NRK > Nyheter

Thursday, 16 August, 12:03

NRK - 10 Aug 18 kl. 01:46

Åpner for samtaler med SD

Det svenske partiet Moderaterna åpner for å samarbeide med Sverigedemokratene (SD) dersom det rødgrønne regjeringsalternative skulle bli størst etter valget i den svenske riksdagen i høst. Det sier gruppeleder Tobias Billström (M) til Dagens Industri..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moderaterna, Sverigedemokratene, Tobias Billström, Dagens Industri, SD

Dele artikeln

1 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, samtalermed SD
Hegnar.no - 05 Jul 18 kl. 15:14

Merkel åpner for nye samtaler om biltoll

Tysklands statsminister Angela Merkel er åpen for samtaler med andre land om å redusere tollen på biler..

NRK - 26 May 18 kl. 02:45

–Produktive samtaler med Nord-Korea

USAs president Donald Trump åpner for at det likevel kan bli aktuelt å møte Kim Jong-un. – Vi har veldig produktiv dialog med Pyongyang om å få til et møte, sier Trump, ifølge Reuters. Torsdag avlyste Trump det planlagte toppmøtet Singapore 12.

NRK - 27 Jul 18 kl. 04:59

Nye koreanske samtaler

Nord- og Sør-Korea er enige om å møtes til militære samtaler tirsdag, opplyser det sørkoreanske forsvarsdepartementet ifølge nyhetsbyrået Yonhap. Møtet, som holdes på general-nivå, skal ifølge Reuters finne sted i grensebyen Panmunjom..

NRK - 26 Jun 18 kl. 04:54

Holdt samtaler om jernbane

Nord- og Sør-Korea har tirsdag hatt samtaler om å koble som går over grensen sammen, melder AP. Samtalene om jernbanen, som er de første samtalene om temaet på ti år, fant sted i den demilitariserte sonen Panjumon..

NRK - 18 Jul 18 kl. 03:37

23.000 samtaler med Kirkens SOS

Kirkens SOS har i sommer besvart 23.300 henvendelser på telefon, chat og SOS-meldinger. Ensomhet, relasjonsutfordringer og psykiske problemer går igjen.

NRK - 05 Jul 18 kl. 18:15

Syriske opprører vil ha dialog

Opprørerne i Sør-Syria vil igjen innlede samtaler med Russland etter kraftig bombing det siste døgnet. Partene møttes også til samtaler i går for å få forhandle om en våpenhvile, men samtalene brøt sammen, skriver NTB..

NRK - 25 May 18 kl. 00:53

Ønsker fortsatt samtaler med USA

Nord-Korea er fortsatt interessert i samtaler med USA, En talsmann for det nordkoreanske regimet sier i en uttalelse, gjennom nyhetsbyrået KCNA. at avlysningen kom uventet. President Trump kunngjorde avlysningen torsdag..

Hegnar.no - 28 May 18 kl. 06:01

Sør-Korea bekrefter samtaler om mulig toppmøte

Sør-Korea bekrefter at amerikanske og nordkoreanske delegasjoner har samtaler om et eventuelt toppmøte mellom Donald Trump og Kim Jong-un..

NRK - 23 Apr 18 kl. 20:30

Gode samtaler med Nord-Korea

USAs forsvarsminister Jim Mattis opplyste mandag at han er optimistisk etter samtaler med Nord-Korea om kjernefysiske tester – Det mange grunner til optimisme og jeg tror forhandlingene vil være fruktbare, sa han mandag, ifølge byrået AFP..

NRK - 02 May 18 kl. 01:41

FN støtter videre samtaler

Generalsekretær António Guterres sier FN gir sin fulle støtte til videre samtaler mellom Nord- og Sør-Korea og er åpne for å bistå. FN bekrefter at Sør-Koreas president Moon Jae-in har bedt FN overvåke Nord-Koreas stenging av landets atomtestanlegg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Flom i India har tatt nær 80 liv

Antall personer som har omkommet i flommen i Kerala i India, har steget til 77, opplyser landets nødetater. Over 60.000 personer hadde torsdag blitt innkvartert i midlertidige leire.

NRK - 2 timer siden

Uendret styringsrente

Styringsrenten holdes som forventet uendret på 0,5 prosent, kunngjorde Norges Bank torsdag. – Utsiktene og risikobildet synes ikke vesentlig endret siden forrige pengepolitiske rapport, sier sentralbanksjef Øystein Olsen i en pressemelding..

NRK - 2 timer siden

Bremsesko forårsaket togavsporing

En oversett bremsesko forårsaket togavsporingen mellom Marienborg og Trondheim i oktober i fjor. Det slår Statens Havarikommisjon for transport fast. Avsporingen førte til at ei stridsvogn falt av ei godsvogn..

NRK - 4 timer siden

Unge mindre opptatt av demokrati

Tall fra NHOs perspektivmelding viser at prosentandelen som synes det er «essensielt» å bo i et demokrati er synkende blant unge. – Bekymringsfullt, sier Ole Erik Almlid, fungerende NHO-sjef..

NRK - 2 timer siden

Etterretningssenter under angrep

Et treningssenter tilknyttet en etterretningsskole i Kabul er under angrep, opplyser afghanske tjenestemenn. Det er ikke meldt om døde. Skytingen torsdag kommer dagen etter at over 30 personer ble drept i et selvmordsangrep mot en skole i Kabul..

NRK - 3 timer siden

Ingen overlevende funnet i Genova

Redningsarbeidere har holdt på for andre natt på rad uten å finne overlevende blant de massive betongblokkene fra den sammenraste brua i Genova. 39 personer er bekreftet omkommet. Det er ventet at det ligger flere omkomne i ruinene..

NRK - 3 timer siden

Anders Jahres pris til svenske

Den svenske professoren Claes Ohlsson ved Göteborgs Universitet tildeles Anders Jahres medisinske pris på 1 million kroner. Han får prisen for studier av beinskjørhet..

NRK - 4 timer siden

Se Politisk kvarter

Slaget tapt for olje i Lofoten og Vesterålen? Med Lilla Sølhusvik i studio.

NRK - 4 timer siden

Frp under 13 prosent

Etter uker med turbulens rundt Per Sandbergs ferie i Iran, får Fremskrittspartiet sin laveste oppslutning på en NRK-måling på over ett år. Frp får en oppslutning på 12,7 prosent i målingen. Barometeret for august viser fortsatt rødgrønt flertall..

NRK - 4 timer siden

FN fordømmer angrepet på elever

– Barn er ikke, og må aldri være målet for voldshandlinger, sier Unicef, som sammen med FNs sikkerhetsråd fordømmer drapet på minst 48 avgangselever i Kabul. Nærmere 100 mennesker ble drept i terror og militære sammenstøt i landet onsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt