NRK > Nyheter

Torsdag, 04 Mars, 00:54

NRK - 26 jan. 21 kl. 18:18

Åtte studentar smitta

Åtte studentar ved Høgskulen på Vestlandet i Førde har fått påvist koronasmitte. – Vi har bestemt at undervisinga i Førde i all hovudsak blir digital ut veka. Det blir sendt ut informasjon til studentar og tilsette i dag, fortel rektor Gunnar Yttri..
Les mer på NRK


Les mer om:
Høgskulen, Vestlandet, Førde, Gunnar Yttri

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, studentar, smitta
NRK - 28 jan. 21 kl. 19:43

Ber studentar gå i karantene

NHH i Bergen ber studentar frå Austlandet om å gå i karantene, melder Bergens Tidende. NHH-studentar som kjem frå Austlandet får ikkje kome på cambus før dei har vore i karantene eller kan syne til ein koronatest..

NRK - 10 feb. 21 kl. 21:13

Praksisnekt for 1800 studentar

Om lag 1800 studentar som skulle vore ute i praksis no er råka av korona-nedstenginga av Bergen og fleire omlandskommunar. Det skjer trass i at studentar i Oslo-området fekk gjennomført praksis med smittevernreglar under utbrotet i Nordre Follo..

NRK - I førrgår: 16:10

UiO vil hurtigteste studentar

Tysdag startar Universitetet i Oslo hurtigtesting av alle studentar og tilsette. Alle studentar og tilsette som skal innom campus på Blindern vert oppmoda om å teste seg minst ein gong i veka dei neste tre vekene, skriv Universitas..

NRK - 04 feb. 21 kl. 16:11

Tre smitta av mutantvirus i Kvam

Tre av dei smitta i Kvam er stadfesta smitta av mutasjonsviruset. Det meldar ordførar Torgeir Næss i ein SMS til NRK. Det betyr at fire av ni koronasmitta i Kvam herad er stadfesta smitta av mutasjonsvarianten.

NRK - 27 jan. 21 kl. 15:50

36 smitta i Sunnfjord

Det er no i alt 36 nye koronasmitta i Sunnfjord. 34 av tilfella er knytt til det same klyngeutbrotet. 16 av dei nye smitta er studentar ved Høgskulen i Sogn og Fjordane..

NRK - 11 feb. 21 kl. 06:36

Studentar saknar studentmiljøet

Sju av ti studentar meiner dei har fått dårlegare fagleg utbytte av studia under pandemien. Mange har ikkje fått vore på studiestaden. Halvparten av studentane seier dei er meir einsame enn før, viser ei undersøking frå universitet og høgskular..

NRK - 19 feb. 21 kl. 14:28

Mildare tiltak for dei yngre

Regjeringa innfører lettar for born, unge og studentar. Blant anna opnar regjeringa opp for at studentar kan vera fysisk til stades ved undervisninga på universitet, høgskular og fagskular..

NRK - 09 jan. 21 kl. 21:39

Frykter mange smitta fra restaurant

– Smitta ansatte på en restaurant gir risiko for at mange er smitta, sier kommunelege i Kristiansand, Styrk Fjærtoft Vik. Siden 2. januar har det vært smitte i restaurant Bellini, som nå er stengt.

NRK - 02 feb. 21 kl. 09:39

Fem smitta i Trondheim

Mandag testa fem personer positivt på koronaviruset i Trondheim. Fire er smitta av kjente nærkontakter, men en er smitta i utlandet..

NRK - 11 feb. 21 kl. 09:35

To nye smitta i Trondheim

Onsdag ble to bekrefta smitta av covid-19 i Trondheim. For en av dem er smittekilden ennå ikke kjent, den andre er mest sannsynlig smitta i Oslo. Det ble gjennomført 903 tester..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Ny krangel om nordirsk grense

En britisk avgjørelse om å utsette kontroll av mat og jordbruksprodukter på vei til Nord-Irland, strider mot brexitavtalen og er brudd på internasjonal lov, mener EU-kommisjonen. Brexitavtalen pålegger britene å ha kontroll på grensa til Nord-Irland..

NRK - 30 minutter siden

344.000 vaksinedoser satt i Norge

Til sammen har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen, og 166.322 personer har fått andre dose, viser tall fra Folkehelseinstituttet.

NRK - 30 minutter siden

689 nye koronasmittede siste døgn

Det siste døgnet er det registrert 689 koronasmittede i Norge. Det er 190 flere enn dagen før og 348 flere enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det registrert til sammen 3.

NRK - 10 timer siden

Over en halv million doser satt

Til nå har 344.669 personer fått første dose av koronavaksinen i Norge, og 166.322 har fått andre dose, viser FHIs statistikk.

NRK - 1 time siden

Avlyser møter i Kongressen

I USA har Representantenes hus avlyst alle planlagte møter torsdag etter at politiet advarte om at en militant gruppe planlegger å storme Kongressen. Flertallsleder Steny Hoyer informerte de folkevalgte om den plutselige endringen sent onsdag kveld..

NRK - 1 time siden

65 Asker-elever i karantene

65 elever ved Asker videregående skole er satt i karantene etter to fester i helgen, opplyser kommuneoverlege Meera Grepp i Asker. Skolen opplyser på sin nettside at en elev på tredje trinn fikk påvist koronasmitte onsdag 3. mars..

NRK - 5 timer siden

Åtte skadd i mulig terror i Sverige

Svensk politi skjøt en mann i 20-årene etter at han gikk til angrep på åtte personer med en spiss gjenstand i Vetlanda. Politiet etterforsker hendelsen som et mulig terrorangrep. Flere skal være alvorlig skadd, men ingen er døde..

NRK - 4 timer siden

Löfven fordømmer Vetlanda-angrep

Sveriges statsminister Stefan Löfven fordømmer angrepet i Vetlanda, der åtte personer ble skadet. – Vi møter slike avskyelige handlinger med et samlet samfunns kraft, sier Löfven ifølge Reuters. Hendelsen etterforskes som mulig terror..

NRK - 1 time siden

Tre livstruende skadd i Sverige

Tre av de åtte skadde i angrepet i Vetlanda i Sverige, får behandling på sykehus for livstruende skader, melder SVT.. Politiet etterforsker saken med sikte på å avdekke om angrepet var terrormotivert..

NRK - 2 timer siden

USA fordømmer vold i Myanmar

USA fordømmer volden i Myanmar, og uttrykker forferdelse over at volden mot demonstranter har økt kraftig i landet. De ber om at alle land unisont fordømmer volden utført av militæret mot folket. Ifølge en FN-utsending ble minst 38 drept onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt