NRK > Nyheter

Thursday, 09 April, 09:55

NRK - 22 Jul 19 kl. 03:51

Åtte skadd av lynnedslag i Florida

I USA skal åtte personer være skadd etter at lynet slo ned på Clearwater Beach i Florida. En av dem skal være kritisk skadd, ifølge abc news. Ifølge det lokale brannvesenet er det ikke uvanlig at folk oppholder seg på stranda for å se uværet herje..
Les mer på NRK


Les mer om:
USA, Clearwater Beach, Florida

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, skaddav , lynnedslagi , Florida
NRK - 30 Aug 19 kl. 19:08

Tre skadd av lynnedslag i Polen

Et par og barnet deres på syv år ble fraktet til sykehus fredag, etter at lynet traff et tre der de gikk tur i Tatrafjellene sør i Polen, ifølge AP. Dette er samme område hvor fem døde og over 100 ble skadd av lynnedslag forrige uke..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 00:06

Flere skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..

Dagbladet - 25 Aug 19 kl. 00:06

Seks skadd etter lynnedslag

Seks personer er blitt fraktet til sykehus med ambulanse etter et kraftig lynnedslag i Atlanta i USA..

NRK - 06 Jul 19 kl. 19:40

Minst 20 skadd i Florida

Minst 20 personer skal være skadd, to av dem alvorlig, etter det som skal ha vært en gasseksplosjon på et kjøpesenter i byen Plantation sør i Florida. Det melder den lokale nyhetskanalen WPLG Local 10..

NRK - 06 Jul 19 kl. 18:54

Eksplosjoner i Florida

Flere skal være skadd etter gasseksplosjoner på et kjøpesenter i Florida, melder RT..

NRK - 22 Aug 19 kl. 20:13

Fem bekreftet døde etter lynnedslag

Minst fem personer er nå bekreftet omkommet, deriblant to barn, etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia. Over 30 personer ble skadd. Én person døde på den slovakiske siden av fjellområdet..

NRK - 22 Aug 19 kl. 21:39

Over 100 skadd etter lynnedslag

Polske myndigheter opplyser torsdag kveld at over 100 mennesker ble skadet etter en rekke lynnedslag i Tatrafjellene på grensen mellom Polen og Slovakia tidligere torsdag, melder AP. Minst fem mennesker omkom..

NRK - 23 Feb 20 kl. 17:18

Lynnedslag kan ha gitt lekkasje

Vega kommune i Nordland mener mange lynnedslag over flere dager var årsaken til lekkasjen som gjorde at alle i øykommunen var uten vann i over et døgn. Natt til lørdag var det så mye som 100 lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad..

NRK - 23 Feb 20 kl. 17:18

Lynnedslag kan ha vært årsaken

Vega kommune i Nordland mener mange lynnedslag over flere dager var årsaken til lekkasjen som gjorde at alle i øykommunen var uten vann i over et døgn. Natt til lørdag var det så mye som 100 lynnedslag på Vega, ifølge Helgelands Blad..

VG - 30 Jun 19 kl. 12:38

Flere branner etter mange lynnedslag

Flere hundre lynnedslag på kort tid har ført til branner flere steder i landet. En periode var også Bergensbanen stengt på grunn av lynnedslag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Vurderer kortere langrennssesong

Det internasjonale skiforbundet (FIS) åpner for at hele sesongen neste vinter kan ryke, skriver VG. Hvis reiseforbudet gjelder blir det umulig å ha en normal sesong. FIS vurderer også færre renn og om man kan holde flere renn i samme land..

NRK - 15 minutter siden

Millionbot til politiet i Trøndelag

Siden 2017 har Trøndelag politidistrikt kjøpt tolketjenester for 11 millioner kroner uten å sette det ut på anbud. Nå må de betale en bot på 1,5 millioner. Beslutningen om boten er tatt av Klagenemndssekretariatet, skriver VG..

NRK - 15 minutter siden

Budstikka: Koronadødsfall i Asker

En eldre person døde onsdag på den nyopprettede koronasmitteavdelingen ved et bo- og omsorgssenter i Asker. Det melder avisa Budstikka. Det er 102 mennesker som har dødd som følge av koronavirusutbruddet i Norge..

NRK - 30 minutter siden

Korona-krisen gir en ny språkarena

Den nye digitale språkkaféen har blitt en kreativ løsning for å opprettholde språket, sier Maajja-Krihke Bransfjell (20). Les mer:.

NRK - 15 minutter siden

Iran kan stanse Ramadan-samlinger

Irans øverste leder, Ayatollah Khamenei, sier store menneskeansamlinger under den religiøse høytidsmåneden Ramadan kan bli stanset som følge av utbruddet av koronaviruset. Landet har vært hardt rammet av pandemien..

NRK - 1 time siden

Viasat mister mesterligaen

NENT Group får ikke forlenget rettighetene til å sende mesterligaen i fotball i Norge og Sverige fra 2021, melder Kampanje. Dermed forsvinner mesterligaen i fotball fra Viasat for første gang på nesten 30 år..

NRK - 16 timer siden

SJÅ NO: Bernie Sanders trekk seg

NRK - 45 minutter siden

Flere etablerer bedrifter

Totalt ble det etablert 20.226 nye bedrifter og foretak i Norge i løpet av starten av 2020. Det er en økning på 2592 fra samme periode i fjor.

NRK - 45 minutter siden

Advarer mot ny smittebølge

Kinas president Xi Jinping advarer mot risikoen for en ny smittebølge i landet der koronaviruset først brøt ut. Han oppfordrer myndighetene til å følge med på importtilfeller av smitte fra utlandet og å hindre en smittebølge nummer to, melder CNN..

NRK - 1 time siden

Johnsons tilstand fortsatt stabil

Storbritannias statsminister, Boris Johnson sin helsetilstand er stabil. Det sier landets kulturminister til BBC. «Han er stabil, på bedringens vei, sitter oppreist, og snakker med medisinsk personell», sa han..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt