NRK > Nyheter

Monday, 22 October, 07:06

NRK - 10 Aug 18 kl. 01:46

Åpner for samtaler med SD

Det svenske partiet Moderaterna åpner for å samarbeide med Sverigedemokratene (SD) dersom det rødgrønne regjeringsalternative skulle bli størst etter valget i den svenske riksdagen i høst. Det sier gruppeleder Tobias Billström (M) til Dagens Industri..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moderaterna, Sverigedemokratene, Tobias Billström, Dagens Industri, SD

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, samtalermed SD
Hegnar.no - 05 Jul 18 kl. 15:14

Merkel åpner for nye samtaler om biltoll

Tysklands statsminister Angela Merkel er åpen for samtaler med andre land om å redusere tollen på biler..

NRK - 02 Oct 18 kl. 13:59

Åpner for blokksamarbeid i Sverige

Tirsdag samtalte de svenske partilederne med talmann Andreas Norlén i Riksdagen. Etter møtet fremholdt Centerpartileder Annie Lööfs at hun foretrekker en regjering bestående av alliansepartiene, men at hun er åpen for samtaler på tvers av blokkene..

NRK - 26 May 18 kl. 02:45

–Produktive samtaler med Nord-Korea

USAs president Donald Trump åpner for at det likevel kan bli aktuelt å møte Kim Jong-un. – Vi har veldig produktiv dialog med Pyongyang om å få til et møte, sier Trump, ifølge Reuters. Torsdag avlyste Trump det planlagte toppmøtet Singapore 12.

NRK - 28 Sep 18 kl. 15:28

VG: Sp klar for samtaler med KrF

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum sier til VG at han er villig til å gå i samtaler med KrF dersom partiet ønsker det. Han er enig i at KrF og Sp står nær hverandre i mange saker, men at det også er store forskjeller..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 17:45

AUF-lederen med ultimatum til samtaler med til KrF: Ingen svekkelse av abort- og ekteskapsloven

– Vi skal opptre konstruktivt, dersom KrFs landsmøte åpner for forhandlinger med oss. Men det er visse krav Ap ikke kan fire på, sier AUF-leder Mani Hussaini til Aftenposten..

NRK - 28 Aug 18 kl. 18:12

USA til FN-samtaler om Syria

USA har godtatt en invitasjon om å delta i FN-ledede samtaler om Syria i Genève, ifølge en tjenestemann i det amerikanske utenriksdepartementet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 27 Jul 18 kl. 04:59

Nye koreanske samtaler

Nord- og Sør-Korea er enige om å møtes til militære samtaler tirsdag, opplyser det sørkoreanske forsvarsdepartementet ifølge nyhetsbyrået Yonhap. Møtet, som holdes på general-nivå, skal ifølge Reuters finne sted i grensebyen Panmunjom..

Hegnar.no - 10 Sep 18 kl. 15:17

De borgerlige sier nei til samtaler med SD

Moderaterna og Kristdemokraterne sier nei til Sverigedemokraternas invitasjon til samtaler..

NRK - 26 Jun 18 kl. 04:54

Holdt samtaler om jernbane

Nord- og Sør-Korea har tirsdag hatt samtaler om å koble som går over grensen sammen, melder AP. Samtalene om jernbanen, som er de første samtalene om temaet på ti år, fant sted i den demilitariserte sonen Panjumon..

NRK - 18 Jul 18 kl. 03:37

23.000 samtaler med Kirkens SOS

Kirkens SOS har i sommer besvart 23.300 henvendelser på telefon, chat og SOS-meldinger. Ensomhet, relasjonsutfordringer og psykiske problemer går igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

– Nye elektroniske spor

Makaveli Lindén, som er siktet for å ha drept Heikki Bjørklund Paltto på Majorstuen i Oslo forrige mandag, kan ha forlatt både Norge og Sverige. Ifølge Aftonbladet finnes det nye elektroniske spor som peker mot et annet land..

NRK - 30 minutter siden

Mann skutt og drept i Stockholm

En mann i 20-årene ble skutt og drept i Segeltorp sør for Stockholm sent søndag kveld, melder Expressen. Politiet jakter på en person som forlot åstedet på moped..

NRK - 1 time siden

110 klager på NRKs valgkommentator

Kringkastingsrådet har mottatt 110 klager på at NRK brukte Civita-leder Kristin Clemet som ekspertkommentator på valget i Sverige, ifølge Klassekampen. Den tidligere Høyre-statsråden og NHO-direktøren Clemet var en av to kommentatorer på valgdagen..

NRK - 17 timer siden

Rødt flertall i kvinneledelsen

KrF kvinner velger i dag nytt sentralstyre. Fire av dem vil i regjering med Ap og Sp, to vil i opposisjon og én vil i dagens regjering. Alle sju skal med i KrF Kvinners delegasjon til landsmøtet, i tillegg til fem som ennå ikke er valgt..

NRK - 2 timer siden

Samlet inn 239 millioner kroner

Kirkens Bymisjon fikk inn over 239 millioner fra det norske folk, og igjen var det Svalbard som gav mest penger til TV-aksjonen. Øygruppen samlet inn 411,45 kroner per innbygger, og er like foran Rogalandskommunen Bokn på statistikken..

NRK - 2 timer siden

Ni omkom i jordskred i Colombia

Minst ni personer, inkludert fem barn, omkom i et jordskred nord i Colombia. Flere personer er savnet. Skredet, som ble utløst av store nedbørsmengder, fant sted søndag, opplyser lokale medier..

NRK - 2 timer siden

Orkanen Willa oppgradert til nivå 4

Orkanen «Willa» som beveger seg mot Mexicos kyst, er oppgradert til kategori 4 og har nådd «ekstremt farlig styrke», opplyser USAs orkansenter NCH. Det er ventet store nedbørsmengder og kraftig vind på kysten når orkanen er ventet å ankomme tirsdag..

NRK - 3 timer siden

Søreide mener Russland har skylden

Utenriksminister Ine Eriksen Søreide sier til Klassekampen at det er beklagelig at INF-avtalen mellom USA og Russland nå kan ryke. Hun mener Russland er skyldig i konflikten. Utenriksministeren skriver at avtalen har vært viktig..

NRK - 3 timer siden

Har ikke råd til tannbehandling

En av tre nordmenn enten utsetter eller unnlater å gå til tannlegen av økonomiske årsaker, ifølge en undersøkelse gjort for FriFagbevegelse og Dagsavisen. 14 prosent svarer at de har måttet ta opp lån for å kunne finansiere nødvendig tannbehandling..

NRK - 3 timer siden

USA vurderer å fjerne transkjønn

Trump-administrasjonen vurderer å innføre en smalere definisjon av kjønn som gjør at amerikanere må definere seg som enten kvinne eller mann. De ønsker å definere kjønn som en biologisk medfødt og uforanderlig tilstand, ifølge New York Times..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt