NRK > Nyheter

Onsdag, 21 April, 23:28

NRK - 04 mars 21 kl. 21:10

«Oransje» nivå i Osloskolen

Oslo vil etablere et «oransje» nivå for barnehager og grunnskolen i byen. Målet er å begrense antallet nærkontakter for elevene. Årsaken er at byen ikke har tid til å vente på justeringer i den såkalte trafikklysmodellen, sier skolebyråden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Osloskolen

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Oransjenivå i , Osloskolen
VG - 07 mars 21 kl. 12:56

FHI-nei til «oransje nivå» i skolen

Oslo kommune vurderer «oransje nivå» for skolene, men Folkehelseinstituttet vil ikke utvide fargespekteret i trafikklysmodellen..

NRK - 05 april 21 kl. 20:49

Farevarsel for snøskred

Det er fortsatt faregrad 4, oransje farevarsel for snøskred i Ofoten, Salten, Helgeland og Svartisen. Varslet er ventet å gjelde de neste dagene. I Lofoten og Vesterålen er det meldt om oransje farevarsel fra og med i morgen..

Dagbladet - 17 mars 21 kl. 10:16

Hver tiende Oslo-elev i karantene

I dag innføres de nye strenge tiltakene i Osloskolen. De siste tallene viser at nesten 10 000 elever allerede var i karantene og bare fikk hjemmeundervisning..

VG - 12 april 21 kl. 18:06

Skolepolitiker om lærere som varsler: – Blir mistenkeliggjort

Eks-lærer og bystyrepolitiker Bjørn Revil kritiserer varslingsrutinene i Osloskolen. – En del tilfeller viser at der lærere varsler, er det varslerne som blir mistenkeliggjort og får hele bevisbyrden på seg, advarer Revil..

VG - 18 april 21 kl. 04:50

Skolebyråden om kritikk av spesialundervisning: - Veldig alvorlig

Byråd Inga Marte Thorkildsen (SV) i Oslo tar det for gitt at Utdanningsetaten følger opp kritikken mot spesialundervisningen for noen av de mest utsatte elevene i Osloskolen..

NRK - 14 feb. 21 kl. 12:58

Strenge tiltak i deler av Italia

Det er innført strengere koronatiltak i fire italienske provinser etter økende smitte. Toscana, Liguria, Abruzzia og Trentino er fra i dag såkalte oransje soner, der barer og restauranter må stenge, og folk stort sett må holde seg i egne nabolag..

NRK - 06 mars 21 kl. 16:28

Polart lavtrykk på vei

Meteorologene oppgraderer til oransje farenivå for polart lavtrykk i Trøndelag. Det kan bli opp mot sterk storm enkelte områder. Varselet gjelder for både lørdag og søndag, opplyser varsom.

NRK - 10 mars 21 kl. 12:58

Oransje farevarsel for Sør-Norge

En rekke fjelloverganger i Sør-Norge er stengt eller har kolonnekjøring onsdag ettermiddag. På Østlandet er det ventet opp mot en halv meter snø. Flere av de viktigste veiene mellom øst og vest er stengt, blant dem riksvei 7 Hardangervidda, E16 Filefjell og riksvei 15 Strynefjell, skriver Vegtrafikksentralen vest på Twitter..

Aftenposten - 11 mars 21 kl. 06:20

Oransje farevarsel for snø i Sør-Norge: – Kjør forsiktig

En rekke fjelloverganger i Sør-Norge er stengt tirsdag morgen. På Østlandet har det kommet mye snø, og mer er ventet i….

NRK - 23 mars 21 kl. 12:50

To stormar råkar Nord-Noreg

Meteorologisk institutt har oppjustert farevarselet for Lofoten og Ofoten til oransje nivå. Det er venta kraftig vind i den nordlege landsdelen i morgon..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

To til sykehus etter elgpåkjørsel

To personer er kjørt til sykehus etter en elgpåkjørsel i Sørskogbygda i Elverum onsdag kveld. I tillegg er to personer kjørt til legevakt for sjekk. Innlandet politidistrikt opplyser på Twitter at skadegraden til de fire tenåringene er ukjent..

NRK - 15 minutter siden

Utsatt høringen av Meng Wanzhou

En dommer i Canada har utsatt høringen av finansdirektøren i mobilselskapet Huawei, Meng Wanzhou, til høsten. Hun ble pågrepet under en mellomlanding i Canada i 2018, og er tiltalt i USA for brudd på sanksjoner mot Iran og tyveri av teknologi. (AFP).

NRK - 30 minutter siden

Storbritannia kutter i bistanden

Den britiske regjeringen vil kutte det årlige bistandsbidraget fra 0,7 prosent til 0,5 prosent av brutto nasjonalprodukt. Avgjørelsen har ført til krass kritikk fra to hundre britiske hjelpeorganisasjoner, skriver Sky News..

NRK - 1 time siden

14-åring utsatt for tyveri

Like før klokka 21 fikk politiet melding om at en 14 år gammel gutt fikk frastjålet en gjenstand ved togstasjonen på Gausel i Stavanger. Gjerningspersonen skal også være en ung gutt. Politiet er i kontakt med fornærmede.

NRK - 1 time siden

Rømling fortsatt på frifot

Mannen som rømte fra et fengslingsmøte tirsdag ettermiddag, er fortsatt på frifot. Det bekrefter operasjonsleder i politiet, Marius Fosvold. Mannen er en av to siktede etter et tyveri av en snøfreser i Tønsberg natt til mandag..

NRK - 45 minutter siden

Stort ras sperrer fylkesvei i Alta

Et stort steinras har onsdag kveld gått over fylkesvei 8830 mellom Skillefjordbotn og Storekorsnes nord for Alta. Vegtrafikksentralen nord opplyser at det er flere løse steiner i fjellsiden som må fjernes ved hjelp av vann før veien kan åpnes igjen..

NRK - 45 minutter siden

Minst fire drept i bombeangrep

Minst fire personer er drept og tolv såret etter at en bilbombe gikk av utenfor et femstjernershotell i byen Quetta i Pakistan, ifølge politiet. Hotellet skal ofte ha besøk av politikere, byråkrater og utlendinger, opplyser assisterende politisjef..

NRK - 1 time siden

Fremdeles ingen pågripelser

Rundt ett døgn etter at en mann ble drept i Tønsberg, står politiet fortsatt uten konkrete mistenkte i saken. Ingen er foreløpig pågrepet, opplyser politiet. De har samlet inn en rekke videoopptak fra området som nå blir gjennomgått..

NRK - 1 time siden

Smitteutbrot på byggeplass

Det er påvist fleire tilfelle av koronaviruset ved ein byggeplass i Lillestrøm. Førebels har ti personar testa positivt. Det bekreftar ordførar Jørgen Vik i Lillestrøm kommune til Romerikes Blad..

NRK - 1 time siden

Over 1000 arresterte i Russland

Meir enn 1000 personar har vorte arresterte i Russland i samband med støttedemonstrasjonar for opposisjonsleiar Aleksej Navalnyj onsdag. Det melder observasjonsgruppa OVD Info..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt