Dagbladet > Kultur

Lørdag, 26 September, 04:03

Dagbladet - 11 des. 19 kl. 06:00

Å «tale Roma midt imot»

Når et lands myndigheter utøver lover og regelverk på en slik måte at det går ut over svakstilte mennesker, bør du som menneske og borger av landet reagere..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Roma

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Å tale, Roma, midt, imot
NRK - 20 jan. 20 kl. 21:44

Smittetiltak ved flyplass i Roma

I Italia er det innført kontroller ved flygninger til Roma fra Wuhan i Kina for å se etter mulig smitte blant passasjerene. Sannsynligheten for at viruset kommer til EU er lav, men kan ikke utelukkes, opplyser helsedepartementet i Roma ifølge NTB..

VG - 08 nov. 19 kl. 02:02

Kreftsyk Romøren Kong Haralds gjest i to dager

Midt under sin livs kamp mot kreftsykdommen har Bjørn Einar Romøren (38) vært kongeparets gjest i to dager. Torsdag var han guide for Kong Harald, Dronning Sonja og Slovenias president i Holmenkollen, før han på kvelden gjennomgikk ny strålebehandling i Tyskland..

P4 - 10 mars 20 kl. 05:46

- Kommuner må få ta imot flyktninger

- De kommunene som selv ønsker å ta imot flyktninger fra Hellas må få lov til dette. Det sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes til Dagsavisen. I dag legger han fram forslag på Stortiget om at regjeringen tilbyr Hellas å ta imot enslige, mindreårige asylsøkere og barnefamilier fra de overfylte flyktningleirene.

P4 - 03 sep. 20 kl. 06:25

Byene klare til å ta imot barn fra Moria

Norske byer står klare til å ta imot barn fra flyktningleiren Moria i Hellas - men ingen kommer. Byråd for kultur, mangfold og likestilling i Bergen, Kathrine Nødtvedt, sier Bergen har kapasitet til å ta imot flyktningene, siden korona har satt en stopper for de vanlige kvoteflyktningene. Regjeringen sa i mai at de ville ta imot barn fra Moria, men bare dersom åtte til ti land gjorde det samme..

P4 - 10 sep. 20 kl. 15:38

Vil ta imot 400 fra Moria

Frankrike og Tyskland, og flere EU-land, vi ta imot til sammen 400 enslige mindreårige asylsøkere fra Moria-leiren i Hellas. Det melder tyske medier. Det er ikke kjent hvor mange personer hvert av landene vil ta imot, eller hvilke andre EU-land som er med på avtalen.

P4 - 21 sep. 19 kl. 14:13

Thunberg skal tale for FN

Den svenske klimaaktivisten Greta Thunberg holder i dag kanskje sin livs viktigste tale når hun går opp på talerstolen i FNs hovedkontor i New York. 16-åringen skal der tale for statsledere og FNs generalsekretær António Guterres Med seg har hun tre andre aktivister som skal legge frem ideer til hvordan klimautfordringene kan møtes. De unge håper at budskapet når ut til verdens ledere som samles til det kommende klimatoppmøtet med verdens ledere i New York på mandag..

NRK - 16 okt. 19 kl. 05:59

Hongkong-leder avbrøt tale

Carrie Lam, leder i Hongkong, ble avbrutt midt i en tale, da flere i salen begynte å rope mens hun snakket. Lam skulle legge fram flere forslag, i et forsøk på å gjenopprette folks tillit til myndighetene. Lam forlot til slutt salen, ifølge Reuters..

Aftenposten - 14 juni 20 kl. 22:31

Macron fordømmer rasisme i tv-tale

I en TV-overført tale slår Frankrikes president Emmanuel Macron fast at han står kompromissløst imot enhver form for rasisme, antisemittisme og diskriminering..

VG - 21 aug. 20 kl. 03:12

I natt holder han sitt livs viktigste tale

Han var bare 30 år da han ble amerikansk senator, 47 år senere holder han sitt livs viktigste tale i et nærmest tomt rom, når han i natt formelt tar imot demokratenes nominasjon som deres presidentkandidat i hjemstaten Delaware..

Dagbladet - 20 des. 19 kl. 21:57

Dette gjør han i dag

Einar Gelius (60) har ikke vært redd for å tale kirken midt imot. Nå kommer han med bok om Jesus og Muhammed - og fortsetter å snakke om sex..

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 6 timer siden

På grensen til galskap

Ingvar Ambjørnsen briljerer i Ellings balansekunster..

Dagbladet - 10 timer siden

Fikk 200 000 følgere på én time

- Jeg tar dette skrittet fordi, som vi alle vet, er verden i trøbbel..

Dagbladet - 13 timer siden

Teigens triumf

«Fra null til gull – Jahn Teigen '78» handler om året Jahn Teigen fikk sitt store gjennombrudd. Boka viser fram alle Jahn Teigens gode sider. Og kanskje litt for få av hans dårlige..

Dagbladet - 14 timer siden

Hyller gigabøter

- All honnør til Konkurransetilsynet, sier Juritzen etter varsel om 500 mill. i bøter til fire forlagsgiganter..

Dagbladet - 15 timer siden

Dansk nederlag: - Hjerteskjærende

Skuespiller Thue Ersted Rasmussen mister sentral rolle i storserien «The Witcher»..

Dagbladet - 16 timer siden

Slik kjemper Broadway mot Trump

Unionen for skuespillere på Broadway erklærer sin støtte til Demokratenes presidentkandidat..

Dagbladet - 18 timer siden

Roper varsko til Oslo

Bjarte Hjelmeland er glad for at Bergens kulturliv får invitere tilbake til 200 publikummere, men advarer Oslo mot å innføre like strenge tiltak. Kulturminister Abid Raja mener Bergen gjorde helt rett i å stenge ned..

Dagbladet - Igår: 13:53

- Alt har røket

Den danske skuespilleren Mads Mikkelsen avslører at han ikke har hatt én skuespillerjobb siden coronakrisa inntraff..

Dagbladet - Igår: 11:48

Aldri vært mer fengende

Du har aldri hørt Fleet Foxes mer «popfiksert» enn på denne overraskende utgivelsen..

Dagbladet - Igår: 09:13

- Fullstendig absurd

Konkurransetilsynet varsler til sammen en halv milliard i gebyrer til aktørene for å ha samarbeidet ulovlig ved å dele konkurransesensitiv informasjon. De fire forlagene bestrider saken..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt