NRK > Nyheter

Wednesday, 03 June, 17:23

NRK - 16 Sep 19 kl. 02:08

Åtte drept av bilbombe i Syria

Ifølge den syriske menneskerettighetsorganisasjonen SOHR er åtte personer drept av en bilbombe i byen Al-Rai, noen mil nord for hovedstaden Aleppo. Bomben skal ha gått av i nærheten av sykehuset i byen..
Les mer på NRK


Les mer om:
SOHR, Al-Rai, Aleppo, Syria

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åtte, dreptav , bilbombei , Syria
NRK - 11 Jul 19 kl. 14:53

13 drept av bilbombe i Syria

13 mennesker ble drept da en bilbombe eksploderte i byen Afrin nor i Syria, ifølge NTB. Av de døde var åtte sivile. Bomben gikk av like ved kontrollpunkt styrt av tyrkiskstøttede opprørere..

NRK - 10 Nov 19 kl. 15:30

Flere drept i bilbombe i Nord-Syria

Minst åtte personer skal være drept og tjue såret etter at en bilbombe gikk av nordøst i Syria i nærheten av byen Tal Abyad, som er okkupert av Tyrkia. Det opplyser Tyrkias forvarsminister, som skylder på syriske kurdere..

NRK - 02 Nov 19 kl. 16:18

Sivile drept av bilbombe i Syria

I Nord-Syria ble 13 sivile drept og 20 såret da en bilbombe eksploderte i den sentrale byen Tal Abyad. Det opplyser Tyrkias forsvarsdepartement, melder nyhetsbyrået AP. Ingen har så langt tatt på seg ansvaret for angrepet..

Aftenposten - 16 Sep 19 kl. 07:06

SOHR: Åtte drept av bilbombe i Syria

Minst åtte sivile ble drept og syv andre såret da en bilbombe eksploderte nord i Syria søndag, ifølge SOHR..

NRK - 02 Jun 19 kl. 22:24

14 drept av bilbombe i Syria

14 mennesker er drept av en bilbombe i den opprørskontrollerte nordvestlige delen av landet. I tillegg ble 20 personer skadd, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

NRK - 02 Jun 19 kl. 22:24

Sju drept av bilbombe i Syria

Sju mennesker er drept av en bilbombe i den opprørskontrollerte nordvestlige delen av landet. I tillegg ble 20 personer skadd, ifølge Syrian Observatory for Human Rights..

P4 - 10 Nov 19 kl. 17:40

Syria: Flere drept av bilbombe

Minst åtte mennesker ble drept og 20 ble skadet da en bilbombe eksploderte i en syrisk landsby nær grensen til Tyrkia i dag. Det opolyser det tyrkiske forsvarsdepartementet. ngen har påtatt seg ansvaret, men tyrkiske myndigheter mener den kurdiske YPG-militsen står bak.

NRK - 04 Dec 19 kl. 20:34

To drept av bilbombe

Minst to personer er drept av en bilbombe i Ras al-Ain nordøst i Syria, opplyser en talsmann for tyrkiskstøttede opprørere. I tillegg ble tolv personer såret i eksplosjonen onsdag, ifølge en kilde ved et sykehus i byen..

NRK - 23 Nov 19 kl. 10:26

Drept av bilbombe

Ni personer er drept etter at en bilbombe eksploderte i byen Tell Abyad nordøst i Syria, melder AFP. Byen er kontrollert av Tyrkia og det har vært flere lignende angrep der siden oktober. Ingen har tatt på seg skylden for bomben..

NRK - 02 Jun 19 kl. 02:12

Ti drept i selvmordsangrep i Syria

Ti personer ble drept og 20 skadd da en bilbombe eksploderte i Raqqa i Syria lørdag, ifølge den britiskbaserte eksilgruppen SOHR..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

3.000 år gammel maya-bygning funnet

I Mexico har forskere oppdaget de største og eldste bygningsrestene etter maya-sivilisasjonen. Ved hjelp av fjernmålingsteknikken lidar er det funnet en kolossal, firkantet struktur nær grensen til Guatemala, melder Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Oppgang på Oslo Børs

Hovedindeksen på Oslo Børs gikk opp 1,88 prosent onsdag. Hovedårsaken var at prisen på ett fat nordsjøolje steg over 40 dollar igjen, for første gang siden begynnelsen av mars. Både Equinor og Aker BP var blant oljeaksjene som steg i dag..

NRK - 1 time siden

Forsvarsministeren går mot Trump

USAs forsvarsminister Mark Esper sier han er motstander av å bruke en gammel lov for å tillate USAs væpnede styrker å slå ned sivile opptøyer i landet. President Donald Trump har truet med å sette inn hæren mot demonstranter..

NRK - 1 time siden

Hus og hytte tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Det er ikke klart om noen er skadet. En hund, en hytte og et hus skal være tatt i raset..

NRK - 1 time siden

Stor hvitvaskingssak i Danmark

Seks personer er arrestert flere steder på Sjælland i Danmark, mistenkt for skattesvindel og hvitvasking av 220 millioner danske kroner. Hvitvaskingen skal ha skjedd vet at 600 selskaper sendte fiktive fakturaer til hverandre, melder Danmarks Radio..

NRK - 1 time siden

Test av spyttprøver mot koronavirus

Et prøveprosjekt med spyttprøver skal startes tre steder i Oslo 15. juni. Helseminister Bent Høie sier spyttprøver viser seg som et godt alternativ til nese- og halsprøve.

NRK - 1 time siden

Tiltalt for overgrep gjennom 14 år

En mann i 50-årene er tiltalt for flere seksuelle overgrep mellom 2004 og 2018. I alt fem kvinner er fornærmet i saken, og den yngste var 12 da overgrepene fant sted. Han er også tiltalt for voldtekt av en kvinne som nå er voksen..

NRK - 1 time siden

Hus og hytter tatt av ras i Alta

Et stort jordras har gått ved Kråkeneset i Alta. Flere hus og hytter er tatt. Det er ikke klart om noen er skadet..

NRK - 1 time siden

Alvorlig skadd i ulykke

En person flys til Rikshospitalet etter en kraftig kollisjon mellom to biler på Sandeveien på Skoppum i Horten. Ulykken skal ha skjedd da en bil ikke overholdt vikeplikten og kjørte ut på Sandeveien der fartsgrensa er 80 kilometer i timen..

NRK - 9 timer siden

Snart flere eldre enn barn og unge

Norges befolkning eldres raskt, og om bare ti år vil det være flere eldre enn barn og unge her i landet. Det viser SSBs befolkningsframskriving, som ble lagt fram onsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt