P4 > Nyheter

Wednesday, 29 January, 23:00

P4 - 14 Aug 19 kl. 10:21

Åpner moskeen for pressen

Den terrorrammede Al-Noor-moskeen i Bærum åpner for pressen på lørdag.
Styremedlem Irfan Mushtaq sier til NTB at de vil at folk skal få muligheten til å se hva som har skjedd. - Vi er en åpen moské og ønsker en åpen dialog, sier Mushtaq.
Menigheten fikk overta moskeen igjen i går ettermiddag, men på grunn av skader etter terroranslaget, er den stengt for medlemmer inntil videre..
Les mer på P4


Les mer om:
Al-Noor, Bærum, Irfan Mushtaq, NTB, Mushtaq

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, moskeen, for, pressen
NRK - 13 Aug 19 kl. 18:05

Al-Noor-moskeen åpner igjen onsdag

Moskeen Al-Noor Islamic Centre på Skui i Bærum åpner igjen onsdag, opplyser moskeen til Budstikka. Ved 16.30-tiden tirsdag avsluttet krimteknikerne i politiet sine undersøkelser i moskeen der Philip Manshaus lørdag gikk inn med våpen..

P4 - 17 Aug 19 kl. 15:38

Åpnet moskeen

Kulehull, glasskår og blod på teppene i bønnerommet er fremdeles synlig etter angrepet i Al-Noor-moskeen i Bærum forrige lørdag. Pressen fikk i dag slippe inn i moskeen én uke etter angrepet. Det er fremdeles uklart når den igjen vil kunne brukes som vanlig.

NRK - 13 Aug 19 kl. 18:05

Ferdig med undersøkelser av moskeen

Ved 16.30-tiden tirsdag avsluttet krimteknikerne i politiet sine undersøkelser i Moskeen Al-Noor Islamic Centre på Skui i Bærum, der Philip Manshaus lørdag gikk inn med våpen. Det er foreløpig uklart når moskeen åpner igjen, skriver Budstikka..

P4 - 13 Aug 19 kl. 18:25

Al-Noor-moskeen åpner i morgen

Al-Noor moskeen i Bærum åpner igjen i morgen etter angrepet på lørdag. Kriminalteknikkere har i ettermiddag avsluttet undersøkelsene sine på stedet og har fjernet sperringene, opplyser Budstikka. 21 år gamle Philip Manshaus er siktet for terror etter angrepet.

NRK - 23 Aug 19 kl. 14:25

Tilbake i moskeen etter skytingen

Fredag ettermiddag holdes den første fredagsbønnen i Al-noor-moskeen i Bærum etter angrepet. Det er nesten to uker siden Philip Manshaus gikk inn i moskeen og skjøt. Han ble raskt overmannen av to eldre menn..

Klartale - 19 Aug 19 kl. 11:54

Slik ser moskeen ut etter angrepet

Se bildene fra Al-Noor-moskeen i Bærum..

P4 - 20 May 19 kl. 20:34

Märtha Louise ut mot pressen

Prinsesse Märtha Louise gitt ut mot pressen i forkant av foredraget med kjæresten sjaman Durek i Stavanger i kveld. Hun begynte med å be de som synes pressen er irriterende om å rekke opp hånda, før hun sa til de oppmøtte pressefolkene at de har et valg om hva de skriver og hvem de er. Hun spurte også om de ville vært komfortable med at hele livet var ute i pressen..

NRK - 17 Aug 19 kl. 16:29

Pressekonferanse etter avhør

Politiet møter nå pressen etter å ha avhørt terror- og drapssiktede Philip Manshaus. Han er siktet for terrorangrep på Al Noor-moskeen i Bærum, og for drapet på sin adopterte stesøster, 17 år gamle Johanne Zhangjia Ihle-Hansen..

Dagbladet - 10 Aug 19 kl. 19:33

Moskeen i Bærum fordømmer angrepet, høyner sikkerheten før id

Ber norske myndigheter sikre moskeer og andre religiøse bygg etter angrepet i Bærum-moskeen..

P4 - 26 Aug 19 kl. 22:28

Moskéledelse beklager

Ledelsen i Al-Noor-moskeen beklager at kronprins Haakon havnet i en situasjon der kvinner ikke ville håndhilse da han besøkte moskeen i forrige uke. Moské-ledelsen opplyser til NKR at de ikke visst at tre muslimske kvinner ikke ønsket å håndhilse. Kronprinsen besøkte moskeen for å vise støtte etter skyteangrepet 10.

Fler nyheter fra P4

P4 - 15 minutter siden

Flertall positive til Frps exit

Sju av ti Frp-velgere mener den norske IS-kvinnen og barna hennes burde blitt i Syria. Det viser en undersøkelse Norstat har gjort for Aftenposten. Frp forlot regjeringen forrige uke etter Norge hentet hjem den IS-siktede kvinnen fra Syria.

P4 - 15 minutter siden

Thunberg registrerer varemerke

Greta Thunberg har registrert navnet sitt og slagordet «Fridays For Future» som varemerke. Den svenske klimaaktivisten skriver på Instagram at navnet hennes og slagordet stadig vekk blir brukt kommersielt uten noen form for samtykke Hun vil nå unngå forfalskning..

P4 - 1 time siden

Dømt for amfetaminsmugling

En tysk mann i 30-årene er i Nord-Troms tingrett dømt elleve års fengsel for å ha smuglet 77 kilo amfetamin til Norge. Mannen hadde en ledende rolle i en av de største narkotikasakene i Norge de siste årene, der også to advokater har vært tiltalt. En av dem ble frifunnet, den andre dømt til samfunnsstraff.

P4 - 1 time siden

Søker i Glomma

Det er satt i gang en stor redningsaksjon etter at flere har meldt om rop om hjelp fra Glomma ved Årnes i Nes i kveld. Et Sea King-helikopter er satt inn i søket. Politiet ber om at dersom noen har vinterbadet i dette området, ønsker de at vedkommende tar kontakt..

P4 - 1 time siden

Satellitter kan kollidere

To gamle satellitter kan kollidere over Pittsburgh i USA i natt norsk tid. De to satelittene er på kollisjonskurs i stor fart og kan ikke manøvreres. Et sammenstøt kan skape 290 000 biter med romsøppel som er minst én centimeter bred – størrelsen som ekspertene regner som farlig, forteller avdelingsdirektør Terje Wahl ved Norsk Romsenter til TV2.

P4 - 2 timer siden

Alvorlig arbeidsulykke

En person skal være skadd i en alvorlig arbeisulykke i Orkland i Trøndelag. Ambulansehelikopter er på vei til stedet, opplyser politiet. Fylkesveien som går mellom Slørdal og Hafsmo er stengt for all trafikk i forbindelse med ulykken..

P4 - 2 timer siden

Trekker støtten til nedleggelse

Oslo bystyre har i dag vedtatt å trekke støtten til nedleggelse av Ullevål sykehus og bygge nytt sykehus på Gaustad. Oslo kommune skal nå be om at Helse Sør-Østs sykehusplaner for Gaustad settes på vent til fortsatt drift av Ullevål er tilstrekkelig utredet. Det nye flertallet har reversert Høyre og Aps vedtak fra 2018 om støtte til planene om å legge ned sykehuset..

P4 - 2 timer siden

Slått med balltre

En person ble slått med balltre i Sagdalen i Lillestrøm i kveld. Politiet søker nå etter fire gjerningspersoner som skal ha løpt fra steder, melder politiet i Øst. Den fornærmede personen blødd mye da politiet kom fram, men skadeomfanget er uklart..

P4 - 2 timer siden

Frp med god måling

Frp passeser Senterpartiet for første gang på ett år i en ny måling. På målingen som er gjort for Vårt Land får Frp en oppslutning på 14,7 prosent, noe som opp med 2,9 prosentpoeng. Senterpartiet faller hele 5,7 prosentpoeng og får 2,8 prosent på målingen.

P4 - 3 timer siden

Nytt krisemøte

Verdens helseorganisasjon innkaller nå til nytt krisemøte i morgen om spredningen av coronaviruet. Viruset sprer seg stadig videre og i dag ble det første tilfellet også bekreftet i Norden da en person har fått påvist lungeviruset i Finland. WHO skal nå på nytt ta stilling til om viruset skal betegnes som en internasjonal helsekrise.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt