NRK > Nyheter

Thursday, 20 February, 19:27

NRK - 14 Jan 20 kl. 22:37

«Didrik» har fått rødt farevarsel

Ekstremværet Didrik har fått rødt farevarsel. Meteorologene oppfordrer folk til å sikre båter, bygninger og gjenstander. Vannstanden er ventet å være høyest natt til onsdag for Stad og sørover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Didrik, Stad

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Didrikhar , fått, rødt, farevarsel
P4 - 14 Jan 20 kl. 11:18

Rødt farevarsel for Didrik

Det er nå sendt ut rødt farevarsel om ekstremt høy vannstand flere steder i Sør-Norge i dag og i morgen. Uværet har fått navnet Didrik, og varselet retter seg spesielt mot Rogaland, Sunnhordland, Hardanger og Agder. Mellom Åna Sira og Austevoll ventes det mellom 80 og 90 centimeter høyere vannstand enn i tidevannstabellene.

Dagbladet - 15 Jan 20 kl. 01:00

Ekstremværet Didrik inntar norskekysten

Meteorologisk institutt har sendt ut rødt farevarsel for flere områder langs norskekysten, før ekstremværet Didrik treffer land tirsdag kveld. I Agder kan vannstanden stige over én meter..

Dagbladet - 14 Jan 20 kl. 11:24

Ekstremværet Didrik er på vei

Meteorologisk institutt har utestedet rødt farevarsel for Rogaland, Sunnhordland, Hardanger og Agder..

NRK - 13 Jan 20 kl. 09:34

Farevarsel for svært høy vannstand

Onsdag kan vannet stige med opptil én meter på få timer. Meteorologene har sendt ut oransje farevarsel flere steder i landet, og vurderer rødt farevarsel for Rogaland og Sørlandet..

NRK - 07 Feb 20 kl. 14:31

Gult farevarsel fleire stadar

Meteorologisk institutt melder om gult farevarsel på Sørlandet, Sør-Vestlandet og på fjella i Sør-Noreg i helga. I Agder, Rogaland og Sunnhordaland er det meldt om gult farevarsel for nedbør. På fjella er det meldt om gult farevarsel for snøfokk..

NRK - 19 Jan 20 kl. 12:18

Oransje farevarsel i Nordland

Det er sendt ut oransje farevarsel for delar av Nordland. Det er venta svært mykje regn, opp mot 70 millimeter, på tolv timar enkelte stader i fylket. Frå før av har NVE sendt ut gult farevarsel for jordskred i Nordland, Trøndelag og på Vestlandet..

P4 - 02 Feb 20 kl. 20:15

Farevarsel i sør

Det er sendt ut farevarsel fordi det er ventet snø på sør- og sørvestlandet i morgen. Lokalt kan det komme mellom fem og 15 centimeter i indre strøk. Statsmeteorolog Martin Granerød sier til Fædrelandsvennen at folk er lite vant med snø i vinter, at de har sendt ut farevarsel fordi de frykter folk har glemt hvordan det er med snø på veiene..

Aftenposten - 31 Dec 19 kl. 16:04

Var det verdt det, Didrik?

KOMMENTAR: På én måned har Didrik Tønseth gått fra å være supermann til å bli et Tour de Ski-vrak..

Dagbladet - 10 Nov 19 kl. 09:43

Gult farevarsel - heftig snøvær mandag

Det varslede snøværet på Sørlandet er i full gang. Nå sender meteorologene ut et gult farevarsel for store deler av Østlandet..

NRK - 19 Dec 19 kl. 05:37

Farevarsel for fjellet

Det kan bli ruskete for alle som har tenkt seg over fjellovergangane i dag og i morgon. Meteorologisk institutt har sendt ut eit gult farevarsel om snøfokk i fjellet i Sør-Noreg..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

400 tonn egg kan bli grisefôr

Nortura har fått grønt lys til å bruke 400 tonn egg til grisefôr, skriv Nationen. Egga blir omregulerte til såkalla miljøfôr. Ifølge Nortura skal det ikkje vere mogleg å bruke opp egga på andre måter før dei blir for gamle..

NRK - 30 minutter siden

Ny direktør for Helse Vest

Inger Cathrine Bryne blir ny direktør for Helse Vest. Helse Vest har ansvaret for spesialisthelsetjenestene i helsevesenet. Bryne er i dag administrerande direktør i Helse Stavanger..

NRK - 15 minutter siden

Får millionar til Alzheimer-senter

Nobelprisvinnarane Edvard og May-Britt Moser skal drive eit nasjonalt senter for forskning på demenssjukdommen Alzheimer. Stiftelsen Kristian Gerhard Jebsen 22,5 millioner kroner til senteret..

NRK - 30 minutter siden

Menn med våpen i Trondheim

Tre menn i 20-årene ble pågrepet etter å ha blitt observert med våpen i sentrum av Trondheim. Da de ble pågrepet, fant politiet våpen i bilen. Politet var bevæpnet under pågripelsen..

NRK - 45 minutter siden

Samde om regjering i Sør-Sudan

Dei politiske rivalane Salva Kiir og Riek Machar er samde om å danne ei ny koalisjonsregjering i Sør-Sudan, etter ein krig som har kosta minst 380.000 menneskeliv. Sør-Sudan er verdas nyaste stat..

NRK - 45 minutter siden

Stone dømt til over 3 år i fengsel

Tidlegare Trump-rådgjevar Roger Stone er dømt til litt over tre år i fengsel, og til å betale 20.000 dollar. Stone er mellom anna kjent skyldig i å ha loge for Kongressen under Russland-etterforskinga.

NRK - 1 time siden

Knivstikking i London ikkje terror

Knivstikkinga i London var ikkje terror, seier politiet. Ein mann i 70-åra vart stukken med kniv i ein moske i London i dag. Mannen vart frakta til sjukehus, men livet hans er ikkje i fare.

NRK - 1 time siden

Sjå Dagsnytt 18

NRK - 1 time siden

Klagar til EFTA om Y-blokka

Den norske stat blir klaga inn for frihandelsforbundet EFTA for praktiseringa av regelverket i prosessen rundt samling av sjukehusa på Ullevål og Gaustad i Oslo og rivinga av Y-blokka. Klagarane meiner det mellom anna manglar konsekvensutredningar..

NRK - 1 time siden

Varetektsfengsla i en uke

To menn i 20-årene som er sikta etter det mistenkelige dødsfallet i Tromsø, varetektsfengsles i full isolasjon i en uke, har Nord-Troms tingrett bestemt. Påtalemyndigheten ba om to uker, men kommer ikke til å anke avgjørelsen, ifølge politiadvokaten..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt