E24 > Økonomi

Tirsdag, 20 April, 07:05

E24 - 04 mars 21 kl. 13:20

«Exit-leilighet» lagt ut på nytt for tre millioner mindre

Frogner-leiligheten ble ikke solgt i fjor vår. Nå er den lagt ut på nytt til en lavere pris, men kjøperen får ikke automatisk kunst og møbler med på kjøpet..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Exit-leilighet, lagtut på , nytt, for, tre, millionermindre
E24 - 18 mars 21 kl. 14:41

Høyres skatte-exit

Høyres exit fra egen skattepolitikk vitner om et parti i villrede. Det som står igjen av skattepolitikken er skreddersydd for landets én-prosent rikeste. En drømmesituasjon for virkelighetens Exit-menn..

E24 - 05 mars 21 kl. 17:15

Skattedirektøren om virkelighetens Exit: De aller rikeste får bistand til å unndra skatt

Skattedirektøren kjenner igjen modellene og strukturene Exit-karakterene bruker for å unngå skatt fra det virkelige liv. Men handlingen i serien representerer likevel en liten gruppe mennesker, mener hun..

NRK - 08 mars 21 kl. 11:14

699.000 har sette heile Exit

Totalt har 699.000 nordmenn strøyma heile sesong to av NRK-serien Exit i løpet av helga. Totalt har 1,16 millionar personar sett fyrste episode av sesong 2–876.

NRK - 08 mars 21 kl. 11:14

699.000 har sett heile Exit

Totalt har 699.000 nordmenn strøyma heile sesong to av NRK-serien Exit i løpet av helga. Totalt har 1,16 millionar personar sett fyrste episode av sesong 2.

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 14:12

Har snakket sammen om en tredje runde med «Exit

NRK ser muligheter for sesong 3 av Exit, melder Kampanje..

E24 - 04 mars 21 kl. 13:20

«Exit-leilighet» til salgs igjen for tre millioner mindre

Frogner-leiligheten ble ikke solgt i fjor vår. Nå legges den ut på nytt til en lavere pris, men kjøperen får ikke automatisk kunst og møbler med på kjøpet..

NRK - 30 jan. 21 kl. 06:07

Brann i leilighet på Hønefoss

Natt til lørdag oppstod det brann i en leilighet på Hønefoss. En kvinne i 80-årene ble tatt hånd om av ambulansen og er tatt hånd om av familien, etter at leiligheten ble ubeboelig etter brannen, melder Sør-Øst politidistrikt på Twitter..

E24 - 05 feb. 21 kl. 20:15

Leilighet i Gamle Oslo solgt for 1,35 mill. over prisantydning: – Med fasit i hånd så var det en lokkepris

I fjor sommer måtte naboen to etasjer over sette ned prisen fra 5,8 til 5,5 millioner for å få solgt en helt lik leilighet. Fredag ble ni budgivere med over seks millioner i kampen om en 81 kvadratmeter stor fireroms i Gamle Oslo..

NRK - 06 feb. 21 kl. 05:32

16 personer anmeldt etter fest

Politiet i Oslo rykket natt til lørdag ut til en leilighet på Grünerløkka etter melding om festbråk. Det viste seg at det var 16 personer samlet i en liten leilighet. Samtlige blir anmeldt for brudd på smittevernreglene, opplyser politiet..

NRK - 08 feb. 21 kl. 05:44

Brann i leilighet i Sandnes

En person er sendt til sykehus for sjekk, etter en brann i en leilighet i Sandnes i natt. Totalt tre personer ble evakuert. Brannen har trolig startet i forbindelse med matlaging, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Mowi tjente 1,08 milliarder på driften i første kvartal

Laksekjempen leverer et driftsresultat på linje med i fjor, men overgår analytikernes forventninger..

E24 - 30 minutter siden

Feirer tjueårsjubileum med milliardinvestering

Stavangerselskapet Tampnet sikrer fibernett til mange av verdens offshoreanlegg. Etter storkontrakt med BP femdobler de investeringene fra et vanlig år. – Vi er offshores svar på Telenor og Telia, sier konsernsjef..

E24 - 1 time siden

Nesten alle «Flyr» til First House: Spiller sentral rolle i kampen om luften

På kort tid har PR-byrået sikret seg begge de to nye norske flyselskapene som kunder. Norwegian har også vært innom dørene i First House..

E24 - 1 time siden

Verden venter på Bidens tall for kutt i klimautslippene

President Joe Biden har store ambisjoner for klimatoppmøtet torsdag, og verden venter at han kunngjør minst en halvering av USAs utslipp innen 2030..

E24 - 1 time siden

Fagforbundet for kullgruvearbeidere støtter Bidens klimaplan

USAs viktigste fagforbund for kullgruvearbeidere støtter president Joe Bidens klimaplan så lenge den inkluderer tusener av nye grønne jobber..

E24 - 1 time siden

Kampen om båtplassene: – Det blir krig

Fjorårets elleville båtrekorder er på vei til å bli overgått. 10 til 12 års ventetid for båtplass er ikke uvanlig. Men det finnes fortsatt muligheter for å sikre seg båtplass for sommeren..

E24 - 1 time siden

Danmark i dialog om å bytte vaksiner

Danske myndigheter er i dialog med flere land om å bytte AstraZeneca-vaksiner mot en annen vaksine..

E24 - 10 timer siden

Tilsyn bekymret for sveisefeil og utmatting: Fant flere avvik på Johan Castberg-skipet

Petroleumstilsynet er bekymret for kvaliteten på produksjonsskipet på Johan Castberg-feltet etter sveisefeil og designutfordringer. Feilene blir fikset før skroget forlater verftet i Singapore, svarer Equinor..

E24 - 10 timer siden

Hemmelig kilde tok kontakt. Da skjønte regjeringen alvoret i Bergen Engines-saken.

Næringsminister Iselin Nybø (H) fortalte i Bergen Engines-høringen at det var et hemmelig varsel til hennes departement som fikk alarmklokkene til å ringe..

E24 - 11 timer siden

Fotballtrener Helge Aune scorer mest på aksjer

Avkastningen hans er mye høyere enn Harald Espedals «vennefond». Helge Aune hadde over 20 prosent avkastning på aksjene, mens Espedal hadde 14,5 prosent i 2020..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt