NRK > Nyheter

Friday, 19 April, 10:45

NRK - 11 Feb 19 kl. 22:40

«Konstruktivt» møte i Brussel

Storbritannias brexitminister Stephen Barclay møtte EUs sjefforhandler Michel Barnier i Brussel mandag kveld. En britisk representant sier flere samtaler vil finne sted i løpet av de kommende dagene etter det «konstruktive» møtet, skriver Reuters..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stephen Barclay, EUs, Michel Barnier, Brussel, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Konstruktivt, møtei , Brussel
Dagbladet - 24 Oct 18 kl. 06:00

Lite konstruktivt, Sylvi

I sin nye bok bruker Sylvi Listhaug harde ord om Den norske kirke. I en svært polariserende form anklager hun kirken for å ikke favne alle. Det er ikke konstruktivt..

VG - 12 Oct 18 kl. 12:19

Et konstruktivt forslag

Ideen om et 11. skoleår er et konkret og konstruktivt forslag til hvordan man kan håndtere det økende problemet med ungdom som faller utenfor både skole- og arbeidsliv..

VG - 21 Mar 19 kl. 17:17

Drama i Brussel: EU-topper vil kaste ut britene uten brexitavtale

BRUSSEL (VG) Bak stengte dører i Brussel driver EU-lederne nå nervekrig med den britiske statsministeren Theresa May, som vil utsette brexit og bruddet med EU fra neste fredag, og til 30. juni..

Hegnar.no - 21 Mar 19 kl. 10:22

Corbyn til Brussel

Labour-leder Jeremy Corbyn reiser torsdag til Brussel for å diskutere en alternativ Brexit-plan..

NRK - 08 Dec 18 kl. 17:47

400 arrestert i Brussel

Belgisk politi brukte lørdag tåregass og vannkanoner mot en "gule vester"- demonstrasjon i Brussel. Ifølge AFP ble rundt 400 av demonstrantene arrestert. Protestene er inspirert av demonstrasjonene mot drivstoffavgifter i Frankrike..

NRK - 24 Nov 18 kl. 10:24

May til Brussel

Statsminister i Storbritannia, Theresa May, reiser i dag til Brussel for å møte EU-presidentane Jean Claude Juncker og Donald Tusk. Går alt etter planen skal skilsmisseavtalen mellom Storbritannia og EU signerast på toppmøtet i morgon..

NRK - 21 Nov 18 kl. 18:22

May til Brussel for å redde brexit

Storbritannias statsminister Theresa May er ankommet Brussel for å diskutere brexit direkte med EU-siden. May ble møtt av EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker da hun ankom hovedkvarteret i Berlaymont..

Aftenposten - 18 Nov 18 kl. 15:14

Advarer Theresa May mot de «mørke kreftene» i Brussel

Avgått brexitminister ber Theresa May om ikke å finne seg i mobbingen fra Brussel, men å være tøffere i forhandlingene om en skilsmisseavtale med EU..

NRK - 24 Dec 18 kl. 12:26

Skyting i Brussel

En mann skal ha avfyrt tre skudd inn gjennom et restaurantvindu i en handlegate i Brussel mandag morgen, melder nyhetsbyrået Reuters. Ingen ble skadet under skytingen. Motivet bak er uklart, men det skal ikke være mistanke om terror..

NRK - 24 Nov 18 kl. 19:45

May i Brussel for å førebu toppmøte

Storbritannias statsminister Theresa May er på plass i Brussel for ein siste runde med samtalar før EU-toppmøtet søndag. Dersom alt går alt etter planen blir skilsmisseavtalen mellom Storbritannia og EU signerert på dette møtet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Macron møter UNESCO

Den franske presidenten Emmanuel Macron skal møte representantar frå UNESCO, og det er venta at dei skal diskutere oppbygginga av den brannskadde Notre Dame-katedralen. UNESCO har tidlegare sagt at dei vil støtte arbeidet..

NRK - 45 minutter siden

FN evakuerer folk frå Libya

FN har evakuert 163 flyktningar frå Libya til Niger etter kampar om den libyske hovudstaden Tripoli. Over 3000 er framleis fanga i konfliktområdet. Dette er første evakuering sidan opptrappinga av konflikten i Libya starta for to veker sidan..

NRK - 45 minutter siden

Minst 13 døde etter takkollaps

I Sør-Afrika mista minst 13 menneskjer livet då taket på ei kyrkje raste saman under ei gudsteneste torsdag kveld. Hendinga skjedde utanfor Durban. Taket kollapsa som ei følgje av kraftig regn, seier ein talsperson for lokale styresmakter..

NRK - 1 time siden

Drepen kvinne var journalist

Kvinna som vart drepen i Derry i Nord-Irland i natt, var journalist. 29-åringen vart drepen då nokon skaut under opptøyane seint torsdag kveld. Politiet ser på hendinga som ei terrorhending og mistenker at Nye IRA står bak..

NRK - 1 time siden

Brann på Løvstakken i Bergen

Brannvesenet har starta sløkking, og sivilforsvaret er kalla inn, etter at det tok til å brenna i terrenget på Løvstakken i Bergen. Det skal førbels ikkje vera fare for at brannen spreier seg mot hus..

NRK - 1 time siden

Hest redda opp

Hesten som gjekk gjennom isen på Grue Finnskog i Hedmark i dag tidleg er redda opp, og blir sjekka av veterinær. Det opplyser politiet. Hesten gjekk gjennom isen ved innsjøen Røgden ved svenskegrensa..

NRK - 1 time siden

Hest har gått gjennom isen

En hest har gått gjennom isen i Grue i Finnskog i Hedmark. Ifølge politiet skjedde hendelsen trolig under kjøring eller trening. Kusken er i god behold, men nødetatene forsøker nå å berge hesten..

NRK - Igår: 15:46

Auka snøskredfare

Snøskredvarslinga melder om auka snøskredfare i Møre og Romsdal torsdag og fredag. Faren aukar frå nivå 1 til 2, det vil seie moderat nivå..

NRK - Igår: 16:01

Alle tre rosevinduene er intakte

De tre store glassmaleriene, de såkalte rosevinduene, i Notre-Dame er intakte etter brannen, opplyser Frankrikes kulturminister. De tre vinduene fra 1200-tallet har overlevd brannen, men strukturen rundt som holder dem på plass, har fått skader..

NRK - Igår: 16:04

To til sykehus etter tog-kollisjon

To personer er sendt til sjekk på sykehus etter at et tog kjørte på en varebil i Ronglan i Levanger..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt