VG > Debatt

Tuesday, 07 April, 05:38

VG - 26 Mar 20 kl. 18:08

«Er det for tidlig å reflektere over de fine sidene ved krisen?

Trenger du oppmuntring i krisetiden? Her er syv lyspunkter du kan glede deg over nå. Dersom det er lov å si da..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Er det for, tidligå , reflektere, overde , fine sidene ved krisen
Aftenposten - 17 Mar 20 kl. 19:00

Min erfaring fra sarsepidemien er at livet også kan være godt i karantene | Yiting Xue

Karantene gir deg tid til å tenke uforstyrret og mer uavhengig, lære noe nytt, eller reflektere over noe i livet..

Dagbladet - 18 Feb 20 kl. 06:00

Vi står på vårt nei til NorthConnect

Strømprisene i Storbritannia varierer mye mer enn de norske, så om NorthConnect bygges, vil norske strømpriser reflektere de britiske pristoppene i større grad..

Aftenposten - 02 Mar 20 kl. 12:26

Helsedirektoratet om koronasituasjonen: – Vi er fremdeles i en tidlig fase

Til nå er 19 personer blitt smittet av koronaviruset i Norge. Situasjonen er fremdeles i en tidlig fase, påpeker Helsedirektoratet..

P4 - 01 Apr 20 kl. 11:35

Ber folk handle så tidlig de kan

Dagligvarekjedene ber folk ta påskehandelen så tidlig som mulig - og ikke kjøp mer enn du trenger. Det er ett av de viktigste rådene fra kjedene for å hindre hamstring og redusere smittefaren. De oppfordrer også folk å tilby handlehjelp til venner, familie og andre som ikke får handlet selv..

NRK - 23 Feb 20 kl. 20:35

SAS flyr ikke i morgen tidlig

SAS sier at ingen av deres fly vil ta av fra Kanariøyene i morgen tidlig. Norwegian sier de fortsatt vurderer situasjonen. Det må gjøres en teknisk gjennomgang av hvert fly før avgang for å sikre at de ikke har tatt skade av sandstormen på øygruppa..

P4 - 11 Feb 20 kl. 12:33

Risiko for tidlig død

De som har psykiske problemer og samtidig drikker mer enn to glass vin om dagen i snitt har dobbelt så høy risiko for å dø tidlig. Det viser en ny studie av Folkehelseinstituttet der de har studert rundt 200 000 nordmenn i 40-årene og dødeligheten deres gjennom 20 år. Folkehelseinstituttet mener man bør vurdere om psykisk syke skal frarådes å drikke alkohol..

P4 - 01 Apr 20 kl. 13:21

Tar tid før korona gir utslag på test

Hvis folk tar koronatesten for tidlig, vil den ikke gi utslag. Først etter at du har hatt symptomer i noen dager, vil testen gi et sikkert svar på om du er smittet, opplyser Folkehelseinsituttet til NRK. Grunnen er at det tidlig i sykdomsforløpet ikke er nok virus i kroppen til at testen kan fange det opp..

E24 - 06 Mar 20 kl. 05:16

Kraftig børsfall i Asia – virusfrykten preger markedet

Uroen i aksjemarkedet har på ingen måte tatt tidlig helg. Tidlig fredag morgen faller stort sett alle ledende indekser i Asia med mer enn to prosent..

NRK - 11 Feb 20 kl. 09:41

Ny studie om tidlig død presentert

Mennesker med som sliter med psykiske problemer og som har høyt alkoholinntak øker risikoen for tidlig død. Det viser en ny studie som Folkehelseinstituttet har gjennomført. Det viser en klar sammenheng mellom psykiske problemer og bruk av alkohol..

NRK - 13 Dec 19 kl. 16:45

Corbyn går av tidlig neste år

Lederen av Labour Jeremy Corbyn sier han vil gå av som partileder tidlig neste år. Labour fikk sitt dårligste resultat siden 1935 i torsdagens parlamentsvalg i Storbritannia. Boris Johnson og de konservative fikk rent flertall i parlamentet..

Fler nyheter fra VG

VG - 7 timer siden

Oppsiktsvekkende god kontroll! Men det er en hake her

Norge er blant de landene i Europa med minst corona, mener våre eksperter. Det er bra. Men å fjerne tiltakene, det er ikke aktuelt på lenge..

VG - 16 timer siden

Sterkere tiltak, ikke lettelser

Regjeringen vurderer nå ulike tiltak for deler av Norge. Vi mener lettelser i tiltakene, basert på tilsynelatende lave smittetall i noen deler av landet, er feil vei videre..

VG - 17 timer siden

Ni strakstiltak for å nå alle med innvandrerbakgrunn

I skrivende stund er over 20 prosent av alle smittede i Norge født utenfor Norge, mens andelen innbyggere født i utlandet totalt ligger under prosent. Mangel på tidlig og likeverdig informasjon som når ut til alle deler av innvandrerbefolkningen har vist seg å være en viktig årsak. Informasjon alene er imidlertid ikke nok..

VG - 18 timer siden

Test, test, test!

Enda mer testing for coronaviruset blir viktig for å bremse epidemien. Økt kapasitet er mulig..

VG - 19 timer siden

Coronasvindel er umoralsk, usolidarisk – og straffbart

Både hos NAV og Skatteetaten renner det nå inn tips om virksomheter og enkeltpersoner som misbruker tiltakene coronakrisen har tvunget frem..

VG - 22 timer siden

Stilleste uke i Jerusalem

I disse dager markerer jødene pesach, befrielsen fra Faraos fangenskap. Da den siste av ti landeplager rammet Egypt ble israelittene spart.  Moses og hans folk kunne starte på den lange vandringen mot det lovede land.

VG - Igår: 15:10

På tide med retorikksjekk

Faktasjekksiden faktisk.no bør utvide redaksjonen eller etablere en ny side under navnet retorikksjekk.no..

VG - Igår: 12:14

Bedre helsevern er bra, men hva med vår digitale infrastruktur?

Sjølråderett ligger dypt forankret i den norske folkesjelen og ga oss nei til EU-medlemskap. Men vi lar Silicon Valley overkjøre oss fullstendig..

VG - Igår: 11:12

Corona rammer ulikt

Et virus gjør ikke forskjell på folk, sier vi, men det rammer ulikt likevel. Mangel på likestilling i samfunnet viser seg også i møtet med corona..

VG - Igår: 08:21

Corona-norsk på 1–2–3!

Corona-kaoset fører til nye ord og begreper. Men også gamle og velbrukte ord får ny betydning nå som store deler av Norge har gått i karantene..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt