NRK > Nyheter

Saturday, 30 May, 14:22

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:38

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..
Les mer på NRK


Les mer om:
Owen Paterson, Boris Johnsons, EU, The Sun

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uakseptabel, brexitavtale
P4 - 22 Aug 19 kl. 18:36

- For sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron mener det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober. Macron møtte i dag Storbritannias statsminister Boris Johnson i Paris.

NRK - 17 Oct 19 kl. 11:46

Samde om brexitavtale

EUs brexitforhandlar Michel Barnier held pressekonferanse etter at det vart kjent at EU og Storbritannia er blitt samde om ei brexitavtale..

NRK - 17 Oct 19 kl. 11:37

Brexitavtale med EU er klar

Storbritannia og EU er blitt samde om ei brexitavtale, melder Reuters. Europakommisjonens president Jean-Claude Juncker skriv på Twitter at det er ei rettferdig og balansert avtale for både EU og Storbritannia..

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 13:31

May kritiserer Trump for uakseptabel språkbruk

President Donald Trumps utfall mot fire kongresskvinner var totalt uakseptabel, sier Storbritannias statsminister Theresa May..

NRK - 22 Aug 19 kl. 17:40

– For sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron møtte torsdag Storbritannias statsminister Boris Johnson i Paris for å diskutere brexit. Etterpå sa han at det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober..

P4 - 02 Sep 19 kl. 19:20

- Mer sannsynlig med brexitavtale

Det har blitt mer sannsynlig at Storbritannia skal klare å få til en Brexitavtale med EU. Det sa statsminister Boris Johnson i kveld. Men han advarte mot opposisjonsleder Jeremy Corbyns ønske om nyvalg, da han mener det vil ødelegge for framgangen med EU.

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 10:48

Direkteblogg: En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks, melder flere medier

Torsdag og fredag møtes EU-toppledere i Brussel i et antatt siste forsøk på å bli enige om en brexitavtale..

Hegnar.no - 22 Aug 19 kl. 19:10

Macron mener det er for sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron mener det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober.

P4 - 17 Oct 19 kl. 10:50

Merkel: Tror på Brexitavtale

Tysklands forbundskansler Angela Merkel sier at det fortsatt er mulig å få til en brexitavtale. Hun mener at det er utvikling i samtalene, men at det fremdeles er et stykke igjen før man er i mål. Det pågikk i natt intense samtaler mellom EU og britene.

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 18:07

På kanten av en brexitavtale, melder flere medier

Storbritannia og EU skal være enige om å opprette tollgrense i Irskesjøen, sier kilder til The Guardian. Et utkast til brexitavtale kan bli lagt fram allerede onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Syklist sendt til sykehus

En mann i 30-årene er sendt til Ullevål sykehus med mulige skader i ribbein og rygg, etter en trafikkulykke i Oslo gate i Oslo. Ulykken skjedde mellom mannen som syklet og en bilist. Bilistens førerkort er blitt beslaglagt..

NRK - 15 minutter siden

45 nye dødsfall i Sverige

I løpet av det siste døgnet har det blitt registrert 45 nye dødsfall i Sverige i forbindelse med koronaviruset, opplyser Folkhälsomyndigheten. Til nå har 4.395 personer dødd i landet etter påvist smitte av viruset..

NRK - 15 minutter siden

Slipper skatt på milliardinntekter

Oljefondsjef Nicolai Tangen slipper å betale norsk skatt på milliardinntektene fra AKO Capital, fordi de går til hans veldedige stiftelse, AKO Foundation. Det melder E24. Tangen understreker overfor avisen at fritaket ikke beriker ham personlig..

NRK - 1 time siden

Politimann drept i demonstrasjon

To betjenter i Federal Protective Service ble skutt under protester i Oakland, California i USA. Én av betjentene døde av skuddskadene. Det melder CNN.

NRK - 1 time siden

Eksplosjonsartet brann i båt

Sørøst politidistrikt melder om en eksplosjonsartet brann i en fritidsbåt ved Rjukan i Tinnsjøen. Personene i båten hoppet i vannet, og det iverksettes en redningaksjon..

NRK - 1 time siden

To betjenter skutt - én av dem døde

To betjenter i Federal Protective Service ble skutt under protester i Oakland, California i USA. Én av betjentene døde av skadene fra skuddene. Det melder CNN.

NRK - 1 time siden

Færre enn 30 innlagte i Norge

Det er nå 28 personer innlagt med covid-19 på norske sykehus, viser tall fra Helsedirektoratet. Det er to færre enn i går. Tre personer får behandling med respirator, to færre enn i går..

NRK - 1 time siden

Brann sprer seg - én kritisk skadd

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Én person er kritisk skadd som følge av brannen. Det brenner fremdeles kraftig i området, og åtte bo-enheter er nå ubeboelige..

NRK - 1 time siden

Brannen spredd til annen husrekke

Brannen i et hus på Haugenstua i Oslo har spredd seg til husrekken ved siden av, ifølge en privatperson i området. Politiet sier at én person er meldt skadet som følge av brannen, og at det fremdeles brenner kraftig i området..

NRK - 2 timer siden

Kina forbyr omsetning av hundekjøtt

Landbruksdepartementet i Kina har innført forbud mot omsetning av hundekjøtt og hunder for kjøttproduksjon. Det melder Dyrevernalliansen. Forbudet kommer i en oppdatert forskrift med liste over hvilke dyrearter det er tillatt å omsette for konsum..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt