P4 > Nyheter

Monday, 27 January, 04:21

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:40

Årsverste for Oslo Børs

Oslo Børs har i dag hatt årets så langt verste dag.
Hovedindeksen falt 2,39 prosent.
Nedgangen kommer etter en rekke dystre signaler i verdensøkonomien..
Les mer på P4


Les mer om:
Børs, Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Årsverste, for, Oslo, Børs
E24 - 09 Oct 19 kl. 07:30

Kronen med ny årsverste

Kronen har svekket seg ytterligere mot handelspartnernes valutaer, og tirsdag nådde den en ny årsverste på 109,32 poeng på I44-indeksen, fra 108,8 ved inngangen til året (et høyere tall på I44-indeksen betyr at kronen svekker seg)..

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 17:39

Nøkkeltall kommer inn på årsverste

Hegnar.no - 16 Aug 19 kl. 16:12

Har ikke sett lavere laksepriser på to år

Lakseprisene faller til årsverste..

E24 - 14 Aug 19 kl. 14:34

Årsverste for Oslo Børs etter dystre signaler i verdensøkonomien

Negative veksttall fra Tyskland og resesjonstegn i Storbritannia og USA har surnet stemningen i aksjemarkedene..

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 22:51

Nedgangen stanset på amerikanske børser torsdag

Etter årsverste, dårlige nyheter og frykt for resesjon dagen før, hentet børsene seg noe inn igjen torsdag..

Aftenposten - 07 Jul 19 kl. 21:48

Årsverste av Vidar da Sola avgjorde fire minutter på overtid

Sola tok alle tre poengene i søndagens oppgjør mot Vidar med sin 2-1-seier – en viktig kamp i bunnstriden..

VG - 26 Aug 19 kl. 15:09

Deila tar ansvar for VIFs seierstørke: – Altfor mye frykt

VALLE (VG) Med seier forrige helg kunne Vålerenga vært med i medaljekampen, i stedet ble det årsverste. Trener Ronny Deila (43) gir uttrykk for at «medaljeangst» kan ha grepet spillerne..

E24 - 05 Aug 19 kl. 22:11

Årsverste på Wall Street

De viktigste aksjeindeksene på Wall Street hadde årets verste dag mandag. Den brede S&P 500-indeksen falt nær tre prosent, mens teknologiaksjene falt enda mer..

Fler nyheter fra P4

P4 - 5 timer siden

To mulige corona-tilfeller i Sverige

Corona-viruset kan ha kommet til Sverige. To personer i Malmö er nå innlagt og isolert på sykehus og sjekkes for smitte, skriver Sydsvenskan. Svenske helsemyndigheter forventer å få svar på prøvene i morgen.

P4 - 5 timer siden

Tre raketter traff ambassade

Den amerikanske ambassaden i Iraks hovedstad Bagdad ble truffet av tre raketter i kveld. Ingen skal være drept eller såret i angrepet. Området ambassaden ligger i har blitt utsatt for en rekke angrep etter USAs likvidering av den iranske generalen Qasem Soleimani.

P4 - 7 timer siden

Kobe Bryant omkom i helikopterulykke

Basketballegenden Kobe Bryant har omkommet i en helikopterulykke i Los Angeles sammen med fire andre personer. Det melder flere amerikanske medier. Reisefølget og Bryant var på en tur i hans privat helikopter da det krasjet og begynte å brenne.

P4 - 8 timer siden

Vil forby inkassoselskaper fete gebyrer

Snart kan det bli slutt på dyre gebyrer ved ubetalte bompenger, telefon- eller legeregninger. I forslaget til ny inkassolov som legges frem i morgen, er det en rekke tiltak som vil strupe inkassoselskapenes evne til å kreve innbetaling. Spesielt gjelder dette ved innkreving av småbeløp.

P4 - 8 timer siden

Sykehus-avgjørelse faller i morgen

I morgen blir det klart hvor hovedsykehus på Helgeland skal ligge. Helseminister Bent Høie skal da avsløre om det enten blir i Mo i Rana eller Sandnessjøen. Striden om sykehusplasseringen har vært betent, fordi mange kommuner på Helgeland har i dag svært lang reisevei.

P4 - 8 timer siden

Håper å finne flere overlevende

Letemannskap i Tyrkia har fortsatt håp om å finne overlevende etter jordskjelvet som rammet landet fredag. Minst 36 personer omkom, mens rundt 1600 ble skadet, over 100 av dem er fortsatt innlagt på sykehus. Skjelvet hadde en styrke på 6,8, og kunne merkes i flere av Tyrkias naboland..

P4 - 9 timer siden

Mange drept i bilbombe i Syria

I Syria har minst åtte personer omkommet i et dødelig angrep etter at en lastebil eksploderte ved en bensinstasjon i dag. 24 personer ble også skadet i hendelsen som skjedde i Aleppo-provinsen nord i landet. Eksplosjonen skal ha vært svært kraftig og påført nærliggende bygninger store skader.

P4 - 8 timer siden

Nytt angrep nær amerikansk ambassade

I Iraks hovedstad Bagdad traff fem raketter et område like ved den amerikanske ambassaden i kveld. Det er uklart om noen ble skadet eller drept i angrepet. Ambassaden har de siste ukene blitt utsatt for en rekke rakettangrep.

P4 - 9 timer siden

Vannbrudd over i Bergen

De mange som ble rammet av et omfattende vannbrudd i Bergen i kveld har nå fått vannet tilbake. Området so Dolvik, Kokstad, Grimstad og Sandsli ble berørt. Rundt 100 personer på Søreide har fortsatt ikke vann i springen, og vil bli besørget av en vanntank inntil problemet er løst..

P4 - 10 timer siden

Spania vant håndball-EM

Spania vant EM-finalen i håndball, 22-20 over Kroatia i Stockholm i kveld. Det ble en svært tett duell der nasjonene byttet på å være i føringen, men til slutt var det spanjolene som holdt hodet kaldest. Med seieren er nå Spania klare for OL i Tokyo i sommer.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt