nektet straffskyld

Jan Erik «Jannik» Iversen (62) nektet for å ha prøvd å presse penger av Kjell Inge Røkke da rettssaken mot ham startet i Oslo tingrett tirsdag..

Dagbladet - 12 Aug 19 kl. 15:41

Begjærte seg løslatt: - Han ønsker ikke å sitte i fengsel

Philip Manshaus nektet å forklare seg i retten. Det eneste han sa var personalia, at han nektet straffskyld og begjærte seg løslatt..

NRK - 15 Oct 19 kl. 09:48

Nekter straffskyld for knivstikking

Den 20 år gamle russeren som er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en Kiwi-butikk i Oslo i januar, nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag. Han svarte nei på begge tiltalepunktene. Det er satt av fire dager til behandlingen av saken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 21 timer siden

Utbygger pålagt å kjøpe tilbake hus

En boligutbygger er i Nedre Romerike tingrett dømt til å kjøpe tilbake et hus for ikke å ha opplyst om at huset var bygd på den gamle søppelfyllingen i Skedsmo..

NRK - 15 minutter siden

Voldsomme opptøyer i Beirut

Flere tusen mennesker har i natt demonstert i Libanons hovedstad Beirut mot landets politiske elite og politikken de fører. Politiet brukte vannkanoner og tåregass mot demonstrantene..

NRK - 30 minutter siden

Tiltalt for tre drapsforsøk i Oslo

En 32 år gammel mann møter torsdag i Oslo tingrett tiltalt for tre drapsforsøk på et utested i Møllergata i 2012. To menn ble skutt og en tredje ble knivstukket på utestedet Crystal Club. Alle tre overlevde.

NRK - 45 minutter siden

Knivstukket i Brugata i Oslo

En person er sendt til Ullevål sykehus med skader i magen etter å ha blitt knivstukket i Brugata i Oslo ved femtida søndag morgen, melder Oslo-politiet. Politiet leter etter gjerningsmannen..

NRK - 45 minutter siden

Fv50 Hol–Aurland er stengt

Fylkesveg 50 Hol–Aurland er stengt på grunn av uvêr, melder Vegtrafikksentralen Vest..

NRK - 1 time siden

Arbeider omkom i ulykke i Sirdal

En arbeider mistet sent lørdag kveld livet i en fallulykke på Vindmølleparken på Tonstad i Sirdal i Vest-Agder. Politiet fikk melding om arbeidsulykken klokken 23.45.

NRK - 1 time siden

Bolighus i brann på Hadeland

En beboer kom seg trygt ut da det begynte å brenne i et bolighus på Roa på Hadeland ved firetida i morges. En beboer i et nabohus er evakuert på grunn av fare for at brannen skal spre seg..

NRK - 2 timer siden

To uthus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melder politiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent.

NRK - 2 timer siden

To hus overtent i Nordland

Et fjøs og en låve står i full brann i Røsvikveien ved Fauske, melde rpolitiet i Nordland. Det skal ikke være dyr eller folk inne. Begge bygningene er fullt overtent..

NRK - 2 timer siden

Libysk opprørsleder til Berlin

Den libyske opprørsgeneralen Khalifa Haftar, en av de viktigste partene i konflikten i Libya, har kommet til Berlin før søndagens fredsmøte. Haftar ankom lørdag, ifølge den libyske TV-kanalen al-hadath, skriver nyhetsbyrået Reuters..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt