P4 > Nyheter

Saturday, 24 August, 20:49

P4 - 14 Aug 19 kl. 10:21

Åpner moskeen for pressen

Den terrorrammede Al-Noor-moskeen i Bærum åpner for pressen på lørdag.
Styremedlem Irfan Mushtaq sier til NTB at de vil at folk skal få muligheten til å se hva som har skjedd. - Vi er en åpen moské og ønsker en åpen dialog, sier Mushtaq.
Menigheten fikk overta moskeen igjen i går ettermiddag, men på grunn av skader etter terroranslaget, er den stengt for medlemmer inntil videre..
Les mer på P4


Les mer om:
Al-Noor, Bærum, Irfan Mushtaq, NTB, Mushtaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, moskeen, for, pressen
NRK - 13 Aug 19 kl. 18:05

Al-Noor-moskeen åpner igjen onsdag

Moskeen Al-Noor Islamic Centre på Skui i Bærum åpner igjen onsdag, opplyser moskeen til Budstikka. Ved 16.30-tiden tirsdag avsluttet krimteknikerne i politiet sine undersøkelser i moskeen der Philip Manshaus lørdag gikk inn med våpen..

P4 - 17 Aug 19 kl. 15:38

Åpnet moskeen

Kulehull, glasskår og blod på teppene i bønnerommet er fremdeles synlig etter angrepet i Al-Noor-moskeen i Bærum forrige lørdag. Pressen fikk i dag slippe inn i moskeen én uke etter angrepet. Det er fremdeles uklart når den igjen vil kunne brukes som vanlig.

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:05

Ferdig med undersøkelser av moskeen

Ved 16.30-tiden tirsdag avsluttet krimteknikerne i politiet sine undersøkelser i Moskeen Al-Noor Islamic Centre på Skui i Bærum, der Philip Manshaus lørdag gikk inn med våpen. Det er foreløpig uklart når moskeen åpner igjen, skriver Budstikka..

P4 - 13 Aug 19 kl. 18:25

Al-Noor-moskeen åpner i morgen

Al-Noor moskeen i Bærum åpner igjen i morgen etter angrepet på lørdag. Kriminalteknikkere har i ettermiddag avsluttet undersøkelsene sine på stedet og har fjernet sperringene, opplyser Budstikka. 21 år gamle Philip Manshaus er siktet for terror etter angrepet.

NRK - Igår: 14:25

Tilbake i moskeen etter skytingen

Fredag ettermiddag holdes den første fredagsbønnen i Al-noor-moskeen i Bærum etter angrepet. Det er nesten to uker siden Philip Manshaus gikk inn i moskeen og skjøt. Han ble raskt overmannen av to eldre menn..

Klartale - 19 Aug 19 kl. 11:54

Slik ser moskeen ut etter angrepet

Se bildene fra Al-Noor-moskeen i Bærum..

P4 - 20 May 19 kl. 20:34

Märtha Louise ut mot pressen

Prinsesse Märtha Louise gitt ut mot pressen i forkant av foredraget med kjæresten sjaman Durek i Stavanger i kveld. Hun begynte med å be de som synes pressen er irriterende om å rekke opp hånda, før hun sa til de oppmøtte pressefolkene at de har et valg om hva de skriver og hvem de er. Hun spurte også om de ville vært komfortable med at hele livet var ute i pressen..

NRK - 17 Aug 19 kl. 16:29

Pressekonferanse etter avhør

Politiet møter nå pressen etter å ha avhørt terror- og drapssiktede Philip Manshaus. Han er siktet for terrorangrep på Al Noor-moskeen i Bærum, og for drapet på sin adopterte stesøster, 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 19:33

Moskeen i Bærum fordømmer angrepet, høyner sikkerheten før id

Ber norske myndigheter sikre moskeer og andre religiøse bygg etter angrepet i Bærum-moskeen..

NRK - 16 Aug 19 kl. 19:41

Solidaritetsmarkering for moské

Fredag møtte omtrent 200 personer opp foran Bergen moské for å slå ring om moskeen under fredagsbønnen. Baddredine Maizi er styreleder i moskeen. – Det er fint å føle at andre bryr seg om oss.

Fler nyheter fra P4

P4 - 45 minutter siden

Liverpool banket Arsenal

Liverpool hadde full kontroll på Arsenal på hjemme på Anfield i Premier League i kveld. Det endte 3-1 til Liverpool, etter to scoringer av Mohamed Salah og ett mål av Joel Matip. Lucas Torreira scoret gjestenes mål.

P4 - 15 minutter siden

Tåregass mot G7-demonstranter

Politiet i Frankrike har brukt vannkanoner og tårgegass mot demonstranter som blokkerte en vei like ved G7-møtet i Biarritz i Frankrike i dag. Noen demonstranter har kastet stein mot politiet, men demonstrasjonene skal i hovedsak ha vært fredelige. Lederne av verdens sju største industriland er samlet for å diskutere blant annet handel og klima..

P4 - 30 minutter siden

Bil i vannet ved Svolvær

En bil med tre personer har kjørt i vannet ved Svolvær fergeleie i Nordland nå i kveld. To personer er reddet ut av bilen og hentet opp, og det pågår livreddende førstehjelp på stedet, melder politiet. Den tredje personen er fremdeles savnet, og det pågår søk på stedet..

P4 - 45 minutter siden

Warholm-seier i Paris

Karsten Warholm vant kveldens 400 meter hekk under Diamond League-stevnet i Paris. Nordmannen utklasset konkurrentene og vant med tiden 47.26..

P4 - 1 time siden

Jensen vurderte å droppe regjeringen

FrP-leder Siv Jensen sier hun var vurderte å ta partiet ut av regjeringen før bomavtalen kom på plass i går kveld. De fire regjeringspartiene brukte lang tid på å komme til enighet, og det skjedde først etter at statsminister Erna Solberg i går la frem en siste skisse de andre partiene måtte ta stilling til. Jensen sier til NRK at hun var klar til å ta konsekvensene av situasjonen de sto i.

P4 - 1 time siden

Padler omkom i Tromsø

En mann i 50-årene omkom i en kajakkulykke ved Tussøya utenfor Tromsø i dag. Venner i samme padlefølge fant mannen i havet, og nødetatene rykket ut til stedet. Det ble satt i gang livreddende førstehjelp, men mannen ble erklært død.

P4 - 1 time siden

Vil be om forbud mot biff fra Brasil

EU bør vurdere å forby brasiliansk biff, med mindre Brasil stopper brannene som herjer i regnskogen. Det krever Finland, som nå sitter med formannskapet i EU. Finlands finansminister, Mika Lintila, mener virkemidlene som kan dempe klimaendringene kan bli ubrukelige om Amazonas systematisk ødelegges.

P4 - 1 time siden

- Telefonspor viste at han kjent til dødsfallet

Spor på mobilen til 27-åringen som er siktet for drapet i Åsane i Bergen 1. juni skal vise at han kjente til dødsfallet. Denne uken opplyste politiet at mannen er pågrepet og siktet for drap.

P4 - 1 time siden

Skutt mot på åpen gate

En mann ble skutt etter på gaten på Grünerløkka i Oslo i kveld. Mannen har forklart at en mann siktet på ham og skjøt fra en balkong, men han ble ikke skadet. Politiet gikk til væpnet aksjon, og pågrep en mann i 30-årene inne i leiligheten.

P4 - 1 time siden

Rasistiske meldinger mot Rashford

Manchester United-spiss Marcus Rashford er utsatt for en rekke rasistiske meldinger på sosiale medier etter at han bommet på straffe i 2-1-tapet mot Crystal Palace i dag. Tidligere denne uken skjedde det samme med Uniteds midtbanestjerne Paul Pogba. United-manager Ole Gunnar Solskjær sier til VG at det er galskap at dette skjer i 2019, og at han ikke har ord..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt