NRK > Nyheter

Thursday, 22 August, 07:12

NRK - 14 Aug 19 kl. 17:46

Årets verste dag på Oslo Børs

Onsdag ble årets verste dag på Oslo Børs etter kraftig nedgang. Hovedindeksen gikk ned hele 2,39 prosent og endte på 822,67 poeng ved børsslutt. I alle sektorer på Oslo Børs var det et flertall av selskaper med nedgang..
Les mer på NRK


Les mer om:
Oslo Børs

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Årets verste, dag, Oslo, Børs
Aftenposten - 14 Aug 19 kl. 17:36

Årets verste dag på Oslo Børs

Onsdag ble årets verste dag på Oslo Børs etter kraftig nedgang. Hovedindeksen gikk ned hele 2,39 prosent og endte på 822,67 poeng ved børsslutt..

P4 - 14 Aug 19 kl. 16:40

Årsverste for Oslo Børs

Oslo Børs har i dag hatt årets så langt verste dag. Hovedindeksen falt 2,39 prosent. Nedgangen kommer etter en rekke dystre signaler i verdensøkonomien..

Hegnar.no - 14 Aug 19 kl. 16:29

Årets verste dag på Oslo Børs

Hegnar.no - 15 May 19 kl. 12:21

Opplever sin verste tørke på nesten 40 år

Nord-Korea er rammet av den verste tørkeperioden siden 1982, opplyser myndighetene i landet..

Dagbladet - 17 Jun 19 kl. 21:52

Kan bli Beijings verste mareritt

Han ble Hongkong-elitens verste mareritt som 17-åring. Nå er demokrati-aktivisten Joshua Wong løslatt fra fengsel, og igjen klar til å demonstrere..

E24 - 05 Aug 19 kl. 16:56

Årets verste nedtur på Oslo Børs

Oslo Børs falt 2,27 prosent, det største fallet på én dag så langt i år. Bare to av 67 selskaper på Hovedindeksen endte i pluss..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 20:30

De ansatte ved Oslo universitetssykehus varsler mistillit mot øverste leder

Etter lang tids uenighet mellom tillitsvalgte og fagansatte på den ene siden og ledelsen ved Oslo universitetssykehus på den andre, har et samlet korps av fagtillitsvalgte sendt et varsel om mistillit mot administrerende direktør Bjørn Erikstein..

VG - 24 Jul 19 kl. 20:22

Reiser til en av verdenshistoriens verste ebolakriser: – Det er viktigere enn noensinne

OSLO UNIVERSITETSSYKEHUS (VG) Ebolautbruddet i Den demokratiske republikken Kongo har krevd over 1700 menneskeliv. Nå sendes helsearbeidere fra Oslo universitetssykehus for å hjelpe til i krisen..

Aftenposten - 18 Jun 19 kl. 20:30

De ansatte ved Oslo universitetssykehus varsler mistillit mot øverste leder. Styreleder innkaller til et ekstraordinært styremøte.

Etter lang tids uenighet mellom tillitsvalgte og fagansatte på den ene siden og ledelsen ved Oslo universitetssykehus på den andre, har et samlet korps av fagtillitsvalgte sendt et varsel om mistillit mot administrerende direktør Bjørn Erikstein..

Hegnar.no - 19 Jun 19 kl. 06:39

Varsler mistillit mot øverste leder

Fagtillitsvalgte ved Oslo universitetssykehus varsler i et brev at de ikke lenger har tillit til sykehusets administrerende direktør Bjørn Erikstein..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

KrF vil ta imot båtmigranter

KrF går mot justisministeren, og vil at Norge skal ta imot flyktninger fra to redningsskip i Middelhavet. Tirsdag sa justisministeren nei til dette, og at regjeringen er samlet i saken. Men KrF er ikke enig, sier KrFs Hans Fredrik Grøvan til NRK..

NRK - 15 minutter siden

Mener UD hindret hjemsendelse

En syk fireåring i al-Hol-leiren i Syria skal ha vært nær hjemsendelse til Norge i juli i år, med dette ble hindret av UD, sier morens advokat til VG. UD forhindret transporten ved å nekte å gi nødvendig dokumentasjon, sier advokaten til avisen..

NRK - 30 minutter siden

Eminem saksøker Spotify

Rapartisten Eminems utgiver saksøker strømmetjenesten Spotify. Utgiveren mener den svenske strømmetjenesten forsettlig har brutt opphavsretten knyttet til å videreformidle musikken til Eminem, skriver Hollywood Reporter..

NRK - 45 minutter siden

Rådmenn usikre på små kommuner

Kun 4 av 67 rådmenn er helt sikre på at kommunen deres kommer til å eksistere om 10 år. Det kommer frem i en rundspørring NRK har gjort blant alle rådmenn i kommuner med færre enn 2000 innbyggere..

NRK - 1 time siden

Varsler demonstrasjoner mot Zarif

Eksiliranere og aktivister krever at Norge må konfrontere Irans utenriksminister Mohammad Javad Zarif. Det er varslet demonstrasjoner utenfor Stortinget når Zarif besøker Norge torsdag..

NRK - 1 time siden

Stresset øker på Ocean Viking

De 350 menneskene som er reddet av norske Ocean Viking i Middelhavet, blir stadig mer stresset, ifølge mannskapet. Også libyere på flukt fra krigen i hjemlandet er om bord. Folk lurer på når de kan gå i land, sier mannskapet til NTB..

NRK - 2 timer siden

Kontroll på brann på Gran Canaria

De aller fleste evakuerte innbyggerne fra flammene på ferieøya Gran Canaria har fått lov til å flytte hjem igjen etter at brannvesenet fikk kontroll på skogbrannene som har herjet i landet, ifølge NTB..

NRK - 2 timer siden

Russland vil samle sikkerhetsrådet

Både Russland og Kina vil at FNs sikkerhetsråd skal møtes i løpet av torsdag, melder Al Jazeera. Det de ønsker å snakke om er «trusler mot internasjonal fred og sikkerhet». Bakgrunnen er at USA testet sine nye mellomdistanseraketter på mandag..

NRK - 3 timer siden

Organisasjoner slår tilbake

Organisasjoner reagerer på Brasils president Jair Bolsonaro sitt utspill om at det er de som starter skogbrannene i Amazonas. – Det er en syk påstand, sier en talsperson for Greenpeace Brasil til Al Jazeera..

NRK - 3 timer siden

Omega-3-piller hjalp ikke pasienter

En ny studie viser at omega-3-piller ikke gir «noen fordeler» for pasienter med diabetes type 2. Forskerne begynte med å undersøke om pillene kunne være skadelige for pasienter med sykdommen, men fant ingen bevis for det heller, ifølge BBC..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt