NRK > Nyheter

Saturday, 23 February, 12:04

NRK - 11 Feb 19 kl. 22:40

«Konstruktivt» møte i Brussel

Storbritannias brexitminister Stephen Barclay møtte EUs sjefforhandler Michel Barnier i Brussel mandag kveld. En britisk representant sier flere samtaler vil finne sted i løpet av de kommende dagene etter det «konstruktive» møtet, skriver Reuters..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Stephen Barclay, EUs, Michel Barnier, Brussel, Reuters

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Konstruktivt, møtei , Brussel
Dagbladet - 24 Oct 18 kl. 06:00

Lite konstruktivt, Sylvi

I sin nye bok bruker Sylvi Listhaug harde ord om Den norske kirke. I en svært polariserende form anklager hun kirken for å ikke favne alle. Det er ikke konstruktivt..

VG - 12 Oct 18 kl. 12:19

Et konstruktivt forslag

Ideen om et 11. skoleår er et konkret og konstruktivt forslag til hvordan man kan håndtere det økende problemet med ungdom som faller utenfor både skole- og arbeidsliv..

NRK - 08 Dec 18 kl. 17:47

400 arrestert i Brussel

Belgisk politi brukte lørdag tåregass og vannkanoner mot en "gule vester"- demonstrasjon i Brussel. Ifølge AFP ble rundt 400 av demonstrantene arrestert. Protestene er inspirert av demonstrasjonene mot drivstoffavgifter i Frankrike..

NRK - 24 Nov 18 kl. 10:24

May til Brussel

Statsminister i Storbritannia, Theresa May, reiser i dag til Brussel for å møte EU-presidentane Jean Claude Juncker og Donald Tusk. Går alt etter planen skal skilsmisseavtalen mellom Storbritannia og EU signerast på toppmøtet i morgon..

NRK - 21 Nov 18 kl. 18:22

May til Brussel for å redde brexit

Storbritannias statsminister Theresa May er ankommet Brussel for å diskutere brexit direkte med EU-siden. May ble møtt av EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker da hun ankom hovedkvarteret i Berlaymont..

Aftenposten - 18 Nov 18 kl. 15:14

Advarer Theresa May mot de «mørke kreftene» i Brussel

Avgått brexitminister ber Theresa May om ikke å finne seg i mobbingen fra Brussel, men å være tøffere i forhandlingene om en skilsmisseavtale med EU..

NRK - 24 Nov 18 kl. 19:45

May i Brussel for å førebu toppmøte

Storbritannias statsminister Theresa May er på plass i Brussel for ein siste runde med samtalar før EU-toppmøtet søndag. Dersom alt går alt etter planen blir skilsmisseavtalen mellom Storbritannia og EU signerert på dette møtet..

NRK - 24 Dec 18 kl. 12:26

Skyting i Brussel

En mann skal ha avfyrt tre skudd inn gjennom et restaurantvindu i en handlegate i Brussel mandag morgen, melder nyhetsbyrået Reuters. Ingen ble skadet under skytingen. Motivet bak er uklart, men det skal ikke være mistanke om terror..

NRK - 20 Nov 18 kl. 12:35

May reiser til Brussel

Onsdag reiser Storbritannias statsminister Theresa May til Brussel for å møte EU-kommisjonens president Jean-Claude Juncker, opplyser EU-kommisjonens talsperson Margaritis Schinas..

NRK - 14 Oct 18 kl. 15:58

Britenes brexitminister til Brussel

Storbritannias brexitminister Dominic Raab kommer søndag ettermiddag til Brussel for å forhandle ansikt til ansikt med EUs forhandlingsleder Michel Barnier. EU og Storbritannia skal den siste uka ha kommet vesentlig nærmere enighet om en avtale..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

India:93 døde av alkoholforgiftning

Minst 93 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 15 minutter siden

VM-gull til Johaug

Therese Johaug var fullstendig overlegen på 15 kilometer skibytte i VM i Seefeld i dag. Hun gikk i mål nesten ett minutt før nummer to, Ingvild Flugstad Østberg. Dermed ble det både gull og sølv på Norge.

NRK - 45 minutter siden

Overgripere ble beskyttet

Den tyske kardinalen Reinhard Marx innrømmer lørdag at dokumenter som omhandler prester som misbrukte barn seksuelt, ble ødelagt, eller i andre tilfeller aldri opprettet. Dette kommer fram under Pavens møte i Roma om seksuelt misbruk i kirken.

NRK - 1 time siden

Bergensbanen kan bli kinesisk

Kinesiske MTR er blant selskapene som har meldt sin interesse for å overta driften av Bergensbanen. NSB skal ikke lenger ha monopol på togdriften og må delta i anbudskonkurransen. Før jul blir det klart hvem som skal drive Bergensbanen i framtiden..

NRK - 1 time siden

India:84 døde av alkoholforgiftning

Minst 84 personer er døde og rundt 200 er innlagt på sykehus etter å ha drukket metanolholdig hjemmebrent i delstaten Assam nordøst i India..

NRK - 2 timer siden

Sendt til sykehus med hodeskader

Personen som ble funnet bevisstløs i Brugata i Oslo er sendt til sykehus med hodeskader, sier operasjonsleder Tore Solberg, til NRK. Politiet tror mannen ble slått ned, og leter etter fire gjerningspersoner..

NRK - 2 timer siden

Mann til sykehus med stikkskader

En mann i begynnelsen av 30-årene er innlagt på sykehus med alvorlige stikkskader etter slagsmål i en leilighet i Porsgrunn fredag kveld. Tre menn er siktet. Fornærmedes tilstand ble betegnet som alvorlig i natt..

NRK - 2 timer siden

Guaidó prøver å få inn nødhjelp

Store mengder nødhjelp er kjørt fram mot grensen mellom Colombia og Venezuela, hvor opposisjonsleder Juan Guaidó prøver å organisere innsatsen. Mat og medisiner kan komme inn i Venezuela dersom hæren, som støtter Nicolás Maduro, tillater det..

NRK - 3 timer siden

Anbefalt tvunget psykisk helsevern

Mannen som mandag ble pågrepet og siktet for drapet på Bjørg Marie Skeisvoll Hereid i Haugesund ble anbefalt tvunget psykisk helsevern i 2017. Men saken ble henlagt og mannen slapp fri, det skriver Dagbladet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt