NRK > Nyheter

Thursday, 14 November, 00:29

NRK - 15 Oct 19 kl. 23:38

«Uakseptabel» brexitavtale

Brexit-tilhenger og parlamentsmedlem Owen Paterson mener at statsminister Boris Johnsons avtale om å gå ut av EU er «absurd» og «uakseptabel», ifølge avisa The Sun. Britene går etter planen ut av EU 31. oktober og forhandler nå om en avtale..
Les mer på NRK


Les mer om:
Owen Paterson, Boris Johnsons, EU, The Sun

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Uakseptabel, brexitavtale
P4 - 22 Aug 19 kl. 18:36

- For sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron mener det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober. Macron møtte i dag Storbritannias statsminister Boris Johnson i Paris.

NRK - 17 Oct 19 kl. 11:46

Samde om brexitavtale

EUs brexitforhandlar Michel Barnier held pressekonferanse etter at det vart kjent at EU og Storbritannia er blitt samde om ei brexitavtale..

Hegnar.no - 15 Jul 19 kl. 13:31

May kritiserer Trump for uakseptabel språkbruk

President Donald Trumps utfall mot fire kongresskvinner var totalt uakseptabel, sier Storbritannias statsminister Theresa May..

NRK - 17 Oct 19 kl. 11:37

Brexitavtale med EU er klar

Storbritannia og EU er blitt samde om ei brexitavtale, melder Reuters. Europakommisjonens president Jean-Claude Juncker skriv på Twitter at det er ei rettferdig og balansert avtale for både EU og Storbritannia..

NRK - 22 Aug 19 kl. 17:40

– For sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron møtte torsdag Storbritannias statsminister Boris Johnson i Paris for å diskutere brexit. Etterpå sa han at det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober..

P4 - 02 Sep 19 kl. 19:20

- Mer sannsynlig med brexitavtale

Det har blitt mer sannsynlig at Storbritannia skal klare å få til en Brexitavtale med EU. Det sa statsminister Boris Johnson i kveld. Men han advarte mot opposisjonsleder Jeremy Corbyns ønske om nyvalg, da han mener det vil ødelegge for framgangen med EU.

Aftenposten - 17 Oct 19 kl. 10:48

Direkteblogg: En brexitavtale mellom EU og Storbritannia er i boks, melder flere medier

Torsdag og fredag møtes EU-toppledere i Brussel i et antatt siste forsøk på å bli enige om en brexitavtale..

Hegnar.no - 22 Aug 19 kl. 19:10

Macron mener det er for sent for en ny brexitavtale

Frankrikes president Emmanuel Macron mener det er for sent å diskutere en helt ny brexitavtale innen fristen 31. oktober.

P4 - 17 Oct 19 kl. 10:50

Merkel: Tror på Brexitavtale

Tysklands forbundskansler Angela Merkel sier at det fortsatt er mulig å få til en brexitavtale. Hun mener at det er utvikling i samtalene, men at det fremdeles er et stykke igjen før man er i mål. Det pågikk i natt intense samtaler mellom EU og britene.

Aftenposten - 15 Oct 19 kl. 18:07

På kanten av en brexitavtale, melder flere medier

Storbritannia og EU skal være enige om å opprette tollgrense i Irskesjøen, sier kilder til The Guardian. Et utkast til brexitavtale kan bli lagt fram allerede onsdag..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter kollisjon

To personer er fraktet til akuttmottaket ved Haukeland sykehus etter en front mot front-kollisjon i Seim i Nordhordland. Tilstanden deres er ukjent. Nødetatene ble varslet om ulykken på Lindåsvegen fra Seim mot Hundvin klokken 23.

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadet

En mann som onsdag kveld skal ha blitt utsatt for vold i området Kværnerdalen/Svartdalsparken i Oslo er ikke livstruende skadd. Mannen er kjørt til sykehus, melder Oslo-politiet. Ingen er så langt pågrepet i saken..

NRK - 2 timer siden

En person utsatt for vold i Oslo

En person ble i kveld utsatt for vold i Oslo, muligens med et stikkvåpen. Dette skjedde i området Kværnerdalen/Svartdalsparken, og vedkommende er kjørt til legevakta. Politiet opplyser at de søker etter tre unge menn, cirka 15 år og mørke i huden.

NRK - 3 timer siden

Trump og Erdogan snakkar:

NRK - 3 timer siden

Oslo får ny vassforsyning i 2028

Bystyret vedtok onsdag at Holsfjorden i Lier blir Oslos reservevassforsyning. Løysinga skal erstatte Maridalsvatnet som vasskjelde i krisetilfelle. Mattilsynet ville gi kommunen éin million kroner i dagbøter frå 21.

NRK - 3 timer siden

Containerskip blir slept vekk

Containerskipet Concordia som gjekk på grunne på Laupsneset i Vartdalsfjorden, blir no slept vekk av slepebåten Polar Rex. Det skal ikkje vere alvorlege skadar på skipet..

NRK - 4 timer siden

Sletta milliardar Facebook-kontoar

Det sosiale mediumet Facebook har sletta 5,4 milliardar falske kontoar hittil i år. Mange av dei blei sletta rett etter dei blei oppretta..

NRK - 4 timer siden

Storkontroll viste flere lovbrudd

En storkontroll på 20 fiskebruk i Lofoten og Vesterålen avdekket flere brudd på arbeidstidsbestemmelser og sosial dumping. På 19 av de kontrollerte bedriftene ble det avdekket brudd. – Det er kriminell virksomhet, sier forbundsleder..

NRK - 4 timer siden

Morales vil tilbake til Bolivia

Den avgåtte bolivianske presidenten Evo Morales seier han er klar til å reise tilbake til landet. Han oppheld seg i eksil i Mexico no. Han seier han kan vende tilbake til Bolivia for å roe ned situasjonen i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt