NRK > Nyheter

Sunday, 22 September, 22:12

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:52

Åpner for homoekteskap i Ecuador

Ecuadors høyeste rettsinstans har gitt to homofile par lov til å gifte seg. Anerkjennelsen av likekjønnede ekteskap i praksis kan føre til lovendring. Avgjørelsen blir sett som en milepæl for det katolske landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ecuador

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, homoekteskapi , Ecuador
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 05:32

Høyesterett i Ecuador sier ja til homoekteskap

Ecuadors høyeste rettsinstans har gitt to homofile par lov til å gifte seg. Anerkjennelsen av likekjønnede ekteskap i praksis kan føre til lovendring..

NRK - 12 Apr 19 kl. 18:14

Arrestert svenske i Ecuador løslatt

En svensk mann med forbindelser til Wikileaks som ble arrestert i Ecuador er avhørt og løslatt, det bekrefter Ecuadors ambassade i Sverige overfor SVT..

NRK - 22 Feb 19 kl. 11:54

Jordskjelv i Ecuador

Det har vært et stort jordskjelv i Ecuador i Sør-Amerika. Skjelvet hadde en styrke på 7,7 og hadde episenter i et område sørøst i landet nær grensa til Peru, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 13 Apr 19 kl. 15:24

Programmerer fengslet i Ecuador

En svensk programmerer er varetektsfengslet i Ecuador etter at han torsdag ble pågrepet og tatt inn til avhør. 36-åringen er mistenkt for å ha deltatt i en plan for å presse Ecuadors president fordi han ikke lenger ville beskytte Julian Assange..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 23:03

Svensk programmerer løslatt fra fengsel i Ecuador

Den svenske programmereren Ola Bini, som har tilknytning til WikiLeaks og som har sittet fengslet i Ecuador siden april, ble fredag løslatt..

NRK - 21 Jun 19 kl. 22:46

Svenske løslatt i Ecuador

Den svenske programmereren Ola Bini, som har tilknytning til WikiLeaks og som har sittet fengslet i Ecuador siden april, ble løslatt fredag, ifølge NTB.Bini får imidlertid ikke forlate landet mens etterforskningen pågår..

Aftenposten - 12 Apr 19 kl. 06:25

Assange-støttespiller pågrepet på vei ut av Ecuador

En støttespiller av Wikileaks-skaperen Julian Assange er pågrepet i Ecuador, opplyser landets innenriksminister. Personen skal være svensk..

VG - 13 Apr 19 kl. 15:39

Svensk programmerer fengslet i Ecuador

En svensk programmerer er varetektsfengslet i Ecuador etter at han torsdag ble pågrepet og tatt inn til avhør..

Aftenposten - 22 Feb 19 kl. 12:15

Kraftig jordskjelv i Ecuador

Et kraftig jordskjelv har rammet et område sørøst i Ecuador..

NRK - 01 Mar 19 kl. 11:05

Pakistan åpner luftrommet igjen

Pakistan åpner luftrommet sitt igjen for kommersiell trafikk. Nedstengningen har fått store ringvirkninger for flytrafikken i regionen. Ifølge nyhetsbyrået Reuters åpner luftrommet fredag klokka 16 lokal tid (12 norsk tid)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

To i seilbåt trolig i god behold

De to personene ombord i seilbåten som fikk problemer i Boknafjorden søndag kveld er trolig uskadet, sier politiet. De to vil nå få behandling av helsepersonell. En politibåt er nå fremme ved seilbåten, og et redningshelikopter har også rykket ut..

NRK - 1 time siden

Seilbåt i ferd med å synke

En politibåt har rykket ut til en seilbåt med to personer som er i ferd med å synke i Boknafjorden i Rogaland, opplyser politiet på Twitter. Et redningshelikopter er også på stedet..

NRK - 1 time siden

Har gått seg vill i Hallingskarvet

Politiet er varslet om to turgåere som har gått seg vill i fjellområdet Hallingskarvet. De to er ute og går i terrenget, og politiet vet hvor de er. Politiet sier til NRK de vurderer hvilke tiltak de skal sette i gang for å hjelpe de to turgåerne..

NRK - 1 time siden

KrF-topp vil samle valg hvert 4. år

Lokalvalg og stortingsvalg bør skje samtidig hvert fjerde år, mener Ingelin Noresjø, 2. nestleder i KrF. I dag er det stortingsvalg og lokalvalg annethvert år.

NRK - 1 time siden

Trump: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 1 time siden

Trum: Biden var tema i samtale

USAs president Donald Trump bekrefter at Joe Biden ble nevnt i telefonsamtalen med Ukrainas president Volodymyr Zelensky i juli. Trump sier han sa han ikke ville at «Biden og sønnen skulle bidra til mer korrupsjon i Ukraina», skriver New York Times..

NRK - 17 timer siden

Kvinne hentet opp av sjøen i Oslo

En kvinne i 20-årene ble natt til søndag reddet opp fra sjøen ved Tjuvholmen i Oslo. Et vitne hørte rop og observerte to personer som løp fra stedet. Politiet ble først varslet om hendelsen klokken 3.

NRK - 2 timer siden

Bok: Feil kan ha bidratt til ulykke

Feil under flytting av Kielland-plattformen kan ha bidratt til at den senere veltet og at 123 mennesker omkom i 1980. Det er konklusjonen i en ny bok om plattformulykken, skrevet av journalist og forfatter Tommas Torgersen Skretting..

NRK - 3 timer siden

– Stena Impero løslates «snart»

Det svenskeide tankskipet Stena Impero vil snart bli løslatt, sier en iransk tjenestemann til Fars News, melder Reuters. Det svenskeide tankskipet har vært holdt i iransk varetekt siden 19. juli.

NRK - 4 timer siden

Gir regnskogmilliarder til Gabon

Norge vil gi opptil 150 millioner dollar til Gabon dersom landet lykkes med å bevare regnskog, bekrefter Klima- og miljødepartementet til NRK før FNs klimatoppmøte i New York mandag. Avtalen gjelder for skogbevaring i Gabon i tidsperioden 2016-2025..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt