E24 > Økonomi

Fredag, 10 Juli, 15:45

E24 - 24 aug. 19 kl. 20:01

«Fjellet»: Tidligere verdsatt til 1 milliard, solgt for 100.000

Den 635 mål store eiendommen på toppen av Beverly Hills har fått kallenavnet «Fjellet». Tomten var tidligere verdsatt til 1 milliard dollar, men ble solgt på tvangsauksjon til bare 100.000 dollar. .
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Beverly Hills

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Fjellet, Tidligere, verdsatt, til1 , milliard, solgt, for, 100.000
NRK - 12 feb. 20 kl. 11:28

Dyrare for hytte på fjellet

Prisane for fritidsbustadar på fjellet auka med 2,6 prosent det siste året. I gjennomsnitt kostar ei hytte på fjellet 2 millionar kroner. Frå februar i fjor til januar i år blei det selt 3.

NRK - 09 nov. 19 kl. 12:46

Sauer reddet ned fra fjellet

Søya og hennes to lam som har vært værfast i fjellet på Kvaløya i nesten to uker, er hentet ned fra fjellet med helikopter. Saken har engasjert mange, og det ble satt i gang kronerulling for å hjelpe sauene..

NRK - 13 sep. 19 kl. 15:49

Melder om mye snø i fjellet

Det er meldt om at det skal snø mye i fjellet i sør-Norge. Det kan bety an være lokalt vanskelige kjøreforhold. Meteorologene anbefaler derfor å beregne noe ekstra tid hvis du skal kjøre over fjellet og huske riktige dekk..

P4 - 06 juni 20 kl. 16:03

Flomfaren kan øke

Nye undersøkelser viser at det kan ligge mye mer snø i fjellet enn tidligere antatt. Det er i Innlandet, der det fra før var kjent at det er unormalt mye snø i fjellet, at NVE nå sier at snøsmeltingen har gått sakte. Dermed er faren for en skadeflom i Gudbrandsdalen og Mjøsa større enn prognosene de siste ukene har vist, melder NRK.

Klartale - 05 sep. 19 kl. 09:06

Nå kan fjellet Veslemannen rase

Faren for ras fra fjellet Veslemannen har vært stor lenge. Men nå beveger fjellet seg mye mer enn før..

NRK - 22 mai 20 kl. 20:13

Skiløperne på vei ned fra fjellet

Legen og redningsmannen som har gått for å møte skiløperne i fjellet, har fått kontakt med dem. – Alle har det bra. De starter turen ned av fjellet, skriver politiet på Twitter..

P4 - 12 jan. 20 kl. 14:36

Vanskelige forhold i fjellet

Skal du over fjellet mellom øst og vest i Sør-Norge i dag, må du være forebredt på at det kan ta lenger tid enn vanlig. Det er beskjeden fra Veitrafikksentralen. For mye vind i fjellet gjør at kjøreforholdene er vanskelige, og flere steder er det kolonnekjøring eller helt stengt, forteller trafikkoperatør Mari Aarrestad..

Aftenposten - 13 mars 20 kl. 12:42

DNT stenger hytter i fjellet

Turistforeningen ber folk utsette turer fra hytte til hytte i fjellet. For å ivareta sikkerheten for dem som allerede er ute i fjellet, holdes likevel de selvbetjente hyttene åpent..

P4 - 01 mars 20 kl. 07:21

To reddet fra fjellet

To menn som var meldt savnet på fjellet i Ullensvang i Hardanger ble i natt funnet sterkt nedkjølt. Mennene hadde gravd seg ned i snøen etter å ha fått problemer med snøscooteren sin. Det blåste kraftig og var dårlig sikt.

Aftenposten - 13 mars 20 kl. 12:42

Turistforeningen stenger hytter i fjellet

Turistforeningen ber folk utsette turer fra hytte til hytte i fjellet. For å ivareta sikkerheten for dem som allerede er ute i fjellet, har likevel de selvbetjente hyttene åpent..

Fler nyheter fra E24

E24 - 1 time siden

Sissener har tapt «to til tre prosent av fondet» på Tesla

Elon Musks Tesla er opp hele 510 prosent det siste året. Jan Petter Sissener, som lenge har vært kritisk til aksjen, har posisjonert seg for kursfall med salgsopsjoner..

E24 - 2 timer siden

Facebook-feil fører til store problemer for flere apper

En rekke mobilapper hvor brukeren er tilkoblet via Facebook, har problemer over store deler av verden fredag ettermiddag..

E24 - 2 timer siden

Apply vant kontrakt med Equinor verdt flere hundre millioner

Stavanger-bedriften skal bidra til å forlenge levetiden på Statfjord-feltet..

E24 - 2 timer siden

Spotify er nede over store deler av verden

Strømmetjenesten Spotify har store tekniske problemer. Over store deler av verden rapporteres det om feil ved tjenesten..

E24 - 3 timer siden

Reiselivsaktør: – 2020 er et katastrofalt år

Mange reiselivsbedrifter har etterlyst utenlandske turister. Nå åpner Norge for å ta imot turister fra blant annet Tyskland. Men etterspørselen etter norske feriereiser uteblir..

E24 - 3 timer siden

Satsar 200 millionar kroner på teknologisenter med yrkesskule

Veidekke skal bygga teknologisenter med yrkesskule for Siva, Unitech Energy Group og Los-Elektro..

E24 - 3 timer siden

Regjeringen åpner for reiser til de fleste europeiske land

Store land som Spania, Tyskland, Storbritannia, Frankrike og deler av Sverige åpnes for nordmenn. Fortsatt vil karanteneplikten gjelde for Portugal, Kroatia og andre østeuropeiske land..

E24 - 5 timer siden

Opplysninger til VG: Regjeringen vil åpne for de store ferielandene 15. juli

Regjeringen vil åpne for reiser til og fra de store ferielandene for nordmenn, får VG opplyst. Dermed ligger det an til at land som Spania, Italia og Hellas igjen kan få besøk av norske turister..

E24 - 5 timer siden

Reiseforsikringen følger UDs råd: – Reis kun på grønt lys

I dag vil utenriksdepartementet presentere nye reiseråd for nordmenn som ønsker å dra ut av landet. Forsikringsselskapene VG har vært i kontakt med opplyser at reiseforsikringen vil gjelde som vanlig på reiser som følger myndighetenes råd..

E24 - 6 timer siden

Nye reiseråd kan avgjøre sommeren for Tromsø-hotellet: – Bare tyskerne kan berge august

Norske turister har holdt liv i flere reiselivsbedrifter hittil i sommer. Men når fellesferien er over, er de avhengige av Europa..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt