NRK > Nyheter

Friday, 28 February, 07:31

NRK - 21 Apr 19 kl. 11:16

Åttande eksplosjon på Sri Lanka

Ein åttande eksplosjon har råka hovudstaden på Sri Lanka, melder AFP..
Les mer på NRK


Les mer om:
Sri Lanka, AFP

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åttande, eksplosjon, Sri, Lanka
NRK - 21 Apr 19 kl. 10:47

Ny eksplosjon på Sri Lanka

Det er meldt om ein ny eksplosjon på Sri Lanka. Denne skal ha skjedd i Dehiwala, sør i hovudstaden Colombo melder Reuters..

NRK - 21 Apr 19 kl. 06:28

Eksplosjon ved kyrkjer på Sri Lanka

Minst to kyrkjer og to hotell er ramma i ei rekke eksplosjonar i eller nær byen Colombo på Sri Lanka tidleg påskemorgon, ifølgje nyheitsbyrå og lokale medium. Minst 80 kyrkjegjengarar er skadde..

VG - 26 Apr 19 kl. 17:32

Soldater skutt på etter eksplosjon i Sri Lanka

Sikkerhetsstyrker ble skutt på da de undersøkte en mulig bombefabrikk øst på Sri Lanka..

NRK - 14 Jun 19 kl. 17:57

Pågrepet for Sri Lanka-terror

Saudi-Arabia har pågrepet en 29-åring fra Sri Lanka som mistenkes for å ha vært en av lederne bak terrorangrepene mot kirker og hoteller første påskedag. Minst 253 ble drept og over 150 såret da ni selvmordsbombere slo til i Sri Lanka..

NRK - 18 Feb 19 kl. 18:03

Nordmann funnet død på Sri Lanka

En norsk borger er funnet død på Sri Lanka, opplyser pressetalsperson Kari Eken Wollebæk til VG. Lokale medier skriver at mannen er født på Sri Lanka, men at han de siste årene har hatt norsk statsborgerskap og vært bosatt i Norge..

P4 - 14 Jun 19 kl. 18:27

Mistenkt 29-åring pågrepet i Saudi-Arabia

Saudi-Arabia har pågrepet en 29-åring fra Sri Lanka som mistenkes for å ha vært en av lederne bak terrorangrepene i Sri Lanka i påsken. 29-åringen har vært etterlyst gjennom Interpol. Minst 253 ble drept og over 150 såret da ni selvmordsbombere slo til mot flere kirker og hoteller på Sri Lanka første påskedag.

P4 - 23 Apr 19 kl. 06:08

Dødstallet stiger på Sri Lanka

Dødstallet etter søndagens terrorangrep på Sri Lanka har nå steget til 310. Det opplyser politiet, som samtidig melder at også antall pågrepne har gått opp fra 24 til 40. Hittil har myndighetene sagt at det er srilankere som er pågrepet, men at de undersøker om utlendinger kan ha vært involvert i angrepene mot kirker og hoteller.

NRK - 21 Apr 19 kl. 11:07

To drepne i ny eksplosjon

To personar skal vere drepne i den sjuande eksplosjonen på Sri Lanka, ifølgje polititenestemenn på staden. Det melder AFP..

Hegnar.no - 21 Apr 19 kl. 12:29

Portforbud på Sri Lanka etter åtte eksplosjoner

En åttende eksplosjon har rammet Sri Lankas hovedstad Colombo, opplyser politiet. Myndighetene innfører portforbud..

Dagbladet - 21 Apr 19 kl. 11:39

Oslos varaordfører om Sri Lanka-tragedien: - Jeg har ikke ord

Besøkte nylig angrepne byer på Sri Lanka..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Russland: – Var blant terrorister

Det russiske forsvarsdepartementet sier fredag at tyrkiske soldater som ble drept i Idlib i Syria torsdag, ikke skulle ha vært i området. Russland mener at de tyrkiske troppene befant seg «blant terrorister» og sier Tyrkia ikke informerte om dette..

NRK - 30 minutter siden

New Zealand: Første korona-tilfelle

New Zealand har registrert det første tilfellet av koronavirus. En person i 60-årene som nylig kom til landet fra Iran via Bali, har testet positivt på viruset, sier helsemyndighetene i landet. Personen ligger nå i isolat på et sykehus i Auckland..

NRK - 14 timer siden

Svenske kan ha smittet 40

En svenske som var smittet av det nye koronaviruset kan ha smittet et 40-talls personer i Göteborg. Den smittede er innlagt etter å ha testet positivt for det nye koronaviruset og nå jobbes det å kontakte folk som har hatt nærkontakt med mannen..

NRK - 30 minutter siden

Ber regjeringen om viruskriseplan

Reiselivsnæringen er bekymret for konsekvensene av utbruddet av koronaviruset og ber regjeringen om å lage en kriseplan for næringen, skriver NTB. Dersom utbruddet treffer Norge i høysesongen vil det få fatale konsekvenser, mener Virke Reiseliv..

NRK - 45 minutter siden

Maktkritiker pågrepet i Hongkong

Mediemogulen Jimmy Lai, kjent som profilert kritiker av det kinesiske styret i Hongkong, er pågrepet. Lai ble pågrepet sammen med to andre demokratiaktivister, melder Reuters. De er siktet for å ha deltatt i en ulovlig demonstrasjon i august i fjor..

NRK - 45 minutter siden

USA: 38 høyreekstreme drap i 2019

Høyreekstreme sto bak 38 av 42 drap begått av ekstremister i USA i fjor. Det kommer fram i organisasjonen Anti-Defamation Leagues (ADL) årlige rapport «Murder and Extremism in the United States». Kun én hendelsene var uten høyreekstrem tilknytning..

NRK - 1 time siden

Dødstallene stiger i New Delhi

Antall døde etter de siste dagenes sammenstøt mellom hinduer og muslimer i Indias hovedstad New Delhi er nå oppe i 38. Det motstandere og tilhengere av en omstridt ny statsborgerskapslov som har støtt sammen..

NRK - 2 timer siden

Visepresident i Iran smittet

Massoumeh Ebtekar, en av Irans sju visepresidenter, er smittet av koronaviruset. Det opplyser Irans statlige nyhetsbyrå IRNA: Fra før er det kjent at Irans visehelseminister er smittet. Det offisielle tallet på smittede i Iran er 245, med 26 døde..

NRK - 2 timer siden

AP erklærer ingen vinner i Iowa

Nyhetsbyrået AP kommer ikke til å erklære en vinner i demokratenes partimøter i Iowa 3. februar etter at de endelige resultatene ble offentliggort torsdag. Grunnen er at det er så jevnt mellom Buttigieg og Sanders at det er er usikkert hvem som vant..

NRK - 3 timer siden

Nigerias første koronatilfelle

Det første tilfellet av koronasmitte er oppdaget i Nigeria, opplyser helsedepartementet i landet på Twitter. Ifølge helseministeren i Nigeria er dette den første personen som er registrert som smittet av koronaviruset i Afrika sør for Sahara..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt