P4 > Nyheter

Saturday, 06 June, 00:12

P4 - 19 Oct 19 kl. 12:29

Åtte til sykehus i Tromsø

Åtte personer er hentet av ambulsne etter en trafikkulykke i Tromsø i ettermiddag.
Fire av dem er fraktet til akuttmottaket og fire er sendt til legevakt for sjekk.
Skadeomfanget er ukjent. Politiet gjør undersøkelser, og mener de vet hva som har skjedd.
Til sammen ni personer satt i de to bilene som var involvert..
Les mer på P4


Les mer om:
Tromsø

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, til, sykehusi , Tromsø
P4 - 20 Oct 19 kl. 14:38

Til sykehus etter ulykke

En mann er fløyet til sykehus i Tromsø etter en trafikkulykke i Berg kommune på Senja i dag. Skadeomfanget er ikke kjent. Et barn sendes med ambulanse til Tromsø, mens to andre personer sendes til legevakt for sjekk.

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 06:27

Brann i tråler i Tromsø

Røyken fra den brennende tråleren i Tromsø truer pasienter på sykehus, opplyser politiet torsdag morgen. Her kan du følge slokningsarbeidet direkte..

VG - 25 Aug 19 kl. 19:56

Bamba-albue sendte Tromsø-kaptein på sykehus: – Årets styggeste

(Brann - Tromsø 1–2) En stygg albue fra Daouda Bamba sendte Simen Wangberg rett i bakken. Midtstopperen er fraktet på sykehus..

P4 - 03 Nov 19 kl. 07:44

Mann knivstukket i Tromsø

En mann i 20-årene er sendt til sykehus etter at han ble knivstukket i Tromsø i natt. Mann ble knivstukket etter et slagsmål med tre personer involvert, opplyser politiet i Troms. Han skal ikke være alvorlig skadd.

P4 - 10 Dec 19 kl. 13:28

3 begraves etter tragedien i Tromsø

I dag gravlegges den sudanske kvinnen og hennes to barn etter drukningstragedien i Tromsø. Det er gått åtte dager siden de tre ble funnet livløse i vannet ved Tromsøya. I ettermiddag begraves de i Alnor-moskeen i byen.

Dagbladet - 26 Sep 19 kl. 06:27

Røyk og trafikkstopp kan lamme sykehuset i Tromsø

Røyken fra den brennende tråleren i Tromsø truer pasienter på sykehus, opplyser politiet torsdag morgen. Her kan du følge slokningsarbeidet direkte..

NRK - 19 Oct 19 kl. 12:27

Trafikkulykke i Tromsø

Åtte personer er fraktet til sykehus etter en trafikkulykke i Tromsø, melder politiet. Totalt ni personer er involvert i ulykken. Skadeomfanget er foreløpig ukjent..

NRK - 03 Nov 19 kl. 03:08

Person knivstukket i Tromsø

En person er sendt til sykehus med knivskader etter et slagsmål i Tromsø. Personen skal være ved bevsithet. Totalt tre personer var involvert i slagsmålet natt til søndag, melder Troms politidistrikt..

NRK - 03 Nov 19 kl. 05:49

Mann knivstukket i Tromsø

En mann i 20-årene er brakt til sykehus etter at vedkommende ble knivstukket i Tromsø natt til søndag. To menn på samme alder er pågrepet. Mannen skal ikke være alvorlig skadd..

P4 - 03 Dec 19 kl. 19:57

Det sudanske miljøet i Tromsø preget

Det sudanske miljøet i Tromsø er hardt preget av dødsfallene som rammet byen i går. En kvinne og et barn omkom og to barn kjemper for livet på sykehus etter at de fire ble funnet livløse i sjøen i går kveld. Politiet har startet drapsetterforskning av den avdøde kvinnen.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

- Al-Qaida-leder drept

Lederen for terrorgruppa Al-Qaida i Nord-Afrika er drept av franske styrker. Det opplyser den franske forsvarsministeren. Han ble drept nordvest i Mali.

P4 - 1 time siden

USA: Trekker kinesisk flyforbud

Nå åpnes det for at kinesiske flyselskaper kan fly to tur-retur-flyvninger til USA i uken. Det er det samme som Kina godtar av amerikanske flyselskaper. Så sent som onsdag truet det amerikanske transportdepartementet med at flyselskaper fra Kina kunne bli nektet å fly inn og ut av USA fra 16.

P4 - 1 time siden

Ber folk merke båtene

Hovedredningssentralen ber folk merke sine båter, kajakker og kanoer med navn og telefonnummer i sommer. Det skal gjøre det lettere å spore opp eieren om det skulle være nødvendig, og de skriver i en melding på Twitter at det i noen tilfeller kan avverge en redningsaksjon..

P4 - 1 time siden

Trekker soldater ut av D.C.

USAs forsvarsminister trekker de militære styrkene ut av Washington D.C. Rundt 1.

P4 - 2 timer siden

Solberg: - Forstår smittevernutfordringene

Statsminister Erna Solberg sier hun har forståelse for at det ble utfordringer med smittevernet under demonstrasjonen i Oslo i dag. Tusenvis av mennesker sto tett samlet foran Stortinget for å demonstrere mot politivold og rasisme, og Helsedirektoratet har uttrykt bekymring for brudd på smittevernreglene. Solberg sier til VG at hun er glad arrangørene forsøkte å lage regler for smittevern, selv om det ble vanskelig..

P4 - 2 timer siden

Dro ut strømmen - fisk er ødelagt

Noen har trukket ut strømmen til en parkert frysebil som er fullastet med fisk i Lindesnes. Politiet melder at fisk for store verdier er ødelagt, og mener noen må ha gjort det med vilje. Det er ikke kjent om politiet har noen mistenkte..

P4 - 2 timer siden

Forbud mot kvelertak

Guvernøren i Minnesota forbyr nå politiet i Minneapolis å bruke kvelertak. Politiet er også pålagt å rapportere kollegaer som bryter dette forbudet. George Floyd døde forrige mandag i Minneapolis etter å ha blitt kvalt av en politimann som presset kneet på nakken hans..

P4 - 2 timer siden

Funn av levninger i Ørsta

Det er gjort funn av levninger og en sko i området der en 25 år gammel kvinne forsvant i Ørsta høsten 2018. Den polske kvinnen la ut på tur i fjellet, og har vært savnet siden. Det er gjennomført flere omfattende leteaksjoner de siste årene, og politiet opplyser nå til TV 2 at de har gjort funn.

P4 - 2 timer siden

Var under rettspykiatrisk vurdering

Mannen som er siktet for drapsforsøk på en 88-åring i Sandvika onsdag kveld, var underlagt rettspsykiatrisk utredning. Det skriver Budstikka. Mannen i 30-årene er tidligere drapsdømt, og er også siktet for å ha utøvd vold og fremsatt drapstrusler mot den samme 88-åringen i fjor høst..

P4 - 3 timer siden

NHO nedbemanner

NHO må nedbemanne på grunn av koronakrisen. Næringslivets Hovedorganisasjon har selv stått i bresjen for å sikre hjelp til bedrifter som er rammet av viruset. Og når deres medlemmer har permittert sine ansatte og tapt penger, har også NHO sine inntekter falt, melder E24.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt