VG > Økonomi

Thursday, 23 May, 16:56

VG - 20 Apr 19 kl. 15:28

«Gule vester» tenner branner i Paris – blander Notre-Dame inn i protestene

Påskeaften skaper demonstrasjonsbevegelsen «Gule vester» nytt kaos i den franske hovedstaden..
Les mer på VG


Les mer om:
Paris, Notre-Dame

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Gule, vester, tenner, branneri , Paris, blander, Notre-Dame, inn i protestene
Hegnar.no - 12 May 19 kl. 08:02

Mindre oppslutning for de gule vester

Tusener av demonstranter fra gule vester-bevegelsen demonstrerte igjen i Frankrike lørdag. Men frammøtet var langt dårligere enn i foregående protester..

NRK - 29 Dec 18 kl. 17:03

Stadig færre gule vester

Mindre grupper med demonstranter i gule vester møtte for sjuende helg på rad opp til en ny protest mot president Emmanuel Macron i flere franske byer. For bare noen uker siden var det titusenvis som møtte i gatene i Frankrike..

Dagbladet - 16 Mar 19 kl. 12:56

Gule vester støtte sammen med politi

Gule vester-demonstranter støtte lørdag sammen med politiet i nærheten av Triumfbuen i Paris da de innledet sin 18. uke med protester..

VG - 16 Mar 19 kl. 13:12

Gule vester støtte sammen med politi

Gule vester-demonstranter støtte lørdag sammen med politiet i nærheten av Triumfbuen i Paris da de innledet sin 18. uke med protester..

Hegnar.no - 28 Apr 19 kl. 08:26

Gule vester demonstrerte i Frankrike igjen

For 24. helg på rad demonstrerte gule vester-aktivister i Frankrike. Mens det gikk rolig for seg i Paris, brukte politiet tåregass mot demonstranter i Strasbourg..

NRK - 30 Dec 18 kl. 02:12

Tåregass mot gule vester i Paris

Mindre grupper med demonstranter i gule vester møtte for 7. helg på rad opp til nye protester mot president Emmanuel Macron i flere franske byer. Oppmøtet var lørdag beskjedent, men det endte med at politiet brukte tåregass og flere ble arrestert..

NRK - 16 Mar 19 kl. 15:52

Gule vester plyndret butikker

Det gikk voldsomt for seg da Gule vester-aksjonister støtte sammen med politi under nye demonstrasjoner i Paris. Butikker ble plyndret og en bank satt i brann. En talsmann for brannvesenet opplyser at minst elleve mennesker ble skadd..

Aftenposten - 12 Jan 19 kl. 16:54

Gule vester-inspirerte demonstranter inntar London

Flere tusen demonstranter inspirert av den franske gule vester-bevegelsen inntok gatene i London lørdag med krav om slutt på regjeringens innstrammingstiltak..

Hegnar.no - 16 Mar 19 kl. 20:24

Gule vester plyndret butikker i Paris

Det gikk voldsomt for seg da Gule vester-aksjonister støtte sammen med politi under nye demonstrasjoner i Paris. Butikker ble plyndret og en bank satt i brann..

Aftenposten - 16 Mar 19 kl. 13:38

Gule vester plyndret butikker i Paris

Gule vester-demonstranter støtte lørdag sammen med politiet i nærheten av Triumfbuen i Paris og plyndret butikker på Champs-Élysées..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Märtha bør snakke

Prinsesse Märtha Louise kom med skarp kritikk av pressen da hun og hennes nye kjæreste Durek Verrett holdt sitt foredrag «Prinsessen og sjamanen» i denne uka..

VG - 1 time siden

To skadd på båttur i Australia – ble truffet av flygende «sverdfisk»

To brødre i Australia fikk alvorlige kuttskader da de ble truffet av «sverdet» til en seilfisk som kom gjennom lufta mens de kjørte båt i 40 kilometer i timen..

VG - 2 timer siden

FN-toppsjef: Ber Norge hente hjem barn av norske IS-krigere

Generalsekretær Henrietta Fore i FNs sikkerhetsråd mener Norge er «ekstremt godt foreberedt» på å ta imot barn av nordmenn som har vært tilknyttet terrorgruppen IS..

VG - 22 timer siden

Hoder vil rulle i Storbritannia

Statsminister Theresa May har tatt så mange U-svinger at det knapt finnes et komplett alfabet igjen i hele Storbritannia..

VG - 11 timer siden

DNB-kunder belastet dobbelt igjen – omfanget er stort

DNB-kunder opplever torsdag morgen tekniske problemer som gjør at de har blitt trukket dobbelt ved betaling. Omfanget er stort, sier DNB..

VG - 16 timer siden

Irans øverste leder refser president Rouhani

Irans øverste leder, ayatolla Ali Khamenei, kritiserer landets mer moderate president og utenriksminister og sier han var imot atomavtalen fra 2015..

VG - 20 timer siden

Trump stormet ut fra møte med demokratene

Flere amerikanske medier melder at president Donald Trump langet ut mot Nancy Pelosi og deretter forlot et budsjettmøte i sinne..

VG - 22 timer siden

Therese (37) har fått nok av bompenger i Bergen: – Vi blir stengt ute

BERGEN (VG) De må ut med opp mot 30 kr for å komme seg på jobb, for å kjøre barna på trening, for å dra i butikken, eller for å møte venner i Åsane. Therese og naboene på Hetlebakken i Bergen har fått nok av bompenger..

VG - 23 timer siden

Justisdepartementet i USA utleverer Mueller-dokumenter

Justisdepartementet i USA har gått med på å utlevere enkelte dokumenter fra spesialetterforsker Robert Muellers gransking til Representantenes hus..

VG - Igår: 13:43

Varhaug-tiltalte brukte cannabis i tiden før drapet: – Øker sannsynligheten for psykose

JÆREN TINGRETT (VG) Ulike tester tatt av den tiltalte 18-åringen viser at han har brukt flere ulike narkotiske stoffer i perioden før drapet på Sunniva (13)..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt