NRK > Nyheter

Fredag, 23 April, 04:04

NRK - 23 jan. 21 kl. 15:28

Ås kommune stenger skoler

Alle skolene i Ås i Follo stenger skolene mandag, og innfører digital undervisning for alle elevene fra tirsdag. Ås er en av de ti kommunene der svært strenge smittevernregler ble innført i dag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ås, Follo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ås kommune, stenger, skoler
NRK - 10 mars 21 kl. 10:20

Moss kommune strammer inn

Moss kommune stenger treningssentre, innfører rødt nivå i skoler og barnehager, viderefører rødt nivå i videregående, stenger fritidsklubber og fritidsaktiviteter innendørs stanses..

NRK - 11 mars 21 kl. 17:25

Brønnøy kommune stenger ned

Brønnøy kommune i Nordland stenger ned den uoversiktlige smittesituasjonen i kommunen. Det er totalt påvist seks koronatilfeller i kommunen denne uka. Blant annet må de fleste butikker stenge, og alle skoler holder stengt i en uke..

Aftenposten - 31 mars 21 kl. 21:01

Frankrike innfører portforbud og stenger skoler: - Vi risikerer å miste kontrollen

Frankrike innfører portforbud og stenger skoler: - Vi risikerer å miste kontrollen.

NRK - I førrgår: 16:36

Alle skoler i Brønnøy stenger

I Brønnøysund i Nordland stenger alle barnehager og skoler fra onsdag og ut uka. Det ble bestemt etter møte med statsforvalteren i dag. Årsaken er høyt smittetrykket.

NRK - 16 mars 21 kl. 21:49

Unicef kritiserer nye tiltak

Unicef mener det er kritikkverdig at Oslo kommune stenger store deler av byens skoler selv om Folkehelseinstituttet advarte mot det. – Det er kritikkverdig at beslutningstakere i Oslo har valgt å stenge skoler i strid med faglige vurderinger fra FHI. Barns rett til opplæring gjelder også under koronasituasjonen, sier Kristin Oudmayer, direktør for barns rettigheter og bærekraft i Unicef Norge..

VG - 11 april 21 kl. 19:17

Steinkjer: Stenger skoler og kjøpesentre

STEINKJER/OSLO (VG) Flere enn 2000 personer i Steinkjer kommune sitter i karantene. Kriseledelsen i kommunen har søndag vedtatt å stenge skoler og kjøpesentre..

NRK - 16 mars 21 kl. 18:24

Strengere tiltak på Stord

Stord kommune innfører skjenkestopp, påbud om hjemmekontor og stans av idretts- og fritidsaktiviteter. De nye tiltakene ble enstemmig vedtatt i et formannskapsmøte tirsdag, skriver Sunnhordland. Tiltakene vil gjelde fra natt til onsdag og til fredag 9.

NRK - 13 jan. 21 kl. 11:43

Flere større skoler

Antall skoler med mindre enn 100 elever i Norge har falt med 22 prosent siden 2010, mens antall skoler med mer enn 500 elever har økt med 56 prosent, vier nye tall fra SSB. I fjor var det 2276 grunnskoler i Norge. Det er en nedgang fra 3028 i 2010..

NRK - 04 feb. 21 kl. 15:10

Stenger teststasjoner grunnet kulde

Trondheim kommune stenger teststasjonen på Leangen på grunn av kulde fra og med klokken 15.30 torsdag 4. februar og ut dagen 5.

NRK - 02 feb. 21 kl. 11:41

Stenger skoler og veier i England

Snøfall nord i England har ført til stengte skoler og mange trafikkproblemer. Sterk vind har også ført til at trær har falt på jernbanelinjer og hindret trafikk, melder BBC. Åtte til femten centimenter snø er uvant mye i denne delen av Storbritannia..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Strid om burhøns i Venstre

Venstre vil forby produksjon av egg fra høner i bur, fordi det ikke samsvarer med god dyrevelferd, står det i forslaget til nytt Venstre-program. Det er flere i partiet skeptisk til, skriver Adresseavisen..

NRK - 15 minutter siden

Trailer med fisk veltet ved Berkåk

En trailer med fisk har kjørt av veien og veltet på siden på E6 ved Berkåk i Trøndelag. Det er ikke meldt om personskade. Det skal være glatt vei på stedet, melder politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Børsen i Tokyo med nedgang

Børsen i Tokyo startet fredagen med nedgang etter nyheten om at Biden-administrasjonen i USA vil foreslå å øke skattene for de rikeste. Nikkei 225-indeksen falt fra starten etter at handelen åpnet i Japan fredag morgen. Indeksen falt med 1,12 prosent.

NRK - 1 time siden

USA sender ubåt-hjelp

Indonesia har bedt flere land om hjelp til å søke etter den savnede ubåten som har vært savnet siden onsdag. Torsdag meldte USA at de vil sende et luftfartøy som skal søke etter den savnede ubåten, skriver CNN..

NRK - 1 time siden

Tre bortførte på Haiti er løslatt

Tre av i alt sju prester og nonner som ble bortført på øya Haiti 11. april, ble løslatt torsdag. Blant disse var det to franske statsborgere, ingen av dem har blitt løslatt.

NRK - 1 time siden

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..

NRK - 1 time siden

Savnet gutter i Oslo funnet

Politiet i Oslo har kommet i kontakt med de to 11 år gamle guttene som var meldt savnet i Oslo rundt midnatt natt til fredag. De skal være i god behold, opplyser politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Faithfull om koronasykdommen

Artisten Marianne Faithfull (74) sier til New York Times at hennes kamp mot covid-19 og langvarige ettervirkninger har vært den tøffeste kampen hun har hatt. Tidligere har hun bl.a.

NRK - 2 timer siden

Færre digitale kulturopplevelser

Digital kulturbruk er nesten halvert i år, sammenlignet med i fjor. Det viser en undersøkelse fra Opinion som gjennom pandemien har spurt over 20.700 nordmenn om deltagelse på digitale kulturopplevelser, og i hvilke grad man betaler for disse.

NRK - 2 timer siden

Søker etter to 11-åringer i Oslo

Politiet søker etter to 11 år gamle gutter fra Frogner i Oslo som ikke har kommet hjem etter trening. De ble sist sett på Skøyen rundt klokken 22.00 torsdag kveld.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt