NRK > Nyheter

Søndag, 18 April, 07:00

NRK - 03 mars 21 kl. 10:57

Åpner for henrettelse ved skyting

Senatet i South Carolina i USA har stemt for å innføre skyting, i tillegg til elekstrisk stol, som lovlig henrettelsesmetode. Årsaken er at delstaten for tiden ikke kan henrette noen fordi de ikke har medikamentene som brukes til giftsprøytene..
Les mer på NRK


Les mer om:
South Carolina, USA

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, henrettelse, ved, skyting
NRK - 16 jan. 21 kl. 08:09

Ny henrettelse i USA

USA har gjennomført sin 13. føderale henrettelse, den siste mens Donald Trump har makten. Dustin Higgs er den tredje personen som er blitt henrettet med en giftsprøyte denne uken.

VG - 16 jan. 21 kl. 09:47

Trump har fått gjennomført sin 13. henrettelse

Bare fem dager før Joe Biden overtar som president, har USA gjennomført sin 13. føderale henrettelse, den siste mens Donald Trump har makten..

Aftenposten - 16 jan. 21 kl. 08:07

Trump-administrasjonens siste henrettelse er gjennomført

Aldri tidligere har en administrasjon brukt så mye ressurser på å få henrettet flest mulig før en ny president overtar….

VG - 27 jan. 21 kl. 11:34

Kongresskvinne uttrykte støtte for henrettelse av Nancy Pelosi

Enkelte av den nyvalgte republikanske kongresskvinnen Marjorie Taylor Greens handlinger på Facebook de siste årene blir av en republikansk talsmann omtalt som «svært opprørende»..

NRK - 16 feb. 21 kl. 17:36

Kjøpesentre åpner i Asker og Bærum

Asker og Bærum åpner kjøpesentrene fra og med torsdag. Det opplyser ordførerne i de to kommunene utenfor Oslo til Budstikka. Asker og Bærum har vært omfattet av de regionale tiltakene som nå oppheves.

NRK - 02 april 21 kl. 11:28

Åpner mottak for langvarig syke

Over 10.000 personer i Sverige som har fått påvist koronasmitte sliter med langvarig sykdom, melder SVT. Nå åpner helsemyndighetene et mottak i Huddinge kommune for koronapasienter som blir syke over lengre tid.

NRK - 08 april 21 kl. 07:35

Åpner for Bidens samferdselsplan

I USA åpner Republikanerne for å støtte samferdselsplanen til president Joe Biden, men ikke finansiere den ved å reversere skattekutt. Biden vil øke skatten for store selskaper og rike amerikanere for å finansiere planen på 17.000 milliarder dollar..

E24 - 09 jan. 21 kl. 08:59

17 hoteller i Bergen holder stengt: – Åpner ikke igjen før vi vet det blir permanent

– Åpning og stenging av hotellet er en dårlig løsning. Nå åpner vi ikke før det kan bli permanent, sier Alexander Grieg, som driver Opus XVI sammen med konen Britt Marie..

VG - 13 jan. 21 kl. 06:08

Solberg åpner for lettelser hvis smitten flater ut

Til helgen skal regjeringen revurdere de nasjonale coronatiltakene. Statsministeren åpner for å gå over til mer lokale tiltak hvis smittesituasjonen bedrer seg..

Aftenposten - 13 jan. 21 kl. 07:53

Statsministeren åpner for lettelser i tiltak hvis koronasmitten flater ut

Til helgen skal regjeringen revurdere de nasjonale koronatiltakene. Statsministeren åpner for å gå over til mer lokale….

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Jordskred i Tana, hytter evakuert

I Finnmark har et større jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana, melder Vegtrafikksentralen. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet..

NRK - 30 minutter siden

Mann tatt for knivstikking i Bergen

Ein mann i 20-åra er arrestert i Bergen, mistenkt for å ha stukke ein annan jamaldrande mann i hals/nakke med kniv. Den skadde mannen er sendt til Haukeland sjukehus, med uavklarte skadar, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

33 anmeldt for festbråk i Oslo

Politiet i Oslo har i natt anmeldt ialt 33 personer for brudd på smittevernreglene. Det skal dreie seg om fester på Vindern, Bekkelaget og i sentrum,..

NRK - 45 minutter siden

Jordskred i Tana ødela fylkesvei

I Finnmark har et jordskred tatt med seg rundt 250 meter av fylkesvei 98 ved Steinvik i Tana. Tre personer er evakuert fra et hyttefelt i nærheten. Det er ikke tegn på at folk er tatt av jordskredet, opplyser politiet..

NRK - 45 minutter siden

Tyskland vil gi asyl til afghanere

Tyskland bør gi asyl til afghanere som har bistått under krigen i Afghanistan, mener forsvarsminister Annegret Kramp-Karrenbauer. Regjeringen jobber med å finne ut hvordan man kan få fortgang i å godkjenne slike søknader, sier hun til DPA..

NRK - 1 time siden

To menn pågrepet for attentatplaner

Russlands sikkerhetstjeneste FSB melder at et attentat mot Hviterusslands president Aleksandr Lukasjenko er avverget. Ifølge både hviterussisk og russisk sikkerhetstjeneste er to menn pågrepet i Moskva. Den ene har amerikansk statsborgerskap..

NRK - 1 time siden

150 nye koronatilfeller i Oslo

Det er registrert 150 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er elleve under snittet de sju foregående dagene. 150 tilfeller er 17 flere enn på fredag, og 23 flere enn samme dag forrige uke.

NRK - 2 timer siden

Grasbrann på Ormøya

I Vestfold måtte brannfolk og brannbåten «Havkatten» rykkje ut etter melding om grasbrann på Ormøya i Tønsberg. Om lag 300 kvadratmeter vart svidd av. Brannen kan ha starta i eit forlate bål, seier brannmester Ivar Paulsen..

NRK - 2 timer siden

Kjendisstøtte til Navalnyj

70 kjendiser fra flere land ber i et åpent brev Russlands president Vladimir Putin om å gi legehjelp til den fengslede regimekritikeren Aleksej Navalnyj. Han sultestreiker i fengselet for å få bedre legebehandling.

NRK - 2 timer siden

61 ordensforstyrrelser i Bergen

I Vest politidistrikt er det i natt loggført 61 ordensforstyrrelser og bråk. De fleste er i Bergen kommune, hvor politiet avsluttet rundt 20 fester..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt