NRK > Nyheter

Mandag, 18 Januar, 09:19

NRK - 12 nov. 20 kl. 14:54

Åpner ny teststasjon på Festplassen

Fredag åpner Bergen kommune en ny teststasjon på Festplassen. Teststasjonen er beregnet for folk som kommer gående eller på sykkel og har kapasitet til 400 tester daglig. Stasjonen er såkalt «drop-in» og krever ingen forhåndsavtale..
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Festplassen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpnerny , teststasjon, Festplassen
NRK - 01 jan. 21 kl. 19:00

Større teststasjon på Gardermoen

Det blir en større teststasjon på koronatester på Oslo Lufthavn på Gardermoen. Det opplyser Ullensaker kommune i en pressemelding. Årsaken er at regjeringen besluttet å innføre obligatorisk koronatesting ved innreise til Norge..

NRK - 20 nov. 20 kl. 19:19

Uvisst når teststasjon åpner

Det er ikke funnet noe galt på målingene av luften på teststasjonen i Ski etter at flere personer ble evakuert med mistanke om kullosforgiftning. Fredag kveld er det uvisst når teststasjonen for korona åpnes igjen, skriver Østlandets Blad..

VG - 17 nov. 20 kl. 09:49

Høyt smittetrykk i Bergen: – En uvirkelig situasjon

BERGEN (VG) Bergenserne strømmer til den nye teststasjonen som er opprettet på Festplassen i Bergen sentrum. Mange VG møter forteller at de opplever situasjonen som uvirkelig..

NRK - 30 nov. 20 kl. 12:26

Byrådslederen i Bergen i karantene

Roger Valhammer (Ap) er i karantene etter å ha testet seg for koronaviruset på Festplassen i Bergen i helgen. Byrådslederen er forkjølet og venter på svar på testen. Det kom frem under dagens møte i bystyrets midlertidige koronautvalg, skriver BA..

NRK - 24 des. 20 kl. 14:34

Julegudstjeneste utendørs i Namsos

Flere steder i Trøndelag foregår julegudstjenestene utendørs på julaften. I Namsos startet den første gudstjenesten på Festplassen i 14-tida..

NRK - 31 des. 20 kl. 16:37

Ber innbyggarar teste seg etter jul

Bergen kommune oppfordrar alle som kjem tilbake frå juleferie om å testa seg. – Vi tilrår låg terskel for å teste seg etter innanlandsreise, skriv kommunen. Teststasjonane på Festplassen og Spelhaugen har utvida opningstid 4.

VG - 13 nov. 20 kl. 07:33

Ap åpner for snuoperasjon om nytt regjeringskvartal

For første gang åpner Arbeiderpartiet nå for å endre på de aller viktigste forutsetningene som ligger til grunn for at det nye regjeringskvartalet kan få en prislapp på enorme 36,5 milliarder kroner..

Aftenposten - 13 nov. 20 kl. 09:03

Ap åpner for å nedskalere nytt regjeringskvartal

Den voldsomme prislappen på det nye regjeringskvartalet har vakt reaksjoner hos flere partier. Nå åpner også Arbeiderpartiet for en nedskalering, skriver VG..

NRK - 17 nov. 20 kl. 22:56

Nederland gjenåpner kinoer

Nederland gjenåpner kinoer, museer, biblioteker, dyrehager, og svømmehaller etter å ha vært stemgt i to uker. Smittetallet har falt fra 56 per 100.000 den 2.

Aftenposten - 20 nov. 20 kl. 09:02

Nasjonalmuseet er ytterligere forsinket – åpner ikke før i 2022

Nasjonalmuseet er ytterligere 1,5 år forsinket og åpner ikke før i 2022. Nå ber Statsbygg om 50 millioner ekstra for å dekke utgifter knyttet til forsinkelsen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Australia åpner neppe grensene i år

Helsemyndighetene i Australia sier at vanlige reiser til landet ikke kan forventes i 2021, skriver ABC. Folk som likevel ankommer Australia, må betale over 21.000 kroner for å tilbringe to uker på karantenehotell..

NRK - 15 minutter siden

Middelaldrende røyker mest

I 2020 røykte 9 prosent av befolkningen daglig, men det er store ulikheter mellom aldersgruppene. I alderen 55–64 år er andelen 17 prosent, mens blant unge under 25 år er andelen 1 prosent. Til gjengjeld snuser langt flere unge, særlig unge menn..

NRK - 45 minutter siden

Innesperrede gruvearbeidere lever

12 innesperrede gruvearbeidere i en gullgruve i Kina er fremdeles i live, melder det statlige nyhetsbyrået Xinhua. For en uke siden ble 22 arbeidere innesperret som følge av en eksplosjon i gruva nær byen Qixia øst i landet..

NRK - 1 time siden

Tyskland krever Navalnyj løslatt

Aleksej Navalnyj må løslates umiddelbart, krever Tyskland. Den russiske opposisjonspolitikeren ble pågrepet da han kom tilbake til Moskva i går kveld. Navalnyj ble forgiftet og evakuert til Tyskland i august i fjor..

NRK - 1 time siden

Vil ha justeringer i koronatiltak

Tiltakene for å få ned smitten har hatt så god effekt at det nå er på tide å gjøre noen justeringer, mener Helsedirektoratet. Det sa assisterende helsedirektør Espen Nakstad på NRKs Nyhetsmorgen. Regjeringen holder en pressekonferanse i dag..

NRK - 1 time siden

Redd Barna vil åpne tilbud for unge

Regjeringen bør unngå rødt nivå på skoler, mener Redd Barna, som viser til at dette er viktig for at barn og unge som ikke har det trygt hjemme, fanges opp og følges opp. Redd Barna vil også at fritidsaktiviteter for barn skal åpne opp igjen..

NRK - 1 time siden

Trusetrekk var ikke trakassering

En ansatt som fikk blottet underlivet da en overordnet trakk ned boksershortsen hans, ble ikke utsatt for seksuell trakassering, ifølge Diskrimineringsnemnda. Det skriver Klassekampen. Hendelsen skjedde i bedriftens garderobe..

NRK - 2 timer siden

47 nye smittede i Oslo siste døgn

Det er registrert 47 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 85 færre enn gjennomsnittet den siste uka, som var på 132 smittede per dag. Samme dag i forrige uke ble det registrert 138 smittetilfeller, viser Oslo kommunes koronaoversikt..

NRK - 2 timer siden

FBI frykter soldater

FBI frykter angrep "fra innsiden" under Joe Bidens innsettelse. FBI skal derfor sjekke bakgrunnen til alle de 25.000 soldatene som skal sikre innsettelsen av Biden som president.

NRK - 2 timer siden

– Urettferdig vaksinefordeling

Det er urettferdig at norske 20-åringer blir ferdig vaksinert før helsearbeidere i Afrika, mener Norsk Folkehjelp. Norge har sikret seg flere vaksiner enn vi trenger, derfor bør vi i solidaritet gi bort de vi ikke trenger, mener organisasjonen..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt