NRK > Nyheter

Tirsdag, 29 September, 20:21

NRK - 14 jan. 20 kl. 22:37

«Didrik» har fått rødt farevarsel

Ekstremværet Didrik har fått rødt farevarsel. Meteorologene oppfordrer folk til å sikre båter, bygninger og gjenstander. Vannstanden er ventet å være høyest natt til onsdag for Stad og sørover..
Les mer på NRK


Les mer om:
Didrik, Stad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Didrikhar , fått, rødt, farevarsel
P4 - 14 jan. 20 kl. 11:18

Rødt farevarsel for Didrik

Det er nå sendt ut rødt farevarsel om ekstremt høy vannstand flere steder i Sør-Norge i dag og i morgen. Uværet har fått navnet Didrik, og varselet retter seg spesielt mot Rogaland, Sunnhordland, Hardanger og Agder. Mellom Åna Sira og Austevoll ventes det mellom 80 og 90 centimeter høyere vannstand enn i tidevannstabellene.

NRK - 07 feb. 20 kl. 14:31

Gult farevarsel fleire stadar

Meteorologisk institutt melder om gult farevarsel på Sørlandet, Sør-Vestlandet og på fjella i Sør-Noreg i helga. I Agder, Rogaland og Sunnhordaland er det meldt om gult farevarsel for nedbør. På fjella er det meldt om gult farevarsel for snøfokk..

Dagbladet - 15 jan. 20 kl. 01:00

Ekstremværet Didrik inntar norskekysten

Meteorologisk institutt har sendt ut rødt farevarsel for flere områder langs norskekysten, før ekstremværet Didrik treffer land tirsdag kveld. I Agder kan vannstanden stige over én meter..

P4 - 06 jan. 20 kl. 16:27

Flere farevarsler

Det er nå sendt ut flere farevarsler på grunn av dårlig vær som ventes over store deler av Sør-Norge. Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for fjellet i Sør-Norge om snøfokk på grunn av kraftig vind og snø i morgen ettermiddag. De har også sendt ut gult farevarsel for deler av Vestlandet i forbindelse med kraftig vind, melder NTB.

NRK - 13 jan. 20 kl. 09:34

Farevarsel for svært høy vannstand

Onsdag kan vannet stige med opptil én meter på få timer. Meteorologene har sendt ut oransje farevarsel flere steder i landet, og vurderer rødt farevarsel for Rogaland og Sørlandet..

NRK - 19 jan. 20 kl. 12:18

Oransje farevarsel i Nordland

Det er sendt ut oransje farevarsel for delar av Nordland. Det er venta svært mykje regn, opp mot 70 millimeter, på tolv timar enkelte stader i fylket. Frå før av har NVE sendt ut gult farevarsel for jordskred i Nordland, Trøndelag og på Vestlandet..

P4 - 02 feb. 20 kl. 20:15

Farevarsel i sør

Det er sendt ut farevarsel fordi det er ventet snø på sør- og sørvestlandet i morgen. Lokalt kan det komme mellom fem og 15 centimeter i indre strøk. Statsmeteorolog Martin Granerød sier til Fædrelandsvennen at folk er lite vant med snø i vinter, at de har sendt ut farevarsel fordi de frykter folk har glemt hvordan det er med snø på veiene..

NRK - 04 mars 20 kl. 12:04

Gult farevarsel i Troms

Meteorologisk institutt har sendt ut gult farevarsel for Troms. Kuling og løs snø gir snøfokk i dag og fram til torsdag formiddag, spesielt på fjellovergangene. Sjekk ut flere farevarsel her..

P4 - 15 mars 20 kl. 15:29

Farevarsel for Finnmark

Meteorologisk institutt har sendt ut oransje farevarsel for Finnmark. I morgen ettermiddag og kveld ventes nordvestlig sterk storm og vindkast på omkring 35 meter per sekund. Det blir også kraftige vindkast i Troms, og der har meteorologene sendt ut gult farevarsel..

P4 - 16 sep. 20 kl. 10:14

Kraftig vind - farevarsel sendt ut

Det er sendt ut farevarsel om kraftig vind på Østlandet i dag. Allerede er det registrert vindkast på 17 m/s både i Lillehammer og på Tynset. I Drammen melder politiet at de nå evakuerer en skole, der fasaden er i ferd med å blåse ned.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russisk historiker dømt til 13 år

Den russiske historikeren Yuri Dmitriev er dømt til 13 års fengsel for seksuelle overgrep mot sin adoptiv-datter, melder Reuters. Han ble opprinnelig dømt til tre og et halvt års fengsel. Dmitriev og hans støttespillere mener anklagene er falske..

NRK - 30 minutter siden

Anbefaler nye regioner som røde

Folkehelseinstittutet anbefaler at regionene Blekinge og Södermanland i Sverige og den finske regionen Helsingfors/Nyland blir røde, og at det dermed innføres innreisekarantene for regionene. FHI anbefaler også å gjøre Päijät-Häme i Finland gult..

NRK - 30 minutter siden

Søker etter kvinne på Korgfjellet

Politiet søker etter en kvinne i 50-årene som skal ha problemer med å komme seg ned fra Korgfjellet. Politi- og redningshunder er satt inn i søket. Politiet opplyser at redningsmannskap snart skal være på plass.

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør selvangivelse

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort sin selvangivelse for 2019. Den viser ifølge Reuters at ekteparet Biden betalte over 346.000 dollar i skatt i 2019.

NRK - 45 minutter siden

Kraftig smitteøkning i Kristiansund

Møre og Romsdal har minst smitte av alle fylkene i hele landet, men nå er smittesituasjonen i Kristiansund blitt krevende etter at seks personer har testa positivt for korona..

NRK - 1 time siden

15 barnehagebarn i karantene

Én ansatt i Øvre Toppenhaug barnehage på Bærums Verk er bekreftet smittet av covid-19, skriver Budstikka. Alle barn og ansatte ved barnehagen er satt i karantene..

NRK - 1 time siden

Biden offentliggjør skattemelding

Demokratenes presidentkandidat Joe Biden har offentliggjort skattemeldingen for 2019. Skattemeldingen viser at han og kona Jill Biden hadde en inntekt på nær 985.000 dollar i 2019, ifølge Reuters..

NRK - 1 time siden

Leteaksjon i Dovre

Det er satt i gang leteaksjon etter at en 69 år gammel kvinne ikke kom hjem etter fjelltur i Dovre. Det melder politiet på Twitter. Røde Kors og Norske redningshunder er varslet i forbindelse med søket..

NRK - 1 time siden

Biden vil offentliggjøre skattetall

Demokratenes presidentkandidat vil ifølge Reuters offentliggjøre sin skattemelding for 2019 i løpet av tirsdag. Bidens valgkamp-apparat sier også at Trumps kampanje har bedt om at korondødsfallene i landet ikke nevnes under nattens president-debatt..

NRK - 8 timer siden

Mindre vilje til å vaksinere seg

Før sommaren svarte 72 prosent av nordmenn at dei ville ta ei eventuell koronavaksine dersom ei blei tilgjengeleg. No vil berre 64 prosent ta den, syner den gjentekne undersøkinga utført av Kantar for Forskingsrådet. Særleg er det færre menn som vil..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt