NRK > Nyheter

Mandag, 28 September, 14:04

NRK - 14 aug. 20 kl. 12:19

Åtte innlagt med korona i Norge

Åtte pasienter er innlagt med covid-19 på sykehus i Norge, viser tall fra Helsedirektoratet fredag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Helsedirektoratet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, innlagtmed , koronai , Norge
NRK - 17 juli 20 kl. 13:15

Åtte innlagt med covid-19 i Norge

Åtte pasienter er fredag innlagt på sykehus med covid-19-sykdom. Det er to flere enn torsdag, viser Helsedirektoratets tall. Ingen får respiratorbehandling.

NRK - 16 juli 20 kl. 12:39

Seks innlagt med korona i Norge

Seks pasienter er innlagt med covid-19 i Norge torsdag. Det er én flere enn i går. Ingen får respiratorbehandling.

P4 - 09 aug. 20 kl. 09:44

Ytteligere to ansatte på MS Roald Amundsen innlagt på sykehus

Ytterligere to ansatte på hurtigruteskipet MS Roald Amundsen er innlagt på Univeristetssykehuset i Nord-Norge. Ifølge UNN ble de to innlagt i går kveld. I går ble en ansatt ved skipet og en passasjer skrevet ut.

NRK - 17 sep. 20 kl. 13:28

Flere koronasmittede innlagt

20 koronasmittede pasienter er innlagt på sykehus i Norge. Det er fire flere enn onsdag. Ingen av pasientene får respiratorbehandling.

Klartale - 12 mai 20 kl. 14:52

Putins talsmann innlagt med korona

Talsmannen til Russlands president er innlagt på sykehus med korona. Det melder russiske myndigheter..

Klartale - 03 aug. 20 kl. 13:22

14 personer innlagt med korona

14 pasienter er innlagt med korona-virus på norske sykehus mandag. Det er 11 flere enn før helgen..

P4 - 01 juli 20 kl. 13:12

Færre innlagt med korona

Det har vært en liten nedgang i antallet koronapasienter som er innlagt ved norske sykehus. Nye tall fra Helsedirektoratet viser at 17 personer er innlagt, en mindre enn i går. En får respiratorbehandling, det er samme antall som i går..

P4 - 25 juli 20 kl. 22:56

Var korona-innlagt i 128 dager

I New York har en 64 år gammel mann endelig fått reise hjem fra sykehus etter å ha vært innlagt med koronavirus i 128 dager. På et tidspunkt anså legene ham for å være den sykeste av alle pasientene som var innlagt med koronasmitte på Mount Sinai-sykehuset i New York. Etter 128 dager på sykehus, 51 av dem på intensiven, har mannen nå kjent som "mirakel-Larry" fått reise hjem igjen..

P4 - 17 juli 20 kl. 13:28

Åtte innlagt med koronasmitte

Antall personer som trenger behandling mot koronasmitte øker noe. Åtte pasienter er nå innlagt på sykehus med covid-19, to flere enn i går. På det laveste har det kun vært fire innlagte på norske sykehus.

NRK - 23 april 20 kl. 04:53

7346 koronasmittet i Norge

Folkehelseinstituttet melder om 95 nye korona-tilfeller siste døgn. I alt er 129 personer innlagt på sykehus for covid-19-sykdom. Det er registrert 187 korona-dødsfall i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Coop går mot ny utbytterekord

Dei 1,8 millionar medeigarane i Coop kan vente seg eit rekordhøgt kjøpeutbytte i 2020, melder konsernsjefen i Coop Noreg. Beløpet tent opp frå utbytte og andre medlemsfordelar nærmar seg éin milliard kroner – meir enn 15 prosent høgare enn i fjor..

NRK - 15 minutter siden

Etterforskar MS Roald Amundsen

Politiet har starta etterforsking av MS Roald Amundsen etter smittetilfella på hurtigruteskipet i sommar. Dei prøvar å avklare om føretaket eller enkeltpersonar kan ha brote straffelova om smittevern, melder politiadvokat Lisa-Mari Ellingsen..

NRK - 15 minutter siden

Pressekonferanse om koronaviruset

NRK - 30 minutter siden

Stoppar utbygging av raffineri

Styret i det svenske oljeselskapet Preem har vedteke å trekke tilbake søknaden om å bygge ut raffineriet Lysekil på den svenske vestkysten, melder nyheitsbyrået TT. Selskapet ynskjer i staden å satse på produksjon av fornybar energi ved anlegget..

NRK - 45 minutter siden

Ber om fire uker for 19-åring

Påtaleansvarlig Eli Valheim har bedt om fire ukers varetektsfengsling med brev, besøks- og medieforbud for mannen som er siktet for drap på en 20 år gammel kvinne i Åsane. Grunnen er fare for bevisforspillelse. 19-åringen har samtykket til fengsling..

NRK - 30 minutter siden

To til sjukehus etter bilulukke

To personar er sende til sjukehus og ein til legevakt etter at tre bilar var involverte i ei trafikkulukke på E6 ved Snåsaheia i Trøndelag, opplyser politiet. Bilane har store materielle skader, og skadeomfanget til personane er ukjent..

NRK - 45 minutter siden

Kong Harald er ute av sjukehuset

Kong Harald sat i baksetet då ein svart bil køyrde ut frå Rikshospitalet måndag. Det har slottet no bekrefta. Sjukehuset held fram med utgreiinga, og Kongen er framleis sjukmeldt til og med 4.

NRK - 45 minutter siden

Kong Harald er ute av sykehuset

Kong Harald satt i baksetet da en sort bil kjørte ut fra Rikshospitalet mandag, melder NTB. Slottet har foreløpig ikke bekreftet at han er utskrevet. Kongen ble innlagt fredag morgen på grunn av tung pust, men koronasmitte ble tidlig utelukket..

NRK - 5 timer siden

Nybø trur fristen ryk for avtale

Forhandlingane mellom Noreg og Storbritannia om ein ny frihandelsavtale etter Brexit går sannsynlegvis på overtid, opplyser Næringsminister Iselin Nybø til NTB. Avtalen må vere klar innan 9. oktober for at Stortinget skal rekke å behandle han i tide..

NRK - 1 time siden

Orienterer om koronasituasjonen

Bergen kommune varsler at de tirsdag kl. 14 vil holde en pressekonferanse om koronasituasjonen i Bergen. Byrådet vil der komme med en ny vurdering av de lokale smitteverntiltakene som ble innført 8.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt