NRK > Nyheter

Tuesday, 25 June, 05:20

NRK - 13 Jun 19 kl. 02:52

Åpner for homoekteskap i Ecuador

Ecuadors høyeste rettsinstans har gitt to homofile par lov til å gifte seg. Anerkjennelsen av likekjønnede ekteskap i praksis kan føre til lovendring. Avgjørelsen blir sett som en milepæl for det katolske landet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ecuador

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, homoekteskapi , Ecuador
Aftenposten - 13 Jun 19 kl. 05:32

Høyesterett i Ecuador sier ja til homoekteskap

Ecuadors høyeste rettsinstans har gitt to homofile par lov til å gifte seg. Anerkjennelsen av likekjønnede ekteskap i praksis kan føre til lovendring..

NRK - 12 Apr 19 kl. 18:14

Arrestert svenske i Ecuador løslatt

En svensk mann med forbindelser til Wikileaks som ble arrestert i Ecuador er avhørt og løslatt, det bekrefter Ecuadors ambassade i Sverige overfor SVT..

NRK - 22 Feb 19 kl. 11:54

Jordskjelv i Ecuador

Det har vært et stort jordskjelv i Ecuador i Sør-Amerika. Skjelvet hadde en styrke på 7,7 og hadde episenter i et område sørøst i landet nær grensa til Peru, melder nyhetsbyrået Reuters..

Aftenposten - 21 Jun 19 kl. 23:03

Svensk programmerer løslatt fra fengsel i Ecuador

Den svenske programmereren Ola Bini, som har tilknytning til WikiLeaks og som har sittet fengslet i Ecuador siden april, ble fredag løslatt..

NRK - 13 Apr 19 kl. 15:24

Programmerer fengslet i Ecuador

En svensk programmerer er varetektsfengslet i Ecuador etter at han torsdag ble pågrepet og tatt inn til avhør. 36-åringen er mistenkt for å ha deltatt i en plan for å presse Ecuadors president fordi han ikke lenger ville beskytte Julian Assange..

NRK - 21 Jun 19 kl. 22:46

Svenske løslatt i Ecuador

Den svenske programmereren Ola Bini, som har tilknytning til WikiLeaks og som har sittet fengslet i Ecuador siden april, ble løslatt fredag, ifølge NTB.Bini får imidlertid ikke forlate landet mens etterforskningen pågår..

Aftenposten - 12 Apr 19 kl. 06:25

Assange-støttespiller pågrepet på vei ut av Ecuador

En støttespiller av Wikileaks-skaperen Julian Assange er pågrepet i Ecuador, opplyser landets innenriksminister. Personen skal være svensk..

VG - 13 Apr 19 kl. 15:39

Svensk programmerer fengslet i Ecuador

En svensk programmerer er varetektsfengslet i Ecuador etter at han torsdag ble pågrepet og tatt inn til avhør..

Aftenposten - 22 Feb 19 kl. 12:15

Kraftig jordskjelv i Ecuador

Et kraftig jordskjelv har rammet et område sørøst i Ecuador..

NRK - 01 Mar 19 kl. 11:05

Pakistan åpner luftrommet igjen

Pakistan åpner luftrommet sitt igjen for kommersiell trafikk. Nedstengningen har fått store ringvirkninger for flytrafikken i regionen. Ifølge nyhetsbyrået Reuters åpner luftrommet fredag klokka 16 lokal tid (12 norsk tid)..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Mann omkom i MC-ulykke

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring med motorsykkel ved Håkestadveien i Larvik i Vestfold mandag kveld. Det bekrefter politiet tirsdag morgen. Pårørende er varslet..

NRK - 1 time siden

Russland fikk tilbake stemmeretten

Europarådets parlamentarikerforsamling (PACE) vedtok tirsdag å gi Russland tilbake stemmeretten i forsamlingen, fem år etter annekteringen av Krim-halvøya. Det skjedde med 118 stemmer for, 62 mot og ti blanke stemmer..

NRK - 2 timer siden

Denguefeber fører til dødsfall

Helsedepartementet i Brasil melder at de har registrert en økning på 163 prosent i antallet personer som har omkommet av denguefeber det siste halvåret. Det kommer frem i en rapport fra helsedepartementet som ble offentlig fredag..

NRK - 4 timer siden

Maner til forsiktighet

FNs sikkerhetsråd ber alle aktørene rundt Persiabukta om å vise tilbakeholdenhet så ikke den spente situasjonen tilspisser seg mer. Det går frem i en uttalelse mandag kveld..

NRK - 5 timer siden

MC-ulykke i Larvik

Nødetatene rykke sent mandag kveld ut til en trafikkulykke langs Håkestadveien i Larvik kommune. En MC-fører har kjørt av veien. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 5 timer siden

Militærjunta avviser forslag

Militærjuntaen som styrer Sudan avviser et veikart for et sivilt ledet overgangsstyre, dagen etter at protestbevegelsen sa ja til utkastet som Etiopia står bak. Veikartet går ut på at det etableres en overgangsregjering..

NRK - 6 timer siden

Avviser dialog med USA

Forholdene ligger ikke til rette for dialog med USA, konstaterer Irans FN-ambassadør etter at president Donald Trump innførte nye sanksjoner. – Du kan ikke starte en dialog med noen som truer deg, som skremmer deg, sier Majid Takht Ravanchi..

NRK - 7 timer siden

Telefonproblemer i Nederland løst

Nødnumre til redningstjenester og politi sluttet å virke da store deler av Nederland sto uten telefonforbindelse i over tre timer mandag. Teleselskapet KPN meldte mandag kveld at forbindelsen er gjenopprettet..

NRK - 7 timer siden

Vindkraftmotstandere på terrorliste

«Ekstreme» vindmølle-demonstranter sidestilles med islamister og aktivister på ytre høyre i Nederlands nye trusselvurdering. Minst to selskaper har ifølge antiterrormyndigheten blitt påført milliontap og avlyst byggeprosjekter «av frykt for angrep»..

NRK - 7 timer siden

Norge gir 345 mill. til minerydding

Norge viderefører støtten til humanitær landminerydding med 345 millioner kroner i år. Støtten går til 20 land. Å rydde områder for miner gjør det mulig for fordrevne personer å komme tilbake, og slik at gjenoppbygging kan skje etter konflikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt