P4 > Nyheter

Monday, 09 December, 14:33

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:40

Årsverste for Oslo Børs

Oslo Børs har i dag hatt årets så langt verste dag.
Hovedindeksen falt 2,39 prosent.
Nedgangen kommer etter en rekke dystre signaler i verdensøkonomien..
Les mer på P4


Les mer om:
Børs, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Årsverste, for, Oslo, Børs
E24 - 09 Oct 19 kl. 07:30

Kronen med ny årsverste

Kronen har svekket seg ytterligere mot handelspartnernes valutaer, og tirsdag nådde den en ny årsverste på 109,32 poeng på I44-indeksen, fra 108,8 ved inngangen til året (et høyere tall på I44-indeksen betyr at kronen svekker seg)..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 17:39

Nøkkeltall kommer inn på årsverste

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 16:12

Har ikke sett lavere laksepriser på to år

Lakseprisene faller til årsverste..

E24 - 14 Aug 19 kl. 14:34

Årsverste for Oslo Børs etter dystre signaler i verdensøkonomien

Negative veksttall fra Tyskland og resesjonstegn i Storbritannia og USA har surnet stemningen i aksjemarkedene..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 22:51

Nedgangen stanset på amerikanske børser torsdag

Etter årsverste, dårlige nyheter og frykt for resesjon dagen før, hentet børsene seg noe inn igjen torsdag..

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 21:48

Årsverste av Vidar da Sola avgjorde fire minutter på overtid

Sola tok alle tre poengene i søndagens oppgjør mot Vidar med sin 2-1-seier – en viktig kamp i bunnstriden..

VG - 26 Aug 19 kl. 15:09

Deila tar ansvar for VIFs seierstørke: – Altfor mye frykt

VALLE (VG) Med seier forrige helg kunne Vålerenga vært med i medaljekampen, i stedet ble det årsverste. Trener Ronny Deila (43) gir uttrykk for at «medaljeangst» kan ha grepet spillerne..

E24 - 05 Aug 19 kl. 22:11

Årsverste på Wall Street

De viktigste aksjeindeksene på Wall Street hadde årets verste dag mandag. Den brede S&P 500-indeksen falt nær tre prosent, mens teknologiaksjene falt enda mer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 30 minutter siden

-En tragedie for rene utøvere

Utestengelsen av Russland fra globale idrettsmesterskap er en tragedie for utøverne. Det sier sjefen for Russlands antidopingbyrå, Jurij Ganus. I dag bestemte det internasjonale dopingbyrået Wada å utestenge Russland på grunn av juksing med dopingprøver Til NTB forteller Ganus at enkelte utøvere nå vurderer å forlate Russland for å få konkurrere etter WADAs utestengelse.

P4 - 30 minutter siden

Cissi Walin dømt

Den svenske medieprofilen Cissi Wallin er dømt for grove æreskrenkelser i Sverige. Walling beskyldte journalisten Fredrik Virtanen for å ha dopet henne ned og voldtatt henne i sosiale medier. Den gang ble hun hyllet i Sverige for sitt mot, i dag ble hun dømt for utsagnet.

P4 - 1 time siden

Vy-sjef: - Veldig godt med en seier

- Det kjennes veldig fortjent å vinne kampen om Bergensbanen. Det sier konserndirektør Arne Fosen. I dag ble det klart at de vant kampen om å kjøre persontog på blant annet Bergensbanen, og dermed unngikk de å gå på sitt tredje jernbanenederlag på rad.

P4 - 45 minutter siden

Norge slo Sør-Korea

Norge slo Sør-Korea 36-25 i håndball-VM i Japan tirsdag. Norge tok føringen tidlig i kampen og ledet 20-10 til pause. Nå topper Norge sin gruppe foran Tyskland..

P4 - 1 time siden

Putin møter Zelenskyj

Ukrainas president Volodymyr Xelenskyj møter i dag Russlands president Vladimir Putin for første gang i et forsøk på å gjenoppta fredsprosessen om Øst-Ukraina. Utgangspunktet for dagens toppmøte i Paris er den såkalte Mins-avtalen fra 2015, da Russland og Ukraina blant annet ble enige om våpenhvile, melder NTB..

P4 - 1 time siden

Ikke tegn til liv på vulkanøya

Politiet på New Zealand sier det ikke er tegn til liv etter overlevende på øya White Island etter vulkanutbruddet i natt. Fem mennesker er bekreftet omkommet, 27 personer er fortsatt ikke gjort rede for. Øya er ikke bebodd, men er en attraktiv reisemål for turister..

P4 - 1 time siden

Slagsmål i skolekantine

Politiet måtte rykke ut til et slagsmål i en skolekantine på Strømmen videregående skole. Flere av de involverte i slagsmålet hørte ikke til skolen. Ifølge politiet har de nå kontroll på situasjonen og verken elever eller lærere skal ha blitt skadet i hendelsen..

P4 - 1 time siden

Bilist kjørte i hull der to personer jobbet

To personer er sendt til legevakten med mindre skader etter at en bilist kjørte ned i et hull der de to jobbet på Karmøy i Rogaland. Ifølge Sørvest politidistrikt skjedde ulykken fordi bilisten fikk sol i øynene..

P4 - 2 timer siden

Støre kalles inn til høring om trygdeskandalen

Arbeiderpartiets Jonas Gahr Støre må forklare seg når Stortingets kontroll- og konstitusjonskomité innkaller til høring om trygdeskandalen. Støre kalles inn som tidligere utenriksminister, og var ansvarlig da trygdeforordningen ble implementert melder NTB. Også statsminister Erna Solberg må forklare seg i høringene 9.

P4 - 2 timer siden

Vurderer å sette alle fly på bakken

Norsk Flygerforbund ber Luftartstilsynet vurdere om alle ambulanseflyene i Norge bør settes på bakken. Det skriver de i en bekymringsmelding sendt til Flygerforbundet. I følge VG gruer piloter seg til å gå på jobb på grunn av tekniske problemer i flyene.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt