NRK > Nyheter

Fredag, 10 Juli, 09:03

NRK - 22 juli 19 kl. 03:51

Åtte skadd av lynnedslag i Florida

I USA skal åtte personer være skadd etter at lynet slo ned på Clearwater Beach i Florida. En av dem skal være kritisk skadd, ifølge abc news. Ifølge det lokale brannvesenet er det ikke uvanlig at folk oppholder seg på stranda for å se uværet herje..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Clearwater Beach, Florida

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, skaddav , lynnedslagi , Florida
NRK - 30 aug. 19 kl. 19:08

Tre skadd av lynnedslag i Polen

Et par og barnet deres på syv år ble fraktet til sykehus fredag, etter at lynet traff et tre der de gikk tur i Tatrafjellene sør i Polen, ifølge AP. Dette er samme område hvor fem døde og over 100 ble skadd av lynnedslag forrige uke..

P4 - 25 juni 20 kl. 22:43

Over 100 døde i lynnedslag i India

I India er minst 107 mennesker døde etter å ha blitt truffet av lynnedslag nord og øst i landet i dag. Det opplyser lokale myndigheter. Flere titalls andre ble skadd, melder NTB.

Dagbladet - 25 aug. 19 kl. 00:06

Flere skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..

Dagbladet - 25 aug. 19 kl. 00:06

Seks skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..

NRK - 06 juli 19 kl. 19:40

Minst 20 skadd i Florida

Minst 20 personer skal være skadd, to av dem alvorlig, etter det som skal ha vært en gasseksplosjon på et kjøpesenter i byen Plantation sør i Florida. Det melder den lokale nyhetskanalen WPLG Local 10..

NRK - 06 juli 19 kl. 18:54

Eksplosjoner i Florida

Flere skal være skadd etter gasseksplosjoner på et kjøpesenter i Florida, melder RT..

NRK - 22 aug. 19 kl. 20:13

Fem bekreftet døde etter lynnedslag

Minst fem personer er nå bekreftet omkommet, deriblant to barn, etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia. Over 30 personer ble skadd. Én person døde på den slovakiske siden av fjellområdet..

NRK - 22 aug. 19 kl. 21:39

Over 100 skadd etter lynnedslag

Polske myndigheter opplyser torsdag kveld at over 100 mennesker ble skadet etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia tidligere torsdag, melder AP. Minst fem mennesker omkom..

NRK - 28 juni 20 kl. 08:49

Mange lynnedslag på kort tid

Det kraftige tordenværet i Rogaland i går kveld førte med seg nær 600 lynnedslag, ifølge Lyn.met.no.

NRK - 23 feb. 20 kl. 17:18

Lynnedslag kan ha gitt lekkasje

Vega kommune i Nordland mener mange lynnedslag over flere dager var årsaken til lekkasjen som gjorde at alle i øykommunen var uten vann i over et døgn. Natt til lørdag var det så mye som 100 lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Storbritannia fjerner karantene

Den britiske regjeringen fjerner karantenekrav for reisende fra 58 land, blant dem Norge. Reisende fra landene på listen vil ikke lenger måtte gå i 14 dagers karantene eller oppgi bosted, skriver Sky News..

NRK - 15 minutter siden

Russisk atomubåt i Østersjøen

En russisk ubåt med to atomreaktorer og kapasitet til å føre kjernevåpen, seilte inn i Østersjøen via Storebælt torsdag. Ifølge Sveriges Television er det svært sjelden ubåter med atomvåpenkapasitet går inn i Østersjøen..

NRK - 30 minutter siden

Høye flypriser i juni

Nordmenn kan igjen begynne å reise til utlandet, og det sender flyprisene i været, ifølge SSB. Prisene på passasjertransport med fly steg 18,7 prosent, og det var de estimerte prisene på utenlandsreiser som stod bak økningen..

NRK - 1 time siden

Fornyede koronatiltak i India

Etter en ny dag med rekordmange registrerte smittetilfeller i India, stenger flere delstater ned risikoområder på nytt, melder AP. Fredag ble det meldt om 26.506 nye smittede, og totalen er nå oppe i 793.

NRK - 1 time siden

Tror ikke næringslivet friskmeldes i år

To av tre nordmenn tror ikke næringslivet kommer tilbake til normal aktivitet i år, og mange venter en økning i antall konkurser framover. Det kommer fram i undersøkelsen Norsk koronamonitor fra Opinion, der 4.500 nordmenn har svart..

NRK - 1 time siden

Nesten ingen smittet på byen

De fleste som har fått påvist koronasmitte ble smitta hjemme. Nesten ingen ble smitta på byen, bussen eller et annet offentlig sted, skriver Aftenposten. Av de 313 smittede mellom 25.

NRK - 1 time siden

Åpner grensen for terror-ofre

New Zealand letter på innreisereglene for å la noen av ofrene etter moskéangrepene i fjor være til stede når gjerningsmannen dømmes, melder NTB. Dommen mot Brenton Tarrant som gjennomførte angrepene mot to moskeer i mars 2019, faller i august..

NRK - 1 time siden

Bolsonaro føler seg «veldig bra»

Brasils president Jair Bolsonaro, som har blitt smittet av koronaviruset, sier han føler seg «veldig bra», melder AFP. Han hyller malariamedisinen hydroksyklorokin. Bolsonaro testet posititvt for viruset tirsdag denne uken..

NRK - 1 time siden

Søker fortsatt etter savnet stjerne

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er Glee-skuespiller Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles, hvor hun ble meldt savnet..

NRK - 1 time siden

Fortsetter søket

Over ett døgn etter at hun ble meldt savnet er skuespilleren Naya Rivera fortsatt ikke funnet. Politiet fortsetter søket i dag, skriver VG. Hun og sønnen tilbrakte dagen på en leiebåt på en innsjø utenfor Los Angeles hvor hun ble meldt savnet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt