NRK > Nyheter

Fredag, 14 August, 10:39

NRK - 24 sep. 19 kl. 12:44

Åtte tiltalte nektet straffskyld

Åtte av de ni tiltalte i den store svindelsaken mot Nav i Bergen nektet straffskyld på første rettsdag i tingretten tirsdag. Den niende var ikke til stede i retten..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nav, Bergen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, tiltalte, nektet, straffskyld
Klartale - 15 okt. 19 kl. 10:59

Nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi

En russer er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en matbutikk. Han nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag..

NRK - 20 juni 19 kl. 09:11

Nektet straffskyld

Faren til den drapstiltalte 18-åringen etter drapet på Sunniva Ødegård i fjor sommer, nektet straffskyld da rettssaken mot han startet i dag. Faren er tiltalt for bevispåvirkning..

P4 - 24 feb. 20 kl. 18:11

Drapstiltalt nekter straffskyld

Den 37 år gamle mannen som er tiltalt for drap og drapsforsøk på sine foreldre på Landås i Bergen, nektet straffskyld da saken mot han startet i Bergen tingrett i dag. Ifølge Bergens Tidene innrømmet mannen at han hadde knivstukket to personer på stedet. Men i retten i dag fortalte 37-åringen at det var en ukjent gjerningsmann.

NRK - 03 april 20 kl. 12:39

Voldtok svigermor

En mann i 40 åra er dømt til fire års fengsel for å ha voldtatt sin demenssyke svigermor på 90 år. Tiltalte nektet straffskyld. Han er tidligere dømt for vold mot politiet som oppsøkte leiligheten samme kveld som overgrepet skjedde..

Aftenposten - 15 okt. 19 kl. 10:03

Russer nektet straffskyld for knivstikking på Kiwi

Den 20 år gamle russeren som er tiltalt for å ha forsøkt å drepe to personer i en butikk i Oslo i januar, nektet straffskyld i Oslo tingrett tirsdag..

NRK - 21 april 20 kl. 09:27

Erkjenner delvis straffskyld

Aktor går nå gjennom alle de fem tiltalepunktene mot tiltalte. Han erkjenner straffskyld for drap og overgrep mot sønnen, og frihetsberøvelse på kona. Han erkjente ikke straffskyld på punktet som går på seksuell omgang med barn mellom 14 og 16 år, men erkjente straffskyld for seksuell omgang med barn under 14 år..

NRK - 25 mars 20 kl. 23:37

Tarrant erkjenner straffskyld

Den siktede, Brenton Tarrant, etter moskéterroren i Christchurch på New Zealand fjor erkjenner nå straffskyld for 51 drap, 40 drapsforsøk og for terror, opplyser politiet. Under hele etterforskningen har han nektet straffskyld..

NRK - 17 juni 19 kl. 12:38

Erkjenner delvis straffskyld

En 58 år gammel mann erkjente i Bergen tingrett delvis straffskyld for en voldtekt som fant sted i 2004, melder BT. Mannen har helt siden han ble pågrepet i desember, nektet straffskyld for voldtekten av en da 20 år gammel kvinne i Os sentrum..

Dagbladet - 16 okt. 19 kl. 16:34

Nektet for å være voldsmannen. Først nå snur han

I februar nektet den tiltalte 26-åringen for at det var han som hadde angrepet Oslo-mannen etter Stavernfestivalen. Nå snur han..

NRK - 11 nov. 19 kl. 10:37

Nekter straffskyld for Varhaug-drap

Den 19 år gamle mannen som i tingretten ble dømt for drapet på Sunniva Ødegård (13), nektet mandag straffskyld da ankesaken begynte. 19-åringen ble i Jæren tingrett dømt til elleve års forvaring med sju års minstetid..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

En bjørn er skutt

En bjørn ble skutt i Tolga i morges. Det ble gitt fellingstillatelse på bjørnen etter at det ble funnet flere sauekadaver i området Klettdalen som er beiteprioritert område..

NRK - 15 minutter siden

Flere på arbeidsavklaringspenger

118 400 personer mottok arbeidsavklaringspenger ved utgangen av juni 2020, viser tall fra Nav. Det er 3,5 prosent av de mellom 18 og 66 år. Antallet har økt med rundt 300 personer siden utgangen av mars.

NRK - 30 minutter siden

Anbefaler bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag presenterer nye råd om bruk av munnbind, opplyser Helsedirektoratet. Direktoratet anbefaler allerede bruk munnbind eller tøymunnbind i enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode..

NRK - 30 minutter siden

Vil anbefale bruk av munnbind

Norske myndigheter vil i dag anbefale munnbind i enkelte situasjoner - også munnbind laget av tøy, melder VG. Anbefaling vil gjelde enkelte situasjoner, geografiske områder og for en begrenset periode, opplyser Helsedirektoratet i en pressemelding..

NRK - 30 minutter siden

12 nye smitta i Bergen denne veka

Det er avlagt 12 positive covid-19 testar denne veka i Bergen. Kommunen gjennomførte 2422 testar frå måndag til fredag. – Dette er me uroa for, seier helsebyråd Beate Husa (KrF)..

NRK - 30 minutter siden

Forbyr store private sammenkomster

Bergen kommune innfører forbud mot private sammenkomster med mer enn 20 personer. Det vedtar Bergen kommune bestemt i en ny forskrift. – Det betyr at det som er et nasjonal råd i blir et påbud i Bergen, sier byrådsleder Roger Valhammer (Ap)..

NRK - 30 minutter siden

– Tøymunnbind godt alternativ

Helsedirektoratet sier at tøymunnbind er et godt alternativ til kirurgiske munnbind, skriver VG..

NRK - 45 minutter siden

Færre timer på mange skoler i vår

Smitteverntiltakene førte til at seks av ti grunnskoler hadde færre timer i enkelte fag, opplyser Kunnskapsdepartementet. Ny statistikk viser at dette gjelder de største skolene i større grad. 64 prosent av skolene oppgir også økte kostnader..

NRK - 45 minutter siden

Bergen kommune om korona

NRK - 45 minutter siden

Frykter munnbind med mangler

Helseminister Bent Høie har varselt at nye råd om munnbind kan komme fredag. Tolletaten frykter nye råd vil gjøre at flere munnbind med alvorlige avvik og mangler kommer inn på markedet. Under pandemien er 2,5 millioner munnbind destruert på grensa..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt