Dagbladet > Nyheter

Søndag, 24 Januar, 21:49

Dagbladet - 24 nov. 20 kl. 01:11

Åpner for Biden

USAs president, Donald Trump, nekter fortsatt å erkjenne valgnederlaget. Men nå går han omsider med på å starte den formelle maktoverføringen til valgvinneren Joe Biden..
Les mer på Dagbladet Bilden deled av Dagbladet via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
USAs, Trump, Joe Biden, Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Åpner, for, Biden
NRK - 15 jan. 21 kl. 19:11

Pence gratulerer med seieren

Visepresident i USA, Mike Pence, har ringt påtroppende visepresident Kamala Harris for å gratulere henne og påtroppende president Joe Biden med valgseieren i det amerikanske presidentvalget. Det melder The New York Times. Telefonsamtalen mellom Pence og Harris ble den første de to holdt siden visepresident-debatten, høsten 2020.

NRK - 29 nov. 20 kl. 22:45

Biden har vrikket ankelen

USAs påtroppende president Joe Biden vrikket denne helgen ankelen, da han lekte med hunden sin Major. Biden skal for sikkerhets skyld undersøkes av lege, det opplyser Bidens team. Biden og kona adopterte nylig hunden Major..

NRK - 09 des. 20 kl. 22:58

Hunter Biden etterforskes for skatt

Hunter Biden, sønnen til USAs neste president Joe Biden, er under etterforskning av føderale myndigheter i en skattesak. Hunter Biden sier i en kort uttalelse at han ikke har gjort noe ulovlig..

NRK - 23 nov. 20 kl. 18:28

Biden vil gjøre Kerry til klimasjef

Joe Biden vil utnevne tidligere utenriksminister John Kerry til en ny stilling som klimasjef. Det vil Biden kunngjøre i morgen, skriver New York Times. Han vil også gjøre Avril Haines til den første kvinnelige sjefen for nasjonal etterretning..

NRK - 23 nov. 20 kl. 19:35

Stoltenberg har gratulert Joe Biden

Natos generalsekretær Jens Stoltenberg snakket mandag med USAs påtroppende president Joe Biden. – Jeg snakket akkurat med Joe Biden og gratulerte ham med valgseieren som USAs neste president, skriver Stoltenberg på Twitter..

NRK - 25 nov. 20 kl. 17:07

Biden får tilgang til etteretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 25 nov. 20 kl. 17:07

Biden får tilgang til etterretning

Påtroppende president Joe Biden vil mandag motta den første muntlige gjennomgangen av viktig etterretning. Det er den samme rapporten den sittende presidenten mottar. President Trump har inntil nylig hindret Biden tilgang til denne informasjonen..

NRK - 30 nov. 20 kl. 02:49

Kvinner skal snakke for Biden

Påtroppende president Joe Biden har satt sammen kommunikasjonsteamet som skal jobbe i Det hvite hus. De ledende stillingene er kun besatt av kvinner. Ifølge en uttalelse fra Biden er det første gang det skjer at kvinner har alle de ledende jobbene..

NRK - 30 nov. 20 kl. 03:12

Biden har brukket foten

USAs påtroppende president Joe Biden har to brudd i foten etter at han vrikket foten i helgen. Det opplyser Bidens lege til NBC News. Uhellet skjedde under lek med hunden Major, som Biden-paret nylig adopterte fra et omplasseringshjem for dyr..

NRK - 30 nov. 20 kl. 11:52

Biden vel kvinner til kommunikasjon

Påtroppande president Joe Biden har sett saman kommunikasjonsteamet som skal jobbe i Det kvite huset. Dei leiande stillingane har utelukkande gått til kvinner, melder nyheitsbyrået AP. Ifølge eit utsegn frå Biden er det fyrste gong dette skjer..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 45 minutter siden

Dette er tiltakene

Regjeringen la fram tiltak for nabokommunene til kommunene som allerede har strenge tiltak på grunn av mutasjonen..

Dagbladet - 1 time siden

Anbefaler smittetiltak i 15 kommuner

Helsedirektoratet anbefaler et sentralt vedtak som omfatter ytterligere 15 kommuner for å begrense spredningen av det engelske muterte viruset..

Dagbladet - 1 time siden

Anbefaler smittetiltak 15 kommuner

Helsedirektoratet anbefaler strengere smitteverntiltak i 15 kommuner..

Dagbladet - 2 timer siden

- Vi er klare til kamp

Bent Høie presenterer nye tiltak klokka 21.00..

Dagbladet - 4 timer siden

Vil ha tiltak for å begrense handleturer

Risikonivå fire og nødvendige tiltak for å redusere mobilitet med tanke på for eksempel handleturer over kommunegrensene, er Helsedirektoratets anbefalinger for kommunene som i kveld skal få nye tiltak..

Dagbladet - 5 timer siden

Trapper kraftig opp

FHI styrker kapasiteten for analyse av coronaprøver etter at den britiske mutanten er påvist i Nordre Follo. Det melder de på sine nettsider..

Dagbladet - 5 timer siden

11 nye tilfeller påvist

Nordre Follo kommune bekrefter søndag at det er påvist 11 nye tilfeller av virusmutasjonen i området..

Dagbladet - 6 timer siden

Frykter «Bærum-tilstander» i Sverige

Sverige stenger grensa mot Norge..

Dagbladet - 6 timer siden

Frykter «Bærums-effekt» i Sverige

Sverige stenger grensa mot Norge..

Dagbladet - 8 timer siden

Vil ikke endre fordelingsplan

Etterkommer ikke Raymond Johansens vaksinekrav..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt