NRK > Nyheter

Saturday, 19 October, 11:18

NRK - 16 Sep 19 kl. 02:08

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..
Les mer på NRK


Les mer om:
SOHR, Al-Rai, Aleppo, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, dreptav , bilbombei , Syria
NRK - 11 Jul 19 kl. 14:53

13 drept av bilbombe i Syria

13 mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte i byen Afrin nor i Syria, ifølge NTB. Av de døde var åtte sivile. Bomben gikk av like ved kontrollpunkt styrt av tyrkiskstøttede opprørere..

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 07:06

SOHR: Åtte drept av bilbombe i Syria

Minst åtte sivile ble drept og syv andre såret da en bilbombe eksploderte nord i Syria søndag, ifølge SOHR..

NRK - 02 Jun 19 kl. 22:24

14 drept av bilbombe i Syria

14 mennesker er drept av en bilbombe i den opprørskontrollerte nordvestlige delen av landet. I tillegg ble 20 personer skadd, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 02 Jun 19 kl. 22:24

Sju drept av bilbombe i Syria

Sju mennesker er drept av en bilbombe i den opprørskontrollerte nordvestlige delen av landet. I tillegg ble 20 personer skadd, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 02 Jun 19 kl. 02:12

Ti drept i selvmordsangrep i Syria

Ti personer ble drept og 20 skadd da en bilbombe eksploderte i Raqqa i Syria lørdag, ifølge den britiskbaserte eksilgruppen SOHR..

P4 - 11 Jul 19 kl. 16:23

13 drept av bilbombe

Minst 13 personer ble drept da en bilbombe eksploderte i nord i Syria i dag. Blant de døde er åtte sivile, opplyser eksilgruppen Syrian Observatory for Human Rights. Bomben gikk av i nærheten av et kontrollpunkt operert av tyrkisk-støttede opprørere.

NRK - 11 Oct 19 kl. 19:06

IS bak bombeangrep i Syria

Terrorgruppa IS tar på seg ansvaret for en bilbombe i den syriske byen Qamishli. Tre mennesker ble drept i angrepet nord i Syria, i området som også er under angrep fra Tyrkia..

NRK - 16 Sep 19 kl. 07:14

Bilbombe eksploderte i Syria

Åtte sivile personer er drept og syv skadet etter at en bil eksploderte i nærheten av et sykehus i byen Al-Rai, nord i Syria. Det er ukjent hvem som står bak eksplosjonen. Sykehuset fikk materielle skader..

NRK - 10 Aug 19 kl. 16:07

Bilbombe drepte to FN-ansatte

To FN-ansatte er blitt drept av en bilbombe i byen Benghazi i Libya, melder Reuters. Det er foreløpig uvisst hvem som står bak angrepet, og om det er flere personer som er skadet eller drept..

NRK - 11 Aug 19 kl. 04:02

FN-ansatte ble drept av bilbombe

Tre FN-ansatte ble drept av en bilbombe i Benghazi, selv om rivaliserende styrker i Tripoli lørdag inngikk en våpenhvile, før den muslimske høytiden eid. Ingen har så lagt påtatt seg skylden for bilbomben..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Corbyn ut mot brexit-plan

Labour-leder Jeremy Corbyn går hardt ut mot statsminister Boris Johnsons brexit-plan i Underhuset og kaller den en katastrofe for britiske arbeidere. – Denne avtalen inneholder tomme løfter om arbeidernes rettigheter og miljøet, tordnet Corbyn..

NRK - 15 minutter siden

Skal stemme over utsettelsesforslag

Parlamentet skal få stemme over å utsette avstemning om statsminister Boris Johnsons brexit-avtale, sa parlamentsleder John Bercow da han åpnet sesjonen lørdag..

NRK - 30 minutter siden

Advarer mot utpressingsmail

Sørvest politidistrikt har mottatt flere telefoner fra folk som sier de har fått utpressingsmail. De som har kontaktet politiet, har fått mail der de blir bedt om å betale. Hvis ikke, vil det bli publisert bilder av dem..

NRK - 45 minutter siden

– Har kontroll over 195 IS-krigere

Tyrkiske myndigheter hevder de har kontroll over 195 IS-krigere, melder den tyrkiske TV-kanalen NTV. Ifølge myndighetene ble IS-krigerne sluppet ut av fengsel da den tyrkiske invasjonen i Syria startet..

NRK - 45 minutter siden

Politiet søker etter tre personer

Ifølge politiet oppsøkte tre personer en leilighet på Ammerud i Oslo og utøvde vold mot to personer. En mann ble slått i hodet med en hammer, mens en kvinne ble påført kuttskader i en arm..

NRK - 1 time siden

USA skjerper sanksjonene mot Cuba

USA skjerper sanksjonene mot Cuba, forbyr leasing av fly til cubanske selskap og innfører restriksjoner på eksport av varer med amerikansk innhold til landet. Hvilke varer, og hvor mange fly som rammes av de nye restriksjonene, er ikke kjent..

NRK - 1 time siden

Haukland er ny leder i KrFU

KrFUs landsmøte valgte enstemmig inn 22 år gamle Edel-Marie Haukland fra Bodø som ny leder for ungdomspartiet. Det skriver avisa Dagen..

NRK - 2 timer siden

DUP vurderer å støtte utsettelse

Det demokratiske unionistpartiet (DUP) vurderer å støtte en utsettelse av avstemningen om brexitavtalen statsminister Boris Johnsons har inngått med EU, melder Reuters..

NRK - 2 timer siden

Europris tilbakekaller tyggebein

Etter funn av emballasjebånd av plast i tyggebeinet MaxDog trekker Europris tilbake produktet. Emballasjebåndet har kommet med i produksjonen av tyggebeinet, og hunder kan få i seg plast, skriver Mattilsynet på sine nettsider..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt