VG > Sport

Mandag, 08 Mars, 01:06

VG - 18 jan. 21 kl. 16:37

«25 under 25»: Bistand med bismak

At ens hvite hud og vestlige tilhørighet blir selve symbolet på tillit og troverdighet er bekymringsverdig og trist..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: 25 under 25 Bistandmed , bismak
NRK - 24 jan. 21 kl. 09:30

Sier Biden vil gi bistand

Mexicos president sier Joe Biden fortalte ham at USA vil gi fire milliarder dollar i bistand til tre land i Mellom-Amerika. Mange legger på flukt til USA fra Guatemala, Honduras og El Salvador på grunn av fattigdom og vold fra kriminelle nettverk..

Aftenposten - 07 feb. 21 kl. 09:00

Visste du at alle nyfødte hanekyllinger blir kvernet og drept? Det er på tide å tenke nytt.

Egg til søndagsfrokosten gir en ubehagelig bismak..

NRK - 06 jan. 21 kl. 21:23

Pelosi ber nasjonalgarden om hjelp

Speaker Nancy Pelosi i Representantenes hus har bedt nasjonalgarden om bistand for å fjerne demonstrantene fra kongressbygget. Men forsvarsdepartementet skal ha avvist henvendelsen, melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 14 jan. 21 kl. 21:02

HRS frykter flygelederflytting

En flytting av 47 flygeledere fra Stavanger Kontrollsentral på Sola til Røyken kan svekke flysikkerheten under redningsoperasjoner, mener Hovedredningssentralen på Sola. HRS kan i dag få bistand fra erfarne flygeledere, skriver Stavanger Aftenblad..

NRK - 23 jan. 21 kl. 16:10

Kostet over 560.000 å flytte ulv

Det kostet mer enn 560.000 kroner å flytte et ulvepar fra Østerdalen til Våler i Østfold i begynnelsen av januar. Omtrent 400.

NRK - 05 feb. 21 kl. 09:33

Endringer i Sveriges regjering

Sveriges statsminister Stefan Löfven gjør flere endringer i regjeringen og utnevner nye ministre for finans, likestilling, bistand og miljø..

NRK - 18 feb. 21 kl. 13:46

Fryser samarbeidet med Myanmar

Utenriksdepartementet varsler at Norge fryser stat-til-stat-samarbeidet med Myanmar som følge av militærkuppet. Samarbeidet utgjør på årets bistandsbudsjett 66,5 millioner kroner. Annen bistand via FN og det sivile samfunnet videreføres..

NRK - 18 feb. 21 kl. 23:14

USA støtter vaksinasjonsprogram

President Joe Biden vil gi 34 milliarder dollar i bistand til Covax globale vaksinasjonsprogram i et møte med andre G7-ledere fredag. Den første utbetalingen vil finne sted i slutten av denne måneden og resten i løpet av de neste tor årene..

Aftenposten - 20 feb. 21 kl. 16:41

Biden erklærer Texas for katastrofeområde

USAs president Joe Biden har erklært Texas for katastrofeområde. Det åpner for økt føderal bistand til delstaten, melder….

VG - 20 feb. 21 kl. 17:19

Biden erklærer Texas for katastrofeområde

USAs president Joe Biden har erklært Texas for katastrofeområde. Det åpner for økt føderal bistand til delstaten, melder CNN..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Intervjuet med Harry og Meghan: – Dette kan bli stygt

– Ingen har noe å vinne på dette, sier kongehusekspert om intervjuet som har rukket å skape bølger allerede før det er sendt..

VG - 3 timer siden

Kygos manager sier de måtte lure publikum om konsert på Strandafjellet

Manager Myles Shear forteller at Kygo bladde opp rundt en million av egen lomme for å gjennomføre utendørskonserten – som de fikk hjelp av lokale myndigheter til å holde hemmelig..

VG - 4 timer siden

Dette gjør Klæbo udødelig

Johannes Høsflot Klæbo ble snytt for guttedrømmen på verst mulige vis. Men diskvalifiseringsdramaet kan bidra til å sikre ham den ledige posisjonen som folkets skikonge..

VG - 5 timer siden

Klæbo etter disken: – Alt er mørkt nå

OBERSTDORF/OSLO (VG) Johannes Høsflot Klæbo ble fratatt VM-gullet på femmila..

VG - 7 timer siden

EM-gull på 3000 meter til Jakob Ingebrigtsen: – Leker med konkurrentene

Jakob Ingebrigtsen (20) var regjerende mester og forsvarte gullet på 3000 meter under innendørs-EM. Vant med ny personlig rekord..

VG - 8 timer siden

Seks strake Anfield-tap for Liverpool: – Ikke normalt for noen mestere

(Liverpool – Fulham 0–1) Fortet Anfield var ugjennomtrengelig i nesten fire år. Søndag gikk Liverpool på sitt sjette strake hjemmetap..

VG - 8 timer siden

Emil Iversen ble verdensmester etter jurydramaet: – Synes utrolig synd på Johannes

OBERSTDORF (VG) Etter den vanvittige jurydramatikken som fulgte femmila i VM, er Emil Iversen utropt til verdensmester som følge av Johannes Høsflot Klæbos diskvalifisering..

VG - 9 timer siden

Klæbo disket fra femmilsgullet - Bjervig varsler anke

OBERSTDORF (VG) Johannes Høsflot Klæbo var først i mål på femmila, men ble disket etter at han og Aleksandr Bolsjunov gikk i hverandre på oppløpet. Emil Iversen, som var annenmann i mål, endte opp som verdensmester..

VG - 9 timer siden

Frustrert Bolsjunov får sølv etter protest - nektet å ta på seg medaljen

OBERSTDORF (VG) Aleksandr Bolsjunov (24) var knust etter at staven brakk og gullet glapp. Nå er han tilkjent sølvet i femmila..

VG - 8 timer siden

Emil Iversen ble verdensmester på femmila etter jurydramaet

OBERSTDORF (VG) Etter den vanvittige jurydramatikken som fulgte femmila i VM, er Emil Iversen utropt til verdensmester som følge av Johannes Høsflot Klæbos diskvalifisering..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt