NRK > Nyheter

Monday, 21 January, 16:23

NRK - 10 Aug 18 kl. 01:46

Åpner for samtaler med SD

Det svenske partiet Moderaterna åpner for å samarbeide med Sverigedemokratene (SD) dersom det rødgrønne regjeringsalternative skulle bli størst etter valget i den svenske riksdagen i høst. Det sier gruppeleder Tobias Billström (M) til Dagens Industri..
Les mer på NRK


Les mer om:
Moderaterna, Sverigedemokratene, Tobias Billström, Dagens Industri, SD

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, samtalermed SD
Hegnar.no - 05 Jul 18 kl. 15:14

Merkel åpner for nye samtaler om biltoll

Tysklands statsminister Angela Merkel er åpen for samtaler med andre land om å redusere tollen på biler..

NRK - 02 Oct 18 kl. 13:59

Åpner for blokksamarbeid i Sverige

Tirsdag samtalte de svenske partilederne med talmann Andreas Norlén i Riksdagen. Etter møtet fremholdt Centerpartileder Annie Lööfs at hun foretrekker en regjering bestående av alliansepartiene, men at hun er åpen for samtaler på tvers av blokkene..

NRK - 26 May 18 kl. 02:45

–Produktive samtaler med Nord-Korea

USAs president Donald Trump åpner for at det likevel kan bli aktuelt å møte Kim Jong-un. – Vi har veldig produktiv dialog med Pyongyang om å få til et møte, sier Trump, ifølge Reuters. Torsdag avlyste Trump det planlagte toppmøtet Singapore 12.

NRK - 28 Sep 18 kl. 15:28

VG: Sp klar for samtaler med KrF

Senterpartiets leder Trygve Slagsvold Vedum sier til VG at han er villig til å gå i samtaler med KrF dersom partiet ønsker det. Han er enig i at KrF og Sp står nær hverandre i mange saker, men at det også er store forskjeller..

Aftenposten - 30 Sep 18 kl. 17:45

AUF-lederen med ultimatum til samtaler med til KrF: Ingen svekkelse av abort- og ekteskapsloven

– Vi skal opptre konstruktivt, dersom KrFs landsmøte åpner for forhandlinger med oss. Men det er visse krav Ap ikke kan fire på, sier AUF-leder Mani Hussaini til Aftenposten..

NRK - 28 Aug 18 kl. 18:12

USA til FN-samtaler om Syria

USA har godtatt en invitasjon om å delta i FN-ledede samtaler om Syria i Genève, ifølge en tjenestemann i det amerikanske utenriksdepartementet. Det skriver nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 27 Jul 18 kl. 04:59

Nye koreanske samtaler

Nord- og Sør-Korea er enige om å møtes til militære samtaler tirsdag, opplyser det sørkoreanske forsvarsdepartementet ifølge nyhetsbyrået Yonhap. Møtet, som holdes på general-nivå, skal ifølge Reuters finne sted i grensebyen Panmunjom..

Hegnar.no - 10 Sep 18 kl. 15:17

De borgerlige sier nei til samtaler med SD

Moderaterna og Kristdemokraterne sier nei til Sverigedemokraternas invitasjon til samtaler..

NRK - 26 Jun 18 kl. 04:54

Holdt samtaler om jernbane

Nord- og Sør-Korea har tirsdag hatt samtaler om å koble som går over grensen sammen, melder AP. Samtalene om jernbanen, som er de første samtalene om temaet på ti år, fant sted i den demilitariserte sonen Panjumon..

NRK - 18 Jul 18 kl. 03:37

23.000 samtaler med Kirkens SOS

Kirkens SOS har i sommer besvart 23.300 henvendelser på telefon, chat og SOS-meldinger. Ensomhet, relasjonsutfordringer og psykiske problemer går igjen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Theresa May legg fram «plan B»

Statsminister Theresa May legg fram «plan B» for brexit i Parlamentet i ettermiddag. Samtidig blir det teke til orde for å utsetje datoen for å gå ut av EU. Det er dryge to månader til Storbritannia etter planen skal starte brexit-prosessen..

NRK - 30 minutter siden

Familiefar dømt for vold

En mann i 30-årene er dømt til fengsel etter han slo og bet ektefellen og barna sine, på bussen og på kjøpesenteret City Nord i Bodø, skriver Avisa Nordland. Han er dømt til 60 dagers betinget fengsel med prøvetid på to år..

NRK - 30 minutter siden

Kan bli digitaliseringsminister

Etter det NRK erfarer oppretter regjeringen egen post som digitaliseringsminister, som skal bekles av en Høyre-politiker. Det er ukjent hvem som får posten, men både Nikolai Astrup og Linda Helleland har blitt nevnt av kilder som mulige kandidater..

NRK - 45 minutter siden

Helland: Skal få veltet styret

Pål André Helland reagerte med sjokk og fortvilelse da han fikk SMS om at Kåre Ingebrigtsen hadde «fått fyken» av Rosenborg. Flere SMS-er ble vist i retten mandag. «Vi i gruppa skal få veltet det jævla styret og gjeninnsatt dere», skriver Helland..

NRK - 1 time siden

Harris vil bli USAs neste president

Senator Kamala Harris kastar seg inn i kampen om å bli demokratanes presidentkandidat i USA i 2020. Det fortalde ho på Good Morning America på TV-kanalen ABC. 54-åringen er tidlegare justisminister i California, er halv tamilsk og halvt jamaikansk..

NRK - 1 time siden

Over 100 drepne i Taliban-åtak

Minst 100 menneske skal vere døde i Taliban-åtaket på ein militærbase og politistasjon aust i Afghanistan i dag. Det opplyser ei kjelde i forsvarsdepartementet i landet, ifølge Reuters. Tidlegare melde regjeringa om 12 døde..

NRK - 1 time siden

Går inn for skjerpede vinterdekkrav

Fredag fortalte NRK at NLF sendte brev til Samferdselsdepartementet for at krav til vinterdekk for tunge kjøretøy skal skjerpes. Nå ber departementet Vegdirektoratet om å sende forslag til høring, så kravene skal kunne stilles allerede til vinteren..

NRK - 1 time siden

VG: Utdanningstopp går av

Avdelingsdirektør Raghild Røed fratrer sin stilling i Utdanningsetaten i Oslo. Høsten 2018 skrev VG at det var kommet over 100 varsler mot direktøren..

NRK - 1 time siden

Maren Ueland bisatt

Maren Ueland blei bisatt i dag frå Time kyrkje på Jæren. Det er fem veker sida ho og Louise Jespersen blei drepne på ferie i Atlasfjella. – Familien har mist mykje meir enn ord kan skildre.

NRK - 2 timer siden

Påstand om at tiltalte frifinnes

– Vi legger ned påstand om at tiltalte frifinnes for samtlige forhold, sier sjubarnsmorens forsvarer Olav Sylte. Medforsvarer Katja Hakvaag Kristiansen skal nå prosedere over straffeutmåling..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt