NRK > Nyheter

Sunday, 18 August, 21:36

NRK - 11 Feb 19 kl. 22:40

«Konstruktivt» møte i Brussel

Storbritannias brexitminister Stephen Barclay møtte EUs sjefforhandler Michel Barnier i Brussel mandag kveld. En britisk representant sier flere samtaler vil finne sted i løpet av de kommende dagene etter det «konstruktive» møtet, skriver Reuters..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stephen Barclay, EUs, Michel Barnier, Brussel, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Konstruktivt, møtei , Brussel
Hegnar.no - 02 Aug 19 kl. 07:43

Kinas om tolløkningene: - Definitivt ikke et konstruktivt grep

Kinas utenriksminister sier USAs skjerping av tollsatser på kinesiske varer er lite konstruktivt om man skal finne en løsning på handelskonflikten..

Dagbladet - 24 Oct 18 kl. 06:00

Lite konstruktivt, Sylvi

I sin nye bok bruker Sylvi Listhaug harde ord om Den norske kirke. I en svært polariserende form anklager hun kirken for å ikke favne alle. Det er ikke konstruktivt..

NRK - 20 Jun 19 kl. 17:11

May: – Vi vil bidra konstruktivt

Statsminister Theresa May sier Storbritannia vil bidra konstruktivt i EU-sammenheng så lenge de er medlem av unionen. – Så lenge vi er medlem av EU, vil vi opptre i henhold til våre plikter og rettigheter, sa May på vei inn til et EU-toppmøte..

VG - 12 Oct 18 kl. 12:19

Et konstruktivt forslag

Ideen om et 11. skoleår er et konkret og konstruktivt forslag til hvordan man kan håndtere det økende problemet med ungdom som faller utenfor både skole- og arbeidsliv..

NRK - 13 May 19 kl. 09:59

Pompeo til Brussel

USAs utenriksminister Mike Pompeo har utsatt en tur til Russland og reiser til Brussel for å diskutere presserende saker, blant annet Iran. Ifølge EUs utenrikssjef Federica Mogherini gjenstår det å se hvilke møter som vil bli holdt i Brussel..

Aftenposten - 17 Jun 19 kl. 10:52

Det ligger fortsatt en bombe under EØS-avtalen. Det var gaven LO-sjefene hadde med til bursdagsfeiring i Brussel.

BRUSSEL (Aftenposten): LO-leder Hans-Christian Gabrielsen var invitert til EØS-avtalens 25-årsfeiring i Brussel. Gaven han hadde med, var ikke pakket inn i glanset papir..

Aftenposten - 30 Jun 19 kl. 11:35

Nå står slaget om Europas toppjobber. Den mektigste har bodd på hotell i Brussel i fem år.

BRUSSEL (Aftenposten): Jean-Claude Juncker er EUs mektigste mann. Han har bodd på hotell i Brussel i fem år, men mener NATO-sjef Jens Stoltenberg bor bedre..

VG - 21 Mar 19 kl. 17:17

Drama i Brussel: EU-topper vil kaste ut britene uten brexitavtale

BRUSSEL (VG) Bak stengte dører i Brussel driver EU-lederne nå nervekrig med den britiske statsministeren Theresa May, som vil utsette brexit og bruddet med EU fra neste fredag, og til 30. juni..

Hegnar.no - 21 Mar 19 kl. 10:22

Corbyn til Brussel

Labour-leder Jeremy Corbyn reiser torsdag til Brussel for å diskutere en alternativ Brexit-plan..

NRK - 08 Dec 18 kl. 17:47

400 arrestert i Brussel

Belgisk politi brukte lørdag tåregass og vannkanoner mot en "gule vester"- demonstrasjon i Brussel. Ifølge AFP ble rundt 400 av demonstrantene arrestert. Protestene er inspirert av demonstrasjonene mot drivstoffavgifter i Frankrike..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Obama-trøye solgt for ca. 1 million

En basketballtrøye som antas å ha tilhørt Barack Obama på 1970-tallet, er solgt på auksjon i Dallas i Texas for 120.000 dollar, rundt en million kroner. Den tidligere amerikanske presidenten var aktiv på basketlaget på Punahou High School i Hawaii..

NRK - 15 minutter siden

Leteaksjon etter eldre kvinne

Det er satt i gang en større leteaksjon etter en kvinne i 70-årene forsvant fra et sykehjem i Øygarden i Hordaland. Hun ble sist sett ved 15-tiden i ettermiddag, melder politiet..

NRK - 15 minutter siden

Ap og Frp svakere i Trondheim

Arbeiderpartiet går kraftig tilbake på en ny meningsmåling for Trondheim, sammenlignet med kommunevalget i 2015. Da fikk de 41,5 prosent av stemmene. I den ferske målingen har de 27,7 prosent.

NRK - 45 minutter siden

Rødt: – Latterlig av Frp

– Det er helt latterlig at Frps selvforskyldte bompengepanikk kan føre til regjeringskrise, sier Rødt-leder Bjørnar Moxnes. Fremskrittspartiet og Venstre er uenige om et utkast til bompengeavtale for regjeringen..

NRK - 45 minutter siden

Vil auka statleg støtte til Bybanen

Bybanen kan få 4,6 milliardar kroner i statleg tilskot til bybaneutbygginga i Bergen. Staten dekker frå før av 50 prosent av kostnadane, men no vil Frp auka det til 70 prosent. Det var BA som omtala saka først..

NRK - 1 time siden

Tiltalt for vold og trusler i 16 år

En 74 år gammel mann må tirsdag møte i Oslo tingrett, tiltalt for omfattende vold og trusler mot sin tidligere kone og deres fem barn. Mannen skal ifølge tiltalen ha brukt fysisk og psykisk vold gjennom 16 år. det er satt av tre uker til rettssaken..

NRK - 1 time siden

4000 evakuert på Gran Canaria

Om lag 4000 personer er evakuert som følge av flere store skogbranner på Gran Canaria i Spania. Flere fly og helikoptre jobber med å slukke brannene som har rast i flere dager. Flere veier er stengt på grunn av brannene..

NRK - 11 timer siden

Norske epler og plommer i butikker

Innhøstingen av norske epler og plommer er i gang, og snart vil det være mulig å finne i butikkene, ifølge Landbruksdirektoratet. De opplyser at Vestlandet er godt i gang med innhøsting av plommer, mens på Østlandet har plommehøsten så vidt startet..

NRK - 1 time siden

Ikke livstruende skadd

Den ti år gamle gutten som ble fraktet til sykehus med alvorlige skader etter en båtulykke ved Bjerkvik i Nordland, er ikke livstruende skadd. Det opplyser politiet. Tre personer var om bord.

NRK - 1 time siden

MDG: – Krise for byene

Talsperson for Miljøpartiet de grønne, Une Bastholm, mener forslaget til bompengeavtale som frps landsstyre har sagt ja til vil bety krise for byene.– Den er en oppskrift på kø, kork og kaos, skitten luft og dårligere byer, sier Bastholm..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt