VG > Sport

Tuesday, 19 November, 10:45

VG - 08 Nov 19 kl. 15:07

«Alt for Norge» legges på is

Etter ti sesonger er det foreløpig punktum for TVNorge-programmet «Alt for Norge»..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
TVNorge, Norge

Dele artikeln

0 Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alt, for, Norge, leggespå is
P4 - 30 Sep 19 kl. 13:18

Fem mottak legges ned

Fem asylmottak legges ned i høst. Kontraktene fornyes ikke ved mottakene i Vestfold, Telemark, Møre og Romsdal, Buskerud og i Nordland. Årsaken er at det fortsatt kommer få asylsøkere til Norge, opplyser UDI..

P4 - 25 Oct 19 kl. 11:21

Rapport om lovbrudd legges fram

Granskningsrapporten om påståtte lovbrudd i Energigjenvinningsetaten i Oslo kommune legges i dag frem av revisjonsfirmaet PwC. Tidligere i år avdekket NRK at etaten, som behandler hovedstadens søppel, har brutt arbeidsmiljøloven over 850 ganger siden 2017. Kommunerevisjonen og Arbeidstilsynet har også satt i gang egne undersøkelser av saken.

E24 - 30 Sep 19 kl. 14:39

Moelven Eidsvold Værk legges ned

Industribedriften legges ned etter å ha vært i drift i 349 år..

P4 - 07 Nov 19 kl. 18:57

Stein fra Kina i Oslos gater

Ny stein som skal legges i en gate på Grünerløkka i Oslo kommer fra Kina. Det skal legges brostein og kantstein i gaten der trikken kjører, og alt er kinesisk, melder NRK. Norsk Bergindustri sier til kanalen det er nok stein å ta av i Norge, men at norsk stein er dyrere.

Aftenposten - 20 Aug 19 kl. 21:00

Innbyggerne må ha adgang til domstolene, også i Nord-Norge | Jon Gudbrand Fliflet

Rettshjelpstilbudet i Nord-Norge vil antagelig svekkes dersom flere tingretter legges ned. Det er alvorlig for rettssikkerheten..

NRK - 17 Sep 19 kl. 12:02

Gatemagasinet Megafon legges ned

Gatemagasinet Megafon legges ned, skriver BT. Ifølge avisen har salget av magasinet gått nedover siden kommunens opptrappingsplan for rusfeltet ble iverksatt i 2014 og 2015..

P4 - 16 Aug 19 kl. 13:20

G-sport legges ned

Sportskjedene G-sport og G-max legges ned etter flere år med tap og underskudd for eierne. Det melder Dagens Næringsliv. Gresvig-konsernet vil i stedet inngå et tettere samarbeid med den internasjonale kjeden Intersport.

E24 - 04 Nov 19 kl. 09:25

Sjømat Norge om «lakseskatten»: – Jeg forventer at man legger forslaget i skuffen, låser den og kaster nøkkelen

Sjømat Norge-leder mener at «lakseskatten» viser at akademia har liten forståelse for oppdrettsnæringen. Nå forventer han et raskt og tydelig svar fra Stortinget på at dette forslaget legges dødt..

Aftenposten - 26 Sep 19 kl. 09:54

NRK-tomten på Marienlyst legges ut for salg

NRK skal flytte fra Marienlyst-tomten i Oslo og er på jakt etter et nytt sted for sitt hovedkontor. Nå legges tomta på Marienlyst ut for salg, ifølge NRK..

Aftenposten - 30 Aug 19 kl. 11:13

Superløpet vekker oppsikt ute i verden: «Norge har ikke bare Johaug, de har Warholm»

Nordmannen nærmer seg en verdensrekord i friidrett. Det legges merke til..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Statsstøtten til Norges største moské frosset på grunn av konflikt

Statsstøtten til Norges største moské er midlertidig stanset. Ifølge Fylkesmannen er det to styrer som begge hevder å representere moskeen..

VG - 1 time siden

Norsk IS-mistenkt angrer på brev til UD

I et intervju med NRK forteller Aisha Shazadi Kausar (28) at hun ikke vil ha hjelp fra Norge. Hun ønsker nå å rømme fra IS-leiren al-Roj i Syria..

VG - 1 time siden

Krever at barn som bor isolert får helsehjelp: – Skal følges opp

Bent Høie og Kjell Ingolf Ropstad forventer at 22 barn som det statlige barnevernet mener ikke får helsehjelpen de trenger, følges opp..

VG - 2 timer siden

Kritiske timer i Hongkong

Demonstranter som opplever at de ikke lenger har noe å miste. Myndigheter som snarest vil gjenopprette orden, med alle midler. Kina som advarer om at Hongkongs delvise selvstyre står på spill..

VG - 3 timer siden

IT-minister Astrup ber foreldre holde barna unna smarttelefoner

Digitaliseringsminister Nikolai Astrup (H) mener foreldre ikke bør gi barn smarttelefon før de begynner på ungdomsskolen. Selv gjør han som han sier..

VG - 3 timer siden

Mellom 30 og 40 nyfødte omplasseres av barnevernet årlig

Siden 2016 er 143 spedbarn tatt fra foreldrene rett etter fødselen og omplassert av barnevernet. Nesten ingen av klagene fra foreldrene når fram..

VG - 3 timer siden

Hareide etter suksessen: Etterlyser forklaring på hvorfor han får fyken

Åge Hareide (66) har ført Danmark til nok et mesterskap. Etter bragden i Dublin mandag kveld slo han tilbake mot det danske fotballforbundet, som ikke vil ha nordmannen med videre..

VG - 10 timer siden

Gult farevarsel i flere fylker: Ventes mye snø

Det er ventet opp mot 30 centimeter snø nord i Oppland og Hedmark..

VG - 3 timer siden

Konstruktiv religionskritikk

Lørdag ble fem personer innbrakt etter anti-islamdemonstrasjoner i Kristiansand. Demonstrantene fra organisasjonen Stopp islamiseringen av Norge (SIAN) hadde på forhånd varslet at de ville brenne eksemplarer av Koranen. Politiet hadde sagt nei til dette men en demonstrant klarte likevel å tenne på et eksemplar av boken, og det kom til håndgemeng mellom demonstranter og motdemonstranter.

VG - 12 timer siden

Lagerbäck tangerte «Drillo» med norsk seier mot Malta – ikke fornøyd

ATTARD/OSLO (VG) (Malta-Norge 1–2) Etter en rufsete norsk opptreden i 2–1-seieren over Malta har Lars Lagerbäck vunnet 52 prosent av kampene som norsk landslagssjef. Det har bare Egil «Drillo» Olsen klart før ham av trenerne med mer enn fem kamper i jobben..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt