VG > Økonomi

Friday, 06 December, 14:32

VG - 03 Dec 19 kl. 14:21

«Lance» sitter fortsatt fast – sender folk innover isen

NORDISHAVET (VG): Varslet uvær og problemer med å komme seg videre, gjør at «Lance» tirsdag sender mannskap for å møte polfarerne Børge Ousland og Mike Horn..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Nordishavet, Børge Ousland, Mike Horn

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Lancesitter fortsatt , fast, sender, folk, innover, isen
P4 - I førrgår: 13:38

"Lance" har kommet seg løs

Berginsskipet "Lance" har endelig kommet seg løs fra isen, etter å ha stått fast siden tidlig tirsdag morgen. Båten kjørte seg fast på vei for å plukke opp polfarerne Børge Ousland og Mike Horn. Mannskapet fikk båten løs ved å bruke motorsag, melder VG.

P4 - 03 Dec 19 kl. 13:30

Redningsbåt sitter fast

Bergingsskipet "Lance", som skal redde polfarerne Børge Ousland og Mike Horn, står nå fast i isen. I tillegg er det varslet storm i området, melder VG. Polfarerne har froststakader og kun mat for et par døgn til, men er ved godt mot - de skriver på sosiale medier at de fortsatt har håp om å bli hentet på torsdag.

Aftenposten - 03 Sep 19 kl. 09:46

Fem døde. Enorme ødeleggelser. Dødelig flom. Folk på taket. Monsterorkanen står bom fast over Bahamas.

Fem døde. Ødeleggelser «uten sidestykke». Folk som flykter til taket.

NRK - 20 Aug 19 kl. 00:41

Sender kystvakta til rasområdet

Politiet sender ikke egne mannskaper inn i rasområdet utenfor Narvik, av hensyn til mannskapenes sikkerhet. Men både havnevakta og kystvakta sender skip til området, for å få bedre oversikt, skriver lokalavisa Fremover..

P4 - 26 Nov 19 kl. 05:16

Ousland må hentes ut av polisen

Børge Ousland som sammen med en sør-afrikaner forsøker å krysse Polhavet fra Alaska til Svalbard på ski må hentes ut av et forskningsskip. Planen var at de skulle hentes med seilbåt ved iskanten nord for Svalbard. Men en talsperson for ekspedisjonen sier til NRK at de vil bli hentet av Norsk Polarinstitutts forskningsskip Lance fordi det er en sikrere løsning.

NRK - 11 Oct 19 kl. 18:02

Sender soldater til Saudi-Arabia

USA sender 3000 soldater til Saudi-Arabia. Det opplyser Pentagon. USA har allerede soldater i landet.

P4 - 26 Sep 19 kl. 21:36

Sender luftvernsystem til Saudi-Arabia

USA sender et luftvernsystem til Saudi-Arabia. Amerikanerne sender 200 soldater sammen med missiler til landet for å styrke forsvaret i kjølvannet av angrepet mot to oljeinstallasjoner tidligere denne måneden. Det militære utstyret skal gjøre Saudi-Arabia bedre rustet til å overvåke eventuelle angrep i de nordlige delene av landet.

Aftenposten - 15 Aug 19 kl. 21:00

Uhyrlig fordreining om Folk er folk | Bjønnulv Evenrud

Folk er folk har ikke betvilt hvor mange som døde under Holocaust..

NRK - 01 Oct 19 kl. 16:34

1000 druknet i Middelhavet

Over 1000 migranter døde i forsøket på å krysse Middelhavet så langt i år, ifølge tall fra FNs høykommissær for flyktninger. FN kaller det en «dyster milepæl» og ber om at EU igjen sender redningsbåter for å plukke opp folk..

Aftenposten - 4 timer siden

Vi sender direkte fra Starts siste trening før skjebnekampen

Fredag gjør Start siste forberedelser før den første kampen mot Lillestrøm søndag. Vi sender live her fra klokken 11.00..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Norge raknet mot Nederland: – Nå fikk vi en på tygga

KUMAMOTO (VG) (Norge-Nederland 28–30) Norge så ut til å gå mot en solid seier anført av Stine Bredal Oftedal. Så raknet det halvveis i kampen..

VG - 30 minutter siden

Folkebørsen: Bredal Oftedal best i norsk sammenbrudd

KUMAMOTO (VG) (Norge-Nederland 30–28) Stine Bredal Oftedal leverte en fantastisk 1. omgang, men etter å pause sprakk Norge som en ballong. Tapet for Nederland kan koste dyrt..

VG - 1 time siden

Kritisk til mediedekningen av polekspedisjonen: Minner om et realityshow

Dagsavisen-redaktør Lars West Johnsen etterlyser kritisk mediedekning av aksjonen for å hente ut polfarerne Børge Ousland og Mike Horn. – Minner til forveksling om et realityshow..

VG - 2 timer siden

De Grønne angriper Norges nye pengebinge

De Grønne-talsperson Arild Hermstad utfordrer: – Det er ikke realistisk at Sverdrup-plattformen skal pumpe opp olje i 50 år, slik planene er. – Glem det, sier han. Hermstad sier at nye store fremtidige funn må bli liggende..

VG - 3 timer siden

Wilma-drapet: En tredje person er pågrepet

Påtalemyndigheten holder kortene tett til brystet, men bekrefter at ytterligere en person er pågrepet i forbindelse med drapet på Wilma Andersson (17)..

VG - 3 timer siden

Se «Get Ready to be Boyzvoiced» på VG+

20 år er gått siden «superstjernene» M’Pete, Roar og Hot Tub fra tulle-boybandet «Boyzvoice» tok landet med storm. Nå kan du se kultfilmen «Get Ready to be Boyzvoiced» på VG+ frem til 3. januar..

VG - 3 timer siden

Camila Morrone (22) forsvarer kjærligheten til Leonardo DiCaprio (45)

Camila Morrone synes folk skal slutte å bry seg om aldersforskjellen på henne og Hollywood-kjæresten..

VG - 5 timer siden

Polfarerne drev 26 kilometer på isen i natt: – Mye kan skje

NORDISHAVET (VG) Vind og store bevegelser i isen skaper utfordringer. Polfarerne Børge Ousland og Mike Horn drev i natt 26 kilometer på isen, men er fortsatt «ekstremt motivert»..

VG - 5 timer siden

Lagerbäck forlenger med landslaget: – Veldig godt likt av spillerne

Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Landslagsspiller Tore Reginiussen mener avgjørelsen er veldig viktig..

VG - 5 timer siden

Lagerbäck forlenger med landslaget: - Veldig viktig

Lars Lagerbäck (71) har forlenget kontrakten med det norske fotballandslaget. Landslagsspiller Tore Reginiussen mener avgjørelsen er veldig viktig for landslaget..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt