P4 > Nyheter

Monday, 18 November, 04:53

P4 - 19 Oct 19 kl. 12:29

Åtte til sykehus i Tromsø

Åtte personer er hentet av ambulsne etter en trafikkulykke i Tromsø i ettermiddag.
Fire av dem er fraktet til akuttmottaket og fire er sendt til legevakt for sjekk.
Skadeomfanget er ukjent. Politiet gjør undersøkelser, og mener de vet hva som har skjedd.
Til sammen ni personer satt i de to bilene som var involvert..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, til, sykehusi , Tromsø
P4 - 20 Oct 19 kl. 14:38

Til sykehus etter ulykke

En mann er fløyet til sykehus i Tromsø etter en trafikkulykke i Berg kommune på Senja i dag. Skadeomfanget er ikke kjent. Et barn sendes med ambulanse til Tromsø, mens to andre personer sendes til legevakt for sjekk.

VG - 25 Aug 19 kl. 19:56

Bamba-albue sendte Tromsø-kaptein på sykehus: – Årets styggeste

(Brann - Tromsø 1–2) En stygg albue fra Daouda Bamba sendte Simen Wangberg rett i bakken. Midtstopperen er fraktet på sykehus..

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 06:27

Brann i tråler i Tromsø

Røyken fra den brennende tråleren i Tromsø truer pasienter på sykehus, opplyser politiet torsdag morgen. Her kan du følge slokningsarbeidet direkte..

P4 - 03 Nov 19 kl. 07:44

Mann knivstukket i Tromsø

En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter at han ble knivstukket i Tromsø i natt. Mann ble knivstukket etter et slagsmål med tre personer involvert, opplyser politiet i Troms. Han skal ikke være alvorlig skadd.

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 06:27

Røyk og trafikkstopp kan lamme sykehuset i Tromsø

Røyken fra den brennende tråleren i Tromsø truer pasienter på sykehus, opplyser politiet torsdag morgen. Her kan du følge slokningsarbeidet direkte..

NRK - 19 Oct 19 kl. 12:27

Trafikkulykke i Tromsø

Åtte personer er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i Tromsø, melder politiet. Totalt ni personer er involvert i ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 03 Nov 19 kl. 05:49

Mann knivstukket i Tromsø

En mann i 20-årene er brakt til sykehus etter at vedkommende ble knivstukket i Tromsø natt til søndag. To menn på samme alder er pågrepet. Mannen skal ikke være alvorlig skadd..

NRK - 03 Nov 19 kl. 03:08

Person knivstukket i Tromsø

En person er sendt til sykehus med knivskader etter et slagsmål i Tromsø. Personen skal være ved bevsithet. Totalt tre personer var involvert i slagsmålet natt til søndag, melder Troms politidistrikt..

Aftenposten - 19 Oct 19 kl. 12:54

Fem barn involvert i frontkollisjon i Tromsø

Fem barn mellom åtte og elleve år måtte til legevakta, mens en kvinne i 60-årene ble brakt til sykehus etter en frontkollisjon mellom to biler i Tromsø lørdag..

VG - 25 Sep 19 kl. 12:27

Brann i russisk tråler i Tromsø: Røyken truer sykehus

I snart et døgn har det brent kraftig i en russisk tråler, som ligger ved Breivika havn i Tromsø. Nå truer slukningsarbeidet Universitetssykehuset i Nord-Norge..

Fler nyheter fra P4

P4 - 8 timer siden

Skyting ved Stockholm

Det foregår en aksjon med tungt væpnet politi i Sundbyberg ved Stockholm. En mann skal ha barrikadert seg i en leilighet og har løsnet flere skudd, melder Aftonbladet. Blant annet skal han ha fyrt av skudd mot politiet gjennom ytterdøren til leiligheten..

P4 - 11 timer siden

Hockey søndag

Det ble spilt to kamper i eliteserien i hockey i ettermiddag. Manglerud Star- Stavanger endte 2-3. I den andre kampen tapte Grüner 1-5 mot Narvik.

P4 - 11 timer siden

Kennel brukte støt

Eieren av en hundekennel i Trøndelag må møte i retten tiltalt for ulovlig ha brukt strømhalsbånd på 40 forskjellige hunder, melder NRK. Kvinnen brukte strømhalsbånd for å få hundene til å slutte og bjeffe. Dette er forbudt i Norge..

P4 - 10 timer siden

Mishandlet kvinne

En kvinne og en mann i 30-årene er pågrepet etter at de skal ha mishandlet og skadet en kvinne i 30-årene i en leilighet i Fredrikstad i dag, opplyser Politiet i Øst på Twitter. Ifølge politiet ringte kvinnen selv til politiet. Det er foreløpig ikke kjent hva slags mishandling det er snakk om..

P4 - 10 timer siden

Millioner Rwanda

Regjeringen bevilger 50 millioner kroner til oppussing og drift av en flyktningleir i Rwanda. Det melder avisa Vårt Land. Utviklingsminister Dag Inge Ulstein fra KrF besøkte leiren denne uka, der det bor flyktninger fra Afrika.

P4 - 13 timer siden

Drapssiktet er varetektsfengslet

Mannen som er siktet for knivdrapet i Florø i Sogn og Fjordane fredag har blitt varetektsfengslet i fire uker. Han har brev- og besøksforbud for hele perioden. Den 27 år gamle mannen deltok ikke selv på fengslingsmøtet.

P4 - 13 timer siden

245 pågrepet i Frankrike

245 personer ble pågrepet under gule vester-demonstrasjoner i Frankrike i går. Det er anslått at rundt 30 000 personer deltok. Det ble utført en del hærverk der biler ble snudd på taket og satt fyr på og det ble kastet steiner mot vinduene på kjøpesentre og hoteller.

P4 - 13 timer siden

Vurderer farevarsel i morgen

Det er ventet så vanskelige kjøreforhold i morgen at meteorologisk institutt vurderer å sende ut farevarsel for Sør-Norge. Statsmeteorolog Per Egil Haga sier til Nettavisen at folk må være forsiktige i trafikken da det kan bli svært glatt. Det skal komme mye våt snø.

P4 - 13 timer siden

- Homofile er utsatt for uakseptable overgrep

Overgrepene enkelte homofile har blitt utsatt for av mennesker som hevder å utføre Guds vilje er uakseptable. Det skriver statsminister Erna Solberg på sin Facebookside i dag. Hun sier videre at enkelte av overgrepene kan være ulovlig, og hun mener vi må se nærmere på dette.

P4 - 13 timer siden

Strømprisene kan bli mer ustabile

Strømprisene kan bli mer ustabile fremover. Det tror kraftbransjens organisasjon, Energi Norge. De viser til at det blir en høyere andel ustabile energikilder som sol- og vindkraft, melder E24.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt