VG > Sport

Onsdag, 21 April, 07:57

VG - 03 mars 21 kl. 11:09

«Exit»-produsent forberedt på sex-bråk

«Exit»-produsent Petter Testmann-Koch er forberedt på at den nye sesongen blir klaget inn til Kringkastingsrådet..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Petter Testmann-Koch, Kringkastingsrådet

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Exit, produsent, forberedt, sex-bråk
NRK - 05 feb. 21 kl. 22:50

Mener Norge var dårlig forberedt

Flere enn før mener at Norge var for dårlig forberedt til å håndtere en pandemi som koronapandemien, ifølge nye tall. I februar svarer 68 prosent nei på spørsmål om Norge var godt nok forberedt, mens 23 prosent svarer ja, viser nye tall fra Norsk koronamonitor fra Opinion. Andelen som mener at Norge var godt forberedt, har aldri vært lavere og ligger 7 prosentpoeng under tallene for januar og desember, samt 9 prosentpoeng under snittet for pandemien..

E24 - 18 mars 21 kl. 14:41

Høyres skatte-exit

Høyres exit fra egen skattepolitikk vitner om et parti i villrede. Det som står igjen av skattepolitikken er skreddersydd for landets én-prosent rikeste. En drømmesituasjon for virkelighetens Exit-menn..

E24 - 05 mars 21 kl. 17:15

Skattedirektøren om virkelighetens Exit: De aller rikeste får bistand til å unndra skatt

Skattedirektøren kjenner igjen modellene og strukturene Exit-karakterene bruker for å unngå skatt fra det virkelige liv. Men handlingen i serien representerer likevel en liten gruppe mennesker, mener hun..

NRK - 08 mars 21 kl. 11:14

699.000 har sette heile Exit

Totalt har 699.000 nordmenn strøyma heile sesong to av NRK-serien Exit i løpet av helga. Totalt har 1,16 millionar personar sett fyrste episode av sesong 2–876.

NRK - 08 mars 21 kl. 11:14

699.000 har sett heile Exit

Totalt har 699.000 nordmenn strøyma heile sesong to av NRK-serien Exit i løpet av helga. Totalt har 1,16 millionar personar sett fyrste episode av sesong 2.

Aftenposten - 08 mars 21 kl. 14:12

Har snakket sammen om en tredje runde med «Exit

NRK ser muligheter for sesong 3 av Exit, melder Kampanje..

NRK - 07 jan. 21 kl. 12:59

Demonstranter var godt forberedt

Flere kongressmedlemmer krever gransking av politiets håndtering av opptøyene onsdag, da hundrevis av opprørere tok seg inn i kongressbygningen. Mange lurer på hvorfor myndighetene ikke hadde forberedt seg bedre..

NRK - 02 feb. 21 kl. 05:34

LO: Regjeringen var ikke forberedt

Regjeringen var ikke forberedt da pandemien rammet Norge og beredskapen var mangelfull, mener LO-leder Hans Christian Gabrielsen. Sammen med flere forbundsledere har Gabrielsen hatt møte med den regjeringsoppnevnte Koronakommisjonen..

Klartale - 23 mars 21 kl. 08:49

Folk må være forberedt på strengere korona-regler

Tirsdag kveld holder myndighetene ny presse-konferanse. De varsler om at folk må være forberedt på strengere korona-regler..

NRK - 14 april 21 kl. 13:37

– Alvorlig svikt i beredskapen

– Regjeringen visste at en pandemi var den nasjonale krisen som var mest sannsynlig, og som ville ha de mest negative konsekvensene. Det er en alvorlig svikt at de likevel ikke var forberedt da covid-19-pandemien kom, sier Kvinnsland. Koronakommisjonen mener regjeringen ikke var forberedt på en pandemi av den typen som kom i mars ifjor.

Fler nyheter fra VG

VG - 30 minutter siden

Mener folk kan stole på å få vaksinen innen juli og august

Folk bør kunne stole på at alle som ønsker det vil ha fått vaksine i juli og august, sier FHIs Preben Aavitsland. Lettelsene for de vaksinerte lar imidlertid vente på seg..

VG - 1 time siden

Døgnet som endret alt

VG - 1 time siden

Demonstrerte etter Floyd-dom: – Vi har bare skrapt i overflaten

MINNEAPOLIS (VG) Adrienne, Tachianna og Michael marsjerte i gatene etter at George Floyd-avgjørelsen falt. Dette sier de at avgjørelsen betyr for dem – og USA..

VG - 8 timer siden

Mann skutt og drept i Tønsberg – politiet etterlyser vitner

Politiet har startet drapsetterforskning etter at en mann ble skutt og drept i Tønsberg tirsdag kveld..

VG - 5 timer siden

Super League vil revurdere prosjektet

Etter at de engelske lagene trakk seg ut av omdiskuterte Super League, vil den nye turneringen nå revurdere prosjektet..

VG - 8 timer siden

Chelsea med nitrist forestilling etter dramatisk kveld

(Chelsea-Brighton 0–0) Chelsea-dramatikken skjedde før kveldens Premier League-oppgjør mot Brighton da fansen protesterte voldsomt mot Super League Planene utenfor Stamford Bridge. Ute på banen leverte spillerne en blodfattig forestilling..

VG - 10 timer siden

Uoversiktlig smitteutbrudd i Lindesnes – 34 smittet på to dager

Lindesnes kommune ber om at alle fritidsaktiviteter og samlinger avlyses som følge av et uoversiktlig smitteutbrudd – men kommunen innfører ingen forbud eller påbud..

VG - 12 timer siden

Manchester City bekrefter at de jobber med å trekke seg fra Super League

Ifølge flere britiske medier har både Chelsea og Manchester City bestemt seg for å trekke seg fra det omstridte Super League-prosjektet. Nå bekrefter Manchester City at de vil trekke seg..

VG - 9 timer siden

Liverpool-spillere tar avstand fra Super League: – Vi liker det ikke og vil ikke at det skal skje

Flere Liverpool-spillere har delt samme tweet hvor de skriver at en samlet spillergruppe er imot innføringen av Super League..

VG - 9 timer siden

Solbakken jubler: – En stor seier for fotballen

Ståle Solbakken synes det var helt magisk da jubelen brøt ut blant Chelsea-supporterne utenfor Stamford Bridge. Landslagssjefen mener at eierne til favorittklubben Liverpool har gjort tidenes selvmål..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt